Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker prsi me tudi zvečer full bolijo sploh ko se vležem na trebuh la pa na bok, pa na odtip tudi. No pa saj bo jutri vsega skupaj konec ko bom vedla pri čem sem. Je pa res zanimivo sem danes zvečer sanjala o svojem dojenčku, pa že enkrat prej pa so ble tako lepe sanje bi kar dalje spala sam kaj ko se zbudiš pa je vsega skupaj konec. 
Danes pa ima še neko izobraževanje in bo pršu šele okol 18h,19h.
brezveze. Ampak vreme pa ni več tko lepo. zjutri je še blo lepo,sončno,zdaj pa se je pooblačilo.
. No saj kaj dosti verjetno ne boma hodla ker morama do lekarne al pa dm-a ne vem še kje bom test kupla, pa rada bi šla še v eno trgovino si po nove hlače si še jih letos nisem privoščla moram mal šparat ker si mislim sobo rihtat vse na novo, sicer je res čisto mala ampak vseeno nekaj dnara pa to potegne s sabo.
oprat še je neka malonkost. Potem pa se oblečem ker moj pride in grema na
upam da mu bo da ne bo spet mel kakšnih izgovorov.
....
... pa sporoci nam novicko
, pa pol se susit
in naredit posteljo
, pol si pa se zajtrk naredim vmes
...
v soboto, tako da zgleda da je ne pricakujem konec marca in bos se vedno z vami na seznamu, samo prestavila se bom na konec.
imam pa se veliko dela, tako da se bom se kaj sproti oglasala.
...