Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
jaz res ne vem
panične glede vseh stvari.

. eni štejejo samo čez dan od devete zjutraj do šeste ure pop, drugi štejejo od jutra ko se zbudijo do večera, eni od desetih do petih... spet prvi štejejo, da je vsak premik en gib, drugi pravjo 5 min razlike, drugi 20 min... v glavne jaz sem bolj pozorna na to, da ga čez cel dan mal čutim in ne šejem ali jih je 10 ali 5 in se s tem ne obremenjujem. se je sedaj tudi zelo umiril in samo nogo mal pretegne, al pa roko, al pa rito in to naredi parkrat čez dan. zvečer je pa bolj akcija - seveda, ker sem bolj umirjena.
...sploh ne vem kakšnega naj kupim, kr neki čakam in kao razmišljam, u bistvu pa sploh ne razmišljam in bi bilo res pametno, da si grem kupit kakšen košek. Bi pa tudi jaz za začetek kupila čisto navadnega, takega ki se odpre z nogo, če se pa ne bo obnesel, bomo pa razmišljali o palčku zavijalčku, al kaj je že
.
ne prevelik, ne premajhen
za pregled. Dinki, a ti maš pa manj popadkov kot prejšnji teden? Jaz mam G spet v pon in upam, da bo več popadkov.
. V času nosečnosti ti pripadata 2 UZ, ki ih plača zavarovalnica, vse ostalo je dobra volja G - zato jih tudi ne vpisujejo v knjižico. Dodatne UZ ti naredijo, če sumijo, da je kaj narobe, pa če si nosečniški diabetes (sladkor) ti pripadajo dodatni UZ, katere pa morajo pisati v knjižico, da ima tvoj zdravnik ki ti kontrolira sladkor podatke.
stiskat
.