|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 8:23:20   
kasso
Dobro jutro!
Mislim, da je **** zdaj v dobrih rokah strokovnjakov, tako da najbrž ni več panike. Če bi ostala doma in čakala, da ji pritisk pade, pa ne bi bilo najboljše. Po mojem je ostala na opazovanju, saj s pritiskom v nosečnosti se ni za hecat. Če ima ona kako telefonsko,če bo pri moči in volji, pa bo že sporočila, kako je z njo in otročkom.
**** user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 8:47:53   
valentina2006
user posted image  JUTROOOOO user posted image ...


HVALA za user posted image ...mi jo je glih user posted image  zdejle skuhu...

aurora28: Tud jest nimam še nč prpravljenga za user posted image . Je pa res, da si kr neki tednov pred mano. Ampak materinski čut nam že pove, kdaj bo pravi čas za pripravo vsega potrebnega user posted image . UPAMMMMMM

Estrella*: Jest PD nastopim 2.5., cel april mam dopust (15 dni ga bom pršparala za drug let)... Sem učer mal user posted image  odgovorila.

Katina in Estrella*: NČ NE RAZUMEM...se tko matram brat user posted image

****: user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 8:57:10   
aurora28
Katina 100 krat ti hvala. user posted image user posted image user posted image Sem že bila v lekarni in razložila situacijo in mi je prijazna farmacevtka povedala, da Ketonal gel res ni priporočljivo uporabljati v user posted image in mi je ketonal gel zamenjala za gel Ice power. Sem si ga že namazala in super hladi in omili bolečino user posted image user posted image user posted image . Sem se pa pozanimala za sexi gačice user posted image in sem jih kupila v lekarni od Tena in so super, vam povem da so kompaktne in po moje bi se jih še dalo prati, ker so zelo trpežne. So sicer dražje od Tosaminih in stane kom 1,11 €, ampak meni so super. Sem si jih kupila 6 kom in mislim, da jih imam dovolj.

Aja pa še nekaj cenovnih novosti user posted image :

- tetra plenice od Tosame - 10 kom stanejo v DM 15,38 €
- tetra plenice Dm-ove - 5 kom stanejo v DM 5.25 € in sem jih pogledala in meni delujejo iste kot tosamine. Ni nobene razlike. user posted image Nevem pa ali jih imajo v Mullerju.
- Aljazeve pa se vec.

- Prsne blazinice od DM so baje super, sem si tudi te nabavila. Imajo zelo ugodno ceno. user posted image

- Vir 80 v DM stanejo 1.38 €, v Baby centru so drazje.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 9:12:31   
barbaw
Dobro jutro!
 
jana meni ni vedno boljše tole otrdevanje ko ležim. Sicer je manj pogosto ampak vseeno prisotno. Jaz ponavadi ležim na boku, katerem pa odvisno od moje pike. Na hrbtu pa nikoli prav ne ležim ampak bolj na pol sedim. Me pa danes po vsem tem otrdevanju od včeraj malo boli okrog sramne kosti. Špikanje v nožnici pa je ponehalo. Tudi mene ležanje na hrbtu včasih boli, sploh če se pika upira v trebuh in me zateguje na vse strani. Zdaj pa že čutim kako se moja koža razteguje, prej pa ni bilo problema.   Tv-ja si ne privoščiš vsak dan in po moje vama ne bo žal. Če pa zagusti pa imata eno pamteno stvar za prodat. user posted image

Katina včasih res nismo dovolj pametni, da bi vedeli kaj je prav. Dosti ležat tako ne morem, ker imam škrata, ki rabi mojo polno podporo zdaj ko ga matra uho. Ima pa zelo visok prag bolečine in sploh nič ne jamra, da ga kaj boli. Kako ga je šele bolelo, ko mu je bobnič počil zaradi pritiska. user posted image  moj mali zlati fant. Res je prav zlat. Zdaj pa je tak, kot da ne bi nič bilo narobe z njim. user posted image  Zna presenečat, edina razlika je da potrebuje več pozornosti in cartanja kot prej, kar pa mu seveda dam ker jaz tudi rabim cartanje. Bi se non-stop stiskala.

Jaz tudi mislim, da je **** ostala v P, ker drugače bi se nam javila. Tamare pa ni bilo nič gor, da bi videla kako smo zaskrbljene. Samo da bo z **** vse ok. user posted image user posted image user posted image  za ****.

Aurora jaz se pripravljam na finiš v začetku aprila. Sicer me že muči, da bi začela, pa še ne bom. Se bom probala zadržat do konca marca, potem pa začela skupaj pripravljat in oblekice in posteljico moramo obnovit (to pride na vrsto konec marca) in nakup vseh potrebnih pripomočkov, ki jih nimam.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 9:20:54   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Aurora jaz se pripravljam na finiš v začetku aprila. Sicer me že muči, da bi začela, pa še ne bom. Se bom probala zadržat do konca marca, potem pa začela skupaj pripravljat in oblekice in posteljico moramo obnovit (to pride na vrsto konec marca) in nakup vseh potrebnih pripomočkov, ki jih nimam.



Tud jest se prpravljam na začetek in finiš aprila, ko bom doma...in bom vse v miru prpravla... Tud na socialni bom urejala po 10 aprilu...ko bo še ena velika plača palbdla user posted image , da boljše povprečje.

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 9:28:46   
MARTINA25
Jaz nimam za otročka še čisto nič prštimanega. Je pa res, da pa sem si vse že nagledala, tako da v aprilu, ko gremo v nabavo, točno vem kam po stvari...

Drgač sta me pa Estrella in Aurora čist zrajcale z čokolinom....sem si ga tudi jaz privoščilauser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 9:30:13   
barbaw
Jaz pa bom kar v sredo urejala stvari. Upam, da bom imela tako dobro socialno delavko kot Aurora in da mi bo dovolila, da še uveljavljam januarsko bolniško in da ne rabim čakat na nakazilo od februarske, ker mi bo vse dol potegnila.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 9:34:46   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Drgač sta me pa Estrella in Aurora čist zrajcale z čokolinom....sem si ga tudi jaz privoščilauser posted image



MENE TUDDDDDDDD user posted image

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 9:43:32   
špelin@
Dobro jutro user posted image
 
Joj, je bila danes za nas ena naporna noč user posted image  Mala pika se je ob enih zbudila in je imela tako zamašen nosek, da ni mogla dihati, potem smo imeli pa cel kup kolobocij user posted image  Ko sem malo končno uspavala (božala sem jo dobro uro), me je začela peči zgaga user posted image  Popila sem pol litra Donata in je bilo bolje, ampak sem se zaradi take količine tekočine potem zbujala na pol ure in hodila lulat user posted image  Zato sem trenutno še bolj user posted image  Tako da: aurora28, najlepša hvala za user posted image
 
Ves čas vmes sem mislila na **** user posted image  in srčno upam, da se TamaraJ kaj oglasi tu gor, da ji bo poslala sms!!!
 
jana81, user posted image  za TV user posted image  Super, da te manj boli user posted image user posted image user posted image  pridno počivat!!!
 
Estrella*, tale vaš novi dom pa zelo hitro napreduje, kajne? Saj v bistvu se imate namen že v roku enega meseca selili?

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Evo spet me je dragi zbudil ko je šel delat...on se z mano najraje pogovarja navsezgodaj zjutraj, ko še spim!!user posted image   


Poznam to: imam doma enega takega, ja user posted image user posted image  Preden je šel danes od šestih od doma, se je še posebej potrudil, da sva se prej vse pomenila, ampak sem ga zafrknila in zaspala do deset čez osem user posted image
 
Ojej, tale post pacam skupaj že celo uro user posted image  Ravnokar sem spravila od doma veliko piko, ker ima vajo s pevskim zborom, popoldne pa še balet user posted image
 
aurora28, hvala za izčrpno poročilo user posted image  user posted image  In fino, da si se v lekarni lahko vse domenila user posted image
 
barbaw, naj se tvojemu škratku zdravje res čimprej izboljša, taki revčki so user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 9:48:03   
aurora28
Barbaw kdaj pa dobivate v firmi nakazilo plače. Če ne bo do srede nakazila lahko komot oddaš brez februarske plače. Meni se je zelo splačalo, ker mi je plača vse skup dvignala, ker drugače bi bila na izgubi najmanj 50 €, če ne še več. Res je bila socialna delavka prijazna.

Jaz počasi dokupujem pripomočke, posteljico bomo najkasneje v aprilu. Bi pa si rada najprej nabavila komodo, da lahko vse cotke za otročka operem in jih pospravim, ker mi gredo kar mal na živce, ker so stlačene v vrečki user posted image . Pa moja bivša sodelavka me je prestrašila, ona je imela podobno situacijo kot jaz, njej je user posted image vedno tiščal dol, isto kot meni in potem je rodila že v 36 tednu...to pa je čez 4 tedne in pol user posted image user posted image user posted image . Upam samo, da moj user posted image na bo imel tak obseg glavice kot je imel njen sinek in to kar 37,5 cm user posted image user posted image user posted image .


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 9:56:53   
barbaw
Aurora nakazilo imamo 10. pa še to jaz dobim pozno popoldan. user posted image  Zato pa upam, da bom lahko par dni prej urejala, da se  ne držijo striktno 60 dni pred PDP. Ker se meni tudi vsak eurček pozna.

Tiščanje dol?! Mene je tudi strah, da bi prj rodila, čeprav se moj MV zelo dobro drži. Vsaj pri prejšnjem pregledu je bil ok. Zdaj pa bomo videli v sredo. Me skrbi tole otrdevanje in da imam med hojo non-stop trd trebuh in špikanje v nožnici. Prej bi rada rodila, samo ne več kot par dni. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:04:26   
jana81
no pa lep vetrovni pozdrav...
 
hvala za user posted image ..jo bom prec spila ko tole napišem.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Še vedno nobene user posted image user posted image user posted image ... ajajaj potem pa nič, grem tv gledat.  Mislim pa, da Jana še vedno gleda tv. user posted image user posted image user posted image


si mela prav, sam rač. sem ugasnala, ker so vse šle, tebe pa tud nisem navajena tk pozno gor.
 
Aurora a veš da sva se ravn včeri menla z lubijem, da še pol stvari nimam, in da za v P še nimam nič pripravljeno, pa sem rekla če bo on pripravu, pa je reku ja če mi boš pokazala kaj pol bom že, ampak vseen dej rajš ti.user posted image
 
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28


Jana81 in ****
kaj novega? Jana te še boli in imaš še vedno krče user posted image



Krčev ni več, trebuh ok.... (že trkam)
 
barbaw dans si boljše? upam da je ponehalo špikanje in vse ostale bolečine.
 
zdej grem pa jest čokolešnik user posted image  , da bom lahk pol še kej napisala..
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:08:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Krčev ni več, trebuh ok.... (že trkam)


user posted image user posted image

No, jaz sem uspela dati gor svežo slikico trebuščka - poglejte, kako je veliiik user posted image  Sem se krepko namučila, da sem lahko sama sebe slikala user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:11:35   
barbaw
Mogoče sem jaz malo smotana, samo ne najdem nove slikice od tvojega trebuščka. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:12:27   
špelin@
barbaw, v albumu Naše novo sončece je. Na drugi strani tega albuma user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:13:35   
Naty*
Jutro bejbe!

Tko, js sm Tamari poslala sms, če lahko zve kaj je z **** in sporoči. Upam, da bomo kmal kej zvedele.

Estrella* ti grem poslat sms za lamele.

Šibava zdej v trgovino, pol se pa še kej javim.

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:14:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Tko, js sm Tamari poslala sms, če lahko zve kaj je z **** in sporoči. Upam, da bomo kmal kej zvedele.


Super user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:25:42   
špelin@
Pišuka, do solz sem se nasmejala enemu odgovoru dr. Pušenjaka v zvezi z napovedovanjem CR - je čisto popenil user posted image user posted image user posted image
 
"na napovedovanje CR pred prvim porodom sem kot porodničar prav ALERGIČEN, ker je v takem primeru pravilna napoved le "SLEPA KURA ZURNO NAJDE" in nič več. Lahko sicer o CR govorimo z večjo ali manjšo verjetnostjo, nikakor pa ne na pamet, dokler se ne pokaže kako porod dejansko poteka. Iz takšnih NAPOVEDI potem izvirajo zgodbe, kako je ženska že vedela, da bo imela CR, saj ji je to NAPOvedal NJEN GINEKOLOG, v porodnišnici pa so očitno zaposleni sami "škisi" ki nimajo pojma, saj je sicer ne bi "MATRALI CELIH 6 UR" preden so se potem res odločili za CR. Kaj bi govoril?!? Brez smisla, ker o stvareh, o katerih nekdo ve malo ali nič, ni mogoče razpravljati."

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:36:06   
valentina2006
špelin@: LEPPPPP buši...  user posted image  user posted image  user posted image

Je pa danes ČOKOLINO absolutni zmagovalec pri Majčicah`08. BRAVO user posted image

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:38:05   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pišuka, do solz sem se nasmejala enemu odgovoru dr. Pušenjaka v zvezi z napovedovanjem CR - je čisto popenil user posted image user posted image user posted image
 
"na napovedovanje CR pred prvim porodom sem kot porodničar prav ALERGIČEN, ker je v takem primeru pravilna napoved le "SLEPA KURA ZURNO NAJDE" in nič več. Lahko sicer o CR govorimo z večjo ali manjšo verjetnostjo, nikakor pa ne na pamet, dokler se ne pokaže kako porod dejansko poteka. Iz takšnih NAPOVEDI potem izvirajo zgodbe, kako je ženska že vedela, da bo imela CR, saj ji je to NAPOvedal NJEN GINEKOLOG, v porodnišnici pa so očitno zaposleni sami "škisi" ki nimajo pojma, saj je sicer ne bi "MATRALI CELIH 6 UR" preden so se potem res odločili za CR. Kaj bi govoril?!? Brez smisla, ker o stvareh, o katerih nekdo ve malo ali nič, ni mogoče razpravljati."



Ja tale pa zna. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:39:53   
barbaw
Špelin@ user posted image . Sem videla tvoj domnevno velik trebuh. Jaz bi rekla, da si noseča 5 mesecev ne pa več. user posted image  Meni pa se zdi tako majhen. user posted image  Včeraj sem videla eno user posted image  iz naše firme, pa sem se spraševala koliko je sploh noseča, ker ima tako majhen trebušček kot ti. user posted image

Tole glede Puškota se pa jaz kar malo strinjam z njim. Nekaj lahko govori G nekaj pa potem v porodnišnici. Če ne vedo en za drugega oz. njihove domneve in ... res lahko pride do razhajanja. Meni ni nihče napovedal CR pa so se v p zaradi počasnega napredovanja med porodom že začeli pogovarjat o njem. Če res ni nekih posebnosti (prečna lega, medenična vstava, težave pri prvem porodu, ...) potem ne moreš vedet ali bo CR ali ne.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:40:16   
MARTINA25
ŠPELIN@ krasen trebušček, pa krasna lepotička v ozadjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:40:32   
barbaw
Jaz sem jedla Čokolešnik. Kaj šteje? user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:44:18   
valentina2006
Punce, vas morm neki vprašat. Zadnje čase se mi full pogosto vrti user posted image . A ma še kera podobne težave user posted image ?


_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
   RE: majčice 08_2.del
1.3.2008 10:45:22   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Jaz sem jedla Čokolešnik. Kaj šteje? user posted image



VSEEEE šteje... Tud pr men je bil Čokolešnik. user posted image

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?