lara light
|
Spelka12, enga zate dva pa za tvoja malena Super si! Pridna Mbd, je Lara, je, samo nimam časa za klofanje ...preberem pa vas in mislim na vas tudi, veliko! Slabo ti je praviš, upam, da kmalu mine in da boš uživala v nosečnosti. Joj, punce moje, tale naš naslov pa ni bil samo za hec, kaj pravite?! Mislim na E-zmagovalke! Saj je neverjetno kakšen uspeh imamo na naši temi Lejla, Mijavček, Mbd, zdej še Spelka...saj je neverjetno ...upam, da nisem kere spustila. Ponosna sem na vas in na vse nas tu prisotne, da se prijazno spodbujamo! Spelka, kdaj bom jaz nosečka sprašujejš? Oh, upam, da kmalu. Še vedno imam upanje po naravni poti, v maju pa grem k Rešu. Še kar nekaj časa je do takrat. Zdaj pa delam cele dneve, kuham in razvajam mojega, v roku 10 dni imamo roj dneve: dve babici, 90,80 in dedek 90 let...same žurke, drage moje in sem tot okupirana, a je prijetno!! Nisem še končala za danes..še par stvari, potem pa YOGA Lubčke! LL