lucalu
|
Pozdravljene nosečke! Samo toliko, da se malo javim... danes sva s Taiem končno prišla domov... Mimogrede, rodili smo se 3. 3. ob 7:31, veliki 48 cm in težki 2555 g... po porodu so ugotovili, da ima Tai nizek krvni sladkor in je bil tri dni na infuziji, potem, ko se mu je sladkor nekoliko izboljšal, pa je dobil še zlatenico... tako, da sva bila v bolnici dooolgih 6 dni - od tega samo dva dni in eno noč skupaj, drugače pa je bil na neonatalnem oddelku in sem ga hodila le dojit. No, zdaj je vredu in sva končno doma. Ko bo malo več časa, vam napišem še svojo porodno zgodbo in pa prilepim kako slikico našega zakladka. Rada bi pa rekla samo tole... ker vem, da nekatere mislite, da boste pogrešale trebuščke. Res je, da je nosečnost najčudovitejše obdobje v mojem življenju, ampak materinstvo... je pa nekaj neprimerljivo lepšega... sploh vam ne znam opisati občutkov, ki me prevzamejo, ko pogledam svojega sinka... Tiste, ki ste že mamice, to itak veste, ostale pa boste to še spoznale. Zdaj vas grem malo prebrat za nazaj (no ja, dokler bo Tai spančkal), da vidim katere marčevke že vse cartajo... Se pa definitivno še oglasim, samo, da se malo aklimatiziramo. Pridne bodite in božajte bejbije!
|