mergetka
|
Ojla, evo mene s pregleda . Na zahodu nič novega... Sem pričakovala, kaj se bo ta teden dogajalo (ker sem mela prejšnjič popadke), pa smo naredili sam CTG (neki malega popadkov), G me ni pa nič pogledal (razen v oči ).... ne velikosti mojega malega, ne MV, nič (no, da ne pretiravam, voda je ok, pritisk tudi, kile tudi ( zdaj sem na +10, OT 103 včeri merjen)). Sam jaz sem bog ve kaj pričakovala .... IZVIRNO SPOROČILO: san Perp - glede naraščanaj teže oz. nenaraščanja. Tudi jaz sem prebrala v eni knjigi, da je to eden od znakov, je pa verjetno res, da to ne velja za vse . če se ne motim sta vidve prebrali, da se ne večajo več kg. jaz sem pa prebrala, da je eden od znakov povečanje apetita , posledično zvišanje kg - to definitivno velja zame Pod to se podpišem. Sem nekje prebrala, da nam tu "pomaga" nek star nagon, da ene podzavestno delamo zalogo, če slučajno pride po rojstvu do pomanjkanja. Meni se pa nikamor ne mudi. Sicer pridno gloncam in globinsko pospravljam omare, perem vse živo, nabavljam na zaloge, popravljam stvari, ki na popravilo čakajo že kar nekaj (let) časa ... NČK, si me nasmejala. Smo pa res majstrice!