tinkatonka
|
Tinkatonka, tudi mi imamo že rezervirano od 21.-23.3. Sem pa rezervirala v hotelu Ajda, Super. No mi smo sicer v drugem hotelu. Jaz v savno tko in tko ne smem hodit, mož pa nima želje po tem. Kako je s srečanjem, dežja praktično ni več napovedanega? Lahko se zmenimo tudi da me kontaktirate jutri na ZS, okoli 12.00, pa vam povem kakšno je vreme. Jaz te bom kr poklicala tam okrog 15h? A prov? Da zvem za stanje iz prve roke. Ne vem pa al bomo vsi trije, al pa samo midva z Anejem, ker ima mož res veliko dela spet. Popoldne sva naročena pri zdravniku. Upam, da ne bo odkrila, da ima vneta ušesa, ker spet antibiotiki... sazi...upam da gre samo za virozo, brez vnetih ušes, ali česa drugega. Pa naj se Lev hitro pozdravi. In kako smo mi...Danes sem prespala vso noč, sem zjutraj možu rekla, da naj Aneja pogleda, ker je vso noč spal in je meni to ful čuidno, pa mi mož pove, da je ene 3¤ zajokal in nekaj zajamral, ampak da ni šel k njemu, ker se je takoj pomiril in spal dalje. No evo jaz sem pa vse prespala, včasih je blo pa obratno. Je mož vse prespal jaz pa vsak stokec slišala. No potem ga je bilo treba še zbudit, ker bi gospod Anej raje še malce poležal. Smo zvečer razgrajali, kar ni in ni mogel zaspat. Zdaj ni več ninica glavna tolažba, ampak da se mami stisne k njemu. Danes gremo pogledat še enga dojenčka. Prva dva meseca nismo hoteli hodit, pol je bil anej skoz smrkav, pa vmes so bili oni bolani in gremo šele danes prvič pogledat tega otročička. Šibam zdaj delat. Danes bom šla domov že ob 14:30. Lp Tina