|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
18.4.2008 13:48:08   
tojeto1
EVO, jaz sem tista, ki je začela tole temo. pa da vam povem, da je Janković za en k____, saj ni nič zrihtal! user posted image user posted image user posted image  V tistem vrctu, ki ga je priporočal smo bili itak zavrnjeniuser posted image user posted image , in smo bili 34 v čakalni vrsti. Tako, da sem bila prisiljena otroka dati v privat vrtec in sedaj plačujem 480 euruser posted image . Kva čem, če sem pa mogla v službo. Ja žalostno, da občina Ljubljana špara na račun mladih družin, saj ji mojega otroka ni treba sofinancirat in je prišparalauser posted image user posted image . Takih staršev pa je vsaj 500. Torej si lahko mislite koliko so zaslužili na naš račun. Prasci! Sori, ampak ne morem drugače reči. Sedaj, ko bo pa za drugega otroka zastonj, bo pa še večja štala, saj bo prošenj za vpis še več, mesta pa ne bo. Jojoj! Kam smo prišli v naši državi!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
18.4.2008 13:49:26   
Kalina
Si mu pisala nazaj?


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
18.4.2008 13:59:45   
pegi1
no tudi jz sem se takrat obrnila na zupana in smo si samo malo dopisovali, oni so mi na moje vprasanje kam naj dam otroka, odgovarjali z nekimi pravnimi klobasami, dolgimi 2 strani in potem si se drznejo na koncu napisati se "upamo, da smo vam odgovorili na vase vprasanje in boste otroka vpisali, kamor boste zeleli" pa take finte. to me je pa cist razkurilo in sem valda pisala nazaj. no po parih mailih, sem koncno dobila prijazen odgovor, da se opravicujejo in da trenutno v ljubljani res ni mesta za 1 leto starega otroka in da ze podeljjejo koncesije privat vrtcem (vrtcu mali svet). ampak jo bodo dobili verjetno sele jeseni. ja kaj pa naj do jeseni???

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
18.4.2008 17:04:54   
martita
Tojeto1, oprosti, sam ti moram reči, da si bila pa resnično zelo naivna,če si resno mislila, da ti bo Jankovič zrihtal mesto v vrtcu. A si mislila, da on lahko dela kar mimo predpisov in komisij in to kar za vsakogar, ki se mu zljubi poslat pošto?

No, važno da ste varstvo dobili, da je problem rešen. Bo šel otročiček v vrtec pa čez kako leto.

Pa brez zamere.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
18.4.2008 17:50:58   
pegi1
mislim, da njen namen ni bil, da bi ji on "zrihtal", no vsaj mislim, ampak, da se zacnejo o tem pogovarjat in resno razmisljat, da je to problem in da pristojne sluzbe zacnejo malo migat na tem podrocju

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
21.4.2008 9:59:12   
tojeto1
Vem, da sem bila malce naivna. Samo jaz sem mislila, da živimo v pravni državi in da se tudi oni držijo predpisov. Če zakon obstaja, se ga je potrebno držati. Pa očitno ni tako. Želim pa le to, da vsi starši, ki niso dobili vrtca pišejo županu. Več kot jih bo pisalo, bolj bodo pod pritiskom, da res nekaj naredijo.
Županu pa sem že tretjič pisala in jim grozila s tožbo, saj je celotna zakonodaja na moji strani. Bomo videli, kaj se bo izcimlo iz vega. Mislim da nič. Ampak bodo vsaj razmislili in bodo v prihodnje prej uredili vrtce.

(odgovor članu pegi1)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
21.4.2008 13:44:11   
Kalina
tojeto po kolkem casu pa ti odgovorijo z mailom?

_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
21.4.2008 14:09:14   
pegi1
ko sem mu jaz pisala, so rabili kaksne 10 dniuser posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
23.4.2008 21:35:04   
tojeto1
Prvi odgovor 9 dni, nato poslala priožbo - odgovor po 16 dneh, spet pritožba - še čakam odgovor... ma, jim ne dam miru, ker vem, da imam prav!

(odgovor članu pegi1)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
13.5.2008 22:36:52   
aichi
Zadeva je taka: z ženo imava punčko, ki je bila rojena 10 dni po roku in v letu 2008, v praksi to pomeni, da naj bi vrtec dobila šele septembra 2009, ko bo tamala stara že 18 mesecev, pa čeprav ga praktično gledamo z balkona. Niti nama niso sprejeli prijavnice 31.3., ker so rekli, da je itak brezveze. Žena gre decembra nazaj v službo, tudi sam sem dosti zaposlen kot novinar in vsekakor ne doma. Kam bomo dali tamalo (eni stari starši so polno zaposleni, drugi so 125 km stran in prav tako polno zaposleni), se nam ne sanja, niti nimamo 450 evrov za privatni vrtec.

Glede na vsa pisanja tukaj, vidim, da nismo osamljen primer. Odločila sva se, da bova izkoristila najin poklic in bova 1.12. tamalo najbrž prinesla v varstvo kar Jankoviču na občino in na dogodek povabila vse možne novinarske ekipe, vabiva pa tudi ostale, da se nama pridružite. In ne samo to, čeprav Zoki verjetno sam ni kriv ničesar, pa bova uporabila tudi vsa pravna sredstva od tožbe zoper MOL, državo in še koga, ker nam enostavno ne pustijo delat, ker moramo doma pazit otroke, zato da bodo ti otroci čez dve desetletji spet plačevali davke in s tem njihove fotolje, prav tako pa bom sprožil celo ustavni spor zaradi neenakosti, ker mladi v Lj nimajo enakih možnosti kot ostali državljani. Predvsem bedasto diskriminatorno je, da o vpisu otroka vpliva datum rojstva in starost 11 mesecev za jasli, vrtec pa se začne 1.9., kar pomeni, da so otroci, ki so rojeni po 1. novembru lani avtomatsko diskriminrani.

SKratka, veselo bo, ker mislim v vsej svoji zajebanosti iti do konca in iščem somišljenike!

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
14.5.2008 9:16:09   
hokejistka
aichi ali govoriš o vrtcu na območju MOL. Če se ne motim, vpisi v MOL potekajo skozi vse leto in ne zgolj septembra.

Drugače pa vas tudi jaz zelo podpiram. Tudi mi nismo dobili vrtca. Prav tako bi jo dala v vrtec 1.12. Je pa rojena konec 2007. Poslala sem pritožbo na MOL, kjer so mi odgovorili, da bodo jeseni zagotovili vpis v vrtce za vse otroke user posted image . Ja, pajade. jim nič ne verjamem. Pritožbe sem poslala na več različnih naslovov, ampak zaenkrat še nič odgovorov.

Tudi jaz sem določena, da če vrtca ne dobim. enostavno tamalo popokam in jo peljem v vrtec. Čeprav se mi tale ideja z Jankovičem zdi še boljša user posted image . Se vidimo 1. decembra, če prej ne dobimo vrtca user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz sem odločena da grem do konca!

(odgovor članu aichi)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: jaslični oddelki POLNI v Ljubljani
14.5.2008 11:56:33   
Kaliope
zaradi vseh vas res upam, da bo Janković držal obljubo.

poglejte TUKAJ

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?