cebrca
|
Živijo! Erin, te tako dobro zastopim za gnezdenje, jaz imam tudi včasih trenutke, grem z vrečo za smeti po hiši in kar mi ne zgleda dobro samo frči ven. Moram reč, da prav uživam. Najbolj me ob živce spravi stvar, ki sem jo v pol leta že trikrat preložila, pa še nikoli rabila . Običajno je to kaka rabljena stvar, ki jo je moj dragi prinesel za vsak slučaj domov. Drugače se počutim krasno in komaj čakam pregled, da bom zopet slišala srček . Jelenche in Tejkaz držim pesti za vaju in vajine malčke, da bo kmalu bolje, žal je tako nesrečno vreme ta čas, da virusi samo razsajajo. Pa bo kmalu bolje in se bodo tudi virusi umirili. Danes sem si z velikim navdušenjem privoščila izdaten sprehod in neznansko uživala. Domov sem prišla tako polna energije, da je bilo kosilo fertig v pol ure. MF bom imela enkrat konec marca, sem že klicala, pa je sestra rekla da naročajo šele po prvem marcu za tekoči mesec. Sva se pa z dragim odločila, da bova ostala firbčna do konca in ne bova vprašala za spol. Bomo vsi presenečeni avgusta. Imena sva pa tudi že zbirala, če bo punčka bo Erika, če bo pa fantek, bo pa Klemen ali pa Kristjan. Sigurno sem še kaj pozabla napisat, pa boste najbrž bolj vesele, če ne pišem predolgih romanov. Sladke sanje in mehko spanje, da bo jutri spet lep dan.