|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno spanje
30.1.2005 21:36:33   
DEN
Pozdravljene
Lepo prosim če mi poveste kaj narditi.Naš sonček se po noči zbuja 10-15 krat, gre ob 20.00 in lepo zaspi sam v svoji postelji do 23.00 pol se začne ga pa dojim še samo po noči in to dva do tri krat.Ja star je 8 mescov.Zaspi pa hitro samo se stisne kmeni ali možu in spi naprej.Kaj ga je mogoče strah? Ali smo ga razvadili. LP:rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nočno spanje
30.1.2005 23:17:17   
Jančika_
Ponoči ga nehaj dojiti, pa bo kmalu mir. Par noči bo veselica, ampak tamali hitro zakapirajo, veš. Jaz sem to izvedla pri našem, ko je bil star 4,5 meseca. O tem sem takrat tudi pisala:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=24961&msg=208644&idk=89

Mali zdaj pri šestih mesecih spi od sedmih zvečer do sedmih zjutraj, okoli petih se zbudi za dojenje in takoj zaspi nazaj. Ž nekaj noči mu je uspelo, da se vmes sploh ni zbudil, včasih pa je treba okoli polnoči dati dudo. V primerjavi s prejšnjim stanjem je to super.

(odgovor članu DEN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nočno spanje
31.1.2005 0:05:22   
DEN
Jančika hvala.Sem prebra in zdej vem kaj bom nardila. Javim čez kakšen dan če je pri nas užgalo. Vam pa še naprej lep spanček ponoči 9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu DEN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nočno spanje
31.1.2005 8:09:24   
Ro-La
Naš je do osmega meseca prespal celo noč, potem pa se je naenkrat vse obrnilo na glavo in sedaj smo srečni in naspani, če se ponoči zbudi "le" 5x. Ga pa vedno dava k sebi v posteljo, ko imava dovolj vstajanja, vendar tudi to ne pomaga:( .
Bo treba počakat, da to obdobje mine.

(odgovor članu DEN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nočno spanje
1.2.2005 21:19:03   
NinaŠ
Janička jaz sem tudi to tvojo taktiko poizkusla obrat, pa se je Anže prvo noč 3 ure skupaj drl (sem ga noslia, trepljala, božala, pela, poizkusla mu prodat flaško,...) nakar sem popustila, drugo noč sem obupala po dveh urah in pol, tretjo noč se je prvič šele ob enih zbudil (sem mislila, da sem vsaj na tem nekaj dosegla), četrto noč se ob 22. začne tri ure dretja, peto noč sem obupala in mu dala ziziko.
Sedaj sem načrt nedojenja ponoči za nekaj časa opustila.... :)-

LP

(odgovor članu DEN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nočno spanje
2.2.2005 11:59:00   
BokiMB
NinaŠ, jaz sem naredila tako, da sem se preselila v dnevno sobo in ga je imel ponoči ata prek. Imel je na razpolago samo flašo čaja (dude nima) in sta se morala sama znajt. Pred tem meni ponoči nikoli ni uspelo spravit vanj niti kapljice čaja. Mali je bil takrat star skoraj 10 mesecev in sem morala nekaj naredit, ker se je non-stop zbujal.

(odgovor članu DEN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nočno spanje
2.2.2005 15:09:04   
Jančika_
NinaŠ:ups:. Pri nas načeloma še vedno spimo ponoči, ampak pride kakšna noč...recimo včeraj - ob pol desetih se je zbudil s krikom (verjetno se mu je kaj sanjalo) in se je pol ure drl, kot bi ga iz kože dajali. Čisto drug jok od tistega pri odvajanju od dojenja:(. Po pol ure sem mu dala joško, ker ni šlo drugače - potem pa je spal nepretrgano do šestih zjutraj:zmeden:. Pojma nimam, kaj je to bilo. Vsaj dan kaj novega:)-.

(odgovor članu DEN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nočno spanje
2.2.2005 17:15:55   
NinaŠ
Ja BokiMB bom probala še z atijem, čeprav se je enkrat že nekaj trudil in po pol ure obupal. Danes ga začnem psihično pripravljat, jutri ali pojutrišnjem štartamo (Anže ima eno virozo in mu dam še kako noč, da vsaj vročina pade, preden doživi šok - ni, ni mamice).
LP

(odgovor članu DEN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?