Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
take probleme? Dobro, da poznam mamice tukaj okoli mene, ki so imele v 3
.
to so mi potrdili zdaj že trije G!Želim Vam prijeten dan in oblačnega Pomurja.
, sem predelala že 8,5kg, ker mi prejšnič nikoli ni uspelo, sem jih mela tak čas 4 manj. Sem kar sama nase jezna. Evo ne kupim več NIČ sladkega!!!!!!!!
). Meni je važno samo to, da je vse OK. Aja pa železo morem jest, ker mi je padlo na 118, tako da bomo spet žgreblje kupovali
. Ni pa nič nevarnega. Razen če se pojavi prej. Meni je prvič otrdeval, drugič pa se mi zdi, da mogoče zadnji teden. Se ne spomnim, je predaleč nazaj
kuhat
in skoraj me mine in ni nobenih drugih prispevkov. Če pa kliknem prejšnja stran ali kater drug link, se vrnem nazaj in evo, že kar nekaj odgovorov. A se ne da to klepetat skoraj tako kot v živo, tako kot na msn, skypu...?
). ne delam faxa ampak imam strokovnega - tako da po tem izpitu se 100 let ne spravim nazaj se kaj učit. Bomo rajš bajto zidali.