Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, sploh zato, ker sem noseča drugič. 
pikica**
. Pa tvoj G. nič ne preveri z UZ ali je vse uredu. Mislim, da bi moral. Čeprav dvomim, da je kaj narobe. Jaz sem tak čas, kot si ti zdaj šele začela čutit gibe, pa niti nisem bila prepričana ali je to to, ali je prebava. Počakaj še malo, pa bodo brcike konkretnejše.
Ne bi pa rekla, da zdaj ko si že drugič noseča, da pa moraš čutiti brce prej. Vsaka nosečnost je drugačna/sama svoja.
Ne skrbi, prepričana sem, da je vse uredu.
danes pa me je kr pomirilo, ko sm prebrala, da ga u bistvu tko pomirim.
al pa ko se premika se fajn na trebuhu vid ko valovi.
in pa tudi od otročka. jst sm v 24. tednu, pa sem zadnji teden zdaj začutila, da trebuh skače sem in tja in spreminja obliko. prve brce pa sem začutila že konec januarja. tko da pr men to zihr ne drži
. Pri prvi nosečnosti sem to čutila že prej, ampak nič zato, če je vse OK bom potrpežljivo čakala, saj mi drugega tudi ne preostane.
.Oba presrečna ,ker če ne bi hotel narediti ta uz danes ne bi mogoče že vedla kaj nosim. Tako da kar pejt k njemu in upam da boš zadovoljna.Lp
je že čutu. mi pa tudi trebušček skače