|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 16:56:16   
andrejaboris
lep pozdravček še z moje strani! Meni še je kar slabo in bruham in upam da bom kmalu nehala! Rugač pa bom žew preživela samo da bo z bebico vse super! Pa da dost dobiva!

Danes sma sama s sinekom doma in komaj čakava, da zvečer pride ati! Jaz pa imam v četrtek pregled in upam da je še naprej vse v najlepšem redu!

Jeah pa zdaj sem sigurna da že otročiček brca! Kak je to lep feeling!!! Da mi kar solzica pride na oči!

Vso srečo vsem in dosti brc vašega user posted image !!!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 17:44:29   
Zoja Miša
Nell vse čestitke ob zdravem fantku! Super, res sem vesela zate!

Anita goitan jaz mislim, da bo priimek po očiju. Čeprav sem všasih želela, da bi imal oba. Tudi jaz bi svojega ne zavrgla v primeru poroke. Vendar da ima 2 priimka otrok, je mau brez veze, tako da bo kar očijev! 
Glede samohranilstva ste me pa v dvome spravile, tako da bom glede tega res morala napisati spisek za in proti, pa se potem odločiti. user posted image

Čipka, Nell, tudi moj je iz Zasavja. Iz Dola pri Hrastniku. Mali svet, ne? No, zato pa tudi hodim k G v Trbovlje in tudi rodila bom tam, čeprav sva sedaj doma v Lj., kot najemnika, seveda.

Naty13, lepo da si uživala v toplicah, sem ti kam malo fauš, bi mi tako pasala kakšna masaža, kopanje me itak ne mika.

Drugače pa lep preostanek dneva, jaz še kar v službi svetim! user posted image



_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 18:00:15   
anita goitan
Zoja Miša jaz sem za to, da ima oba priimka, men bi bilo mal čudno da bi moj otrok imel en drug priimek, sam moj pravi da mal kompliciram, klinc pa naj me oženiuser posted image user posted image user posted image , no avgusta bo pa itak vse znano kateri priimek bo imeluser posted image

Pa da te potolažim, tud jaz še kar v službiuser posted image  in še dve uri bom.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 11.3.2008 18:02:08 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 18:05:28   
Zoja Miša
No, me veseli, da nisem samo jaz takšna! Glede priimka in glede službe!user posted image

Sicer se pa vmes malo znajdem in malo počvekam z vami, pa je kar lažje!



_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 18:51:20   
nell
Naty13 pozdravček nazaj med nami, smo te pogrešali, čeprav so za kavo dobro skrbele tudi druge punce...bolj zaradi še ene čvekice, ki nam polepša dan.

Anita Goitan ti tudi 16.3, jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak meni bodo kar moji pripravili praznovanje in pecivo. Se je mamica že javila - juhuuu.


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 19:04:16   
naty13
Nell tudi jaz sem pogrešala čvekanje tukaj. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem bila tako vesela tvoje lepe novičke.

Tudi pri nas nismo meli pol stvari iz seznama za dojenčke. Nismo imeli ne sterilizatorja, grelnika,....... cunjice najmanjše št. 56 ampak ne tok zlo velik. Vse je tako skomercializirano, da bi nam vse radi prodali.

Priimekuser posted image user posted image  Ko sva dobila Nejca, še nisva bila poročena, pa sem se definitivno odločila za priimek od mojga. Itak sva se imela namen poročit in sva tudi se. Kaj bi bilo pa potem, če bi imel priimek moj. Še otrokov priimek spreminjat user posted image user posted image user posted image  Zdej imamo pa vsi trije enakega, pa še četrti član bo imel enakega. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 19:38:09   
Vilika
Čeeer!

Se na kratko javljam in poročam da sem pri G slišala utripanje srčita user posted image , joj kok je to fajn filing user posted image , in zdaj res samo še čakam da začutim brciko naše nežne nežne bebice - nič noče poboksat mamiko.

Pregled je bil brez UZja, kar sem itak vedela. Naslednji pregled imam pa 14.4 in mislim da bo to MF - ne vem točno, ker zdravnice nisem uspela vprašat, sestra je pa tako zoprna da sploh ne želi odgovarjat - je rekla: ja UZ bo... Mislm!!! user posted image ****njeno.

Tako, sedaj grem pomirjena v vodoravni položaj.
Lepo spančkejte! user posted image


_____________________________

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 19:43:04   
Erin
naty - dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image Smo tudi me tebe pogrešaleuser posted image

Kje se pa skriva Neža?

Midva sva se pa glede priimka odločila tako: Oba bi rada nesla priimka naprej in tudi v primeru poroke nekoč bom ohranila svojega. Sem najprej mislila da bi imel otrok oba priimka pa pravi moj da je boljše če ima samo enega (ker noče da bi bil kdo od naju užaljen nekoč če bi otrok potem naprej nesel npr samo njegovega ali mojega) in tako sva se odločila (sedaj boste čudno gledaleuser posted image user posted image ) da bo imel prvorojenec moj priimek, drugorojenec pa njegovega...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 20:08:42   
K_a_t_j_a
Nell SUPER za lep rezultat in fantička!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem kar user posted image učke dobila!
anita goitan moj user posted image se bo pisal po njem, ker se nameravama enkrat poročiti.
čebrca tist o samohranilstvu si zelo lepo napisala user posted image .
naty13 pozdravljena nazaj!!

Saj res kje se skriva neža pa PABLO pa meeryana pa žanneža in ostale klepetulje??
Najino detece je pa danes tako naspidirano čez cel dan nekaj notri telovadi. Prav čutim, kje je. Še ponoči me je zbudila brcika. Mislim, da bo to navihano detece.user posted image
Pri meni se pa začnejo zdaj kolokviji, v ponedeljek imam enega in 27.3. enega potem pa redni izpiti. Se poooočččasiii pripravljam.

Jaz sem pa danes že dopolnila 4.mesec in sem že v 5.!! Kak čas beži!! Še malo pa bomo cartale naše bebike!!







< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 11.3.2008 20:11:30 >


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 20:23:48   
nyna84
Pozdravljene klepetulje in vse nove user posted image !

Mi daste vedno eno uro  dela, preden preberem vse kar je novega.
Jaz uživam v brcikah našega user posted image , čeprav je včasih prav naporno, ker na praksi 7 od 8ih ur presedim in mi začne dostikrat jemati sapo ali pa se mi tako upre v trebuhu, da mi nastane prava izboklina, tako da se morem za nekaj časa nagniti nazaj.

Glede samohranilstva pa tako: Jaz sem na istem kot bella02, samo da še nisva poročena (se bova prihodnji mesec). V prvi user posted image sem se ravno vpisala v 1. letnik faksa, od oktobra naprej bom pa absolventka. Midva tudi nisva vedela, kaj naj narediva, pa sva se potem odločila, da bova živela skupaj in ne bom samohranilka, ker:
1. nimam živcev (baje CSD ful preverja, kje kdo živi - baje da so ful visoke kazni, če te dobijo, da živiš skupaj)
2. tudi če si samohranilka, se gleda dohodek v tvojem gospodinjstvu, torej če živiš s starši, si lahko še na slabšem, kot če bi živela s svojim dragim
3. otrok po mojem mnenju rabi ob sebi oba starša, ne pa da vidi svojega očeta, samo če je čas
Jaz sem takrat ugotovila, da če se preselim k njemu, bova imela več ugodnosti (1 plača deljeno 3 osebe) - imela sem starševski dodatek (okoli 40.000 SIT), otroški dodatek (20.000 SIT) in še štipendijo (36.000 SIT), tako da to definitivno ni bilo slabo. Če bi živela doma, ne bi imela štipendije, ker bi gledali dohodek mojih staršev, pa brat je tudi že zaposlen (3 plače deljeno 5 ljudi).

Moji otroci imajo definitivno priimek od mojega user posted image  in jaz ga bom tudi imela čez mesec in pol. Glede tega nisem nikoli niti pomišljala, ker se mi zdi logično, da ima otrok očetov priimek.

Nell user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo zate in za tvojega user posted image . Zdej bosta oba lahko uživala.user posted image

Naty13 sem vesela zate, da si uživala v toplicahuser posted image . Sem ti prav malček fouš (pa ne v slabem smislu). user posted image user posted image user posted image  

Aja, sem skoraj pozabila... Sem bila danes v eni trgovini od La vie (je najbližje mojemu domu, pa še vedno 40km proč) in sem si kupila ene temno modre kavbojke, ker jih že nujno rabim. Sem odštela za njih 68 EUR. user posted image Si lahko mislite, da je moj user posted image še 2 uri pisano gledal.user posted image  Sej potem se je potolažu, samo imajo pa res zasoljene cene, da bi se najraje obrnila in odkorakala iz trgovine, samo na žalost nisem imela izbire. mislim da se bom tudi jaz ob prvi priliki zapeljala v Lesce (pa če se imam vozit 2 uri do tam). A mi zna katera poovedat kakšen urnik iamjo in če imajo mogoče spletno stran?

Lep pozdrav vsem skupaj, pa uživajte v brcikah svojih user posted image !

_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 20:43:43   
nyna84
Še nekaj sem pozabila: Točno tako posteljico, kot je na voljo v e-paketu, imajo tudi v Baby centru:

Otroška Postelja Božena - Lip Poljčane

dimenzija: 120 x 60 cm,
zunanja dimenzija: 124,5 x 65 x 89,5 cm
tudi v barvi češnje (prikazana v okencu spodaj levo),
priložena kolesa.
Cena: 117,99 EUR

Tako za primerjavo. Lahko preverite tukaj.

Meni so rekli, da se denarja ne splača vzeti, ker so tiste stvari v paketu vredne več kot pa dobiš denarja.

_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 21:12:37   
cebrca
Živijo!


Sicer bolj pozno, ampak sem bila danes tako leteča, da sem šele zdajle prišla do računalnika, potem me pa še na rit vrže koliko imam za prebratuser posted image user posted image , ampak mi je to vedno v veselje.

Danes sem imela pregled in bila zelo pohvaljena juhuhuuser posted image . Glede na moje probleme s težo je zelo pohvalila mojih 5 pridelanih kg, in vsi ostali izvidi so OK. UZ nisem imela, ker je rekla, da ni potrebe, sva pa poslušali user posted image , sicer je bilo malo problemov, citat: "ja gospa malo vaše maščobne obloge motijo da se ne sliši tako hudo dobro" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Me je pa presenetilo, da je najglasnejša popkovnica, kako hudo se sliši pretok krvi skoznjo.
Vilika, je pa G tudi meni rekla da brcike 100% še sledijo.
Pa za seznamček, naslednji pregled imam 8.4.

Jelenche ti tako privoščim počitek, ker bo potem tudi Filip bolj vesel ko bo mamica spočita, pa še brcike boš lahko čutila.

Nell user posted image user posted image user posted image za super izvid, zdaj pa ti želim veselja polno user posted image in nič težav do konca, si se že dosti nasekirala.

Naty dobrodošla nazaj, smo te pogrešali, pa user posted image user posted image user posted image ker si tako fino uživala.


Ker je bil danes tako enkraten dan, vsem talam kolačke veselja, prav posebno pa vam, ki skupaj delimo veselo pričakovanje.   user posted image user posted image user posted image

Se beremo!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 21:57:32   
Višnja
Sem prišla malo po internetu štrkat, ker moj mali že sladko spi. Zadnje dni se mi dogaja, da kar z njim zaspim amapk danes je bil tako hiter, da....

Tejkaz...ja, sem mislila na morfologijo. Ne bom trdila amapak mislim, da je pri Pušenjaku okoli 70€. Kar precej! Ampak tako je....
Sem se nasmejala na tvoje simpatično vprašanje....ne vem kako bi razložila kaj pomeni uffa...je medmet, ki se ga uporablja za taranje npr. ufa, kakšno grdo vreme je zunaj....zdaj sem razložila kot v šoli.

Mi tudi mislimo it v toplice za velikonočne....v prvi user posted image  sem se kopala v bazenih brez problemov...in verjetno se bom tudi tokrat. Kaj pa masaže so dovoljene'???

_____________________________

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 22:21:41   
bella02
Ko smo bili mi v toplicah, se nisem kopala, ker mi je gin. to gladko odsvetovala. Oči in mala sta uživala na toboganih, jaz pa ob knjigah in križankah. Sem pa imela masažo malo v mislih, sam si ne predstavljam, da ležim pol ure na trebuhu in me nekdo pritiska po hrbtu. Sicer pa se ponoči velikokrat zbudim na bušiju in me niti ne moti, samo vedno pomislim, če mojega user posted image to kaj tišči, pa vem, da ga ne. Verjetno pa obstajajo masaže za nosečnice, saj povsod govorijo, da se moramo zdaj razvajat. Malo povprašajte po salonih, sigurno je kaj tudi za nas.
Tudi naša pikica je imela očitov priimek in tako en strošek manj ob poroki. Pa če jih mi nosimo 9 mesecev, naj potem nosijo še kaj očitovegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bodo užaljeni. Lepo se imejte!

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
   RE: Avgustovke 2oo8
11.3.2008 23:33:18   
mishel
Še jaz se oglašam pred spanjem!!! Verjetno ste že vse v vodoravnem položaju in božate svoje bušeke. Zato lahko noč, pa se oglasim spet jutri.

_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 6:28:50   
miškolinček
Jutro punceuser posted image user posted image , zgodnja kot vedno kadar moram tamalega za v vrtec napravit.

Zdaj pa kuham kavico in čaj.

Je že kuhana,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lepa dan želim vsem skupaj pa pridno klepetajte.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 7:10:22   
naty13
Jutro.

Miškolinček hvala za kuhano user posted image . Jaz se že čez slabo urco odpravljam na pregled. Ufffff spet bo treba dat kri. Moram pa povedat, da sem v toplicah mal pridelala na teži.  user posted image user posted image Danes je že par dekc manj. user posted image  UZ-ja mi pa tako ali tako ne bo delala. user posted image user posted image  Bo še dolga, da vidim svojga pikca.

K_a_t_j_a glede izpitov in kolokvijev ti nisem nič fouš. Jaz imam tudi še en izpit junija, pa bi ga bilo fajn narest. Ko pa ni vse odvisno od mene, ampak tudi od prfokse. user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin zanimiva odločitev glede priimka. Glede na to, da boš imela oba priimka kasneje, boš mela vsaj istega kot otrok. user posted image user posted image user posted image

Nyna84 sem si ogledala posteljico. To je pa kar 37eurov ceneje kot če bi jo šel kupit v Baby center. Bo treba res cene naštudirat.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 7:20:49   
miškolinček
Naty, vso srečo na pregledu, saj bo vse v redu, za tistih par dkg se pa ne sekiraj. Saj je prav da pridobivaš na teži.

Ko prideš sporoči kako si opravila, pa še mal pikapolonic za srečo,user posted image user posted image user posted image user posted image ,srečno tudi vsem ostalim ki imate danes preglede.


(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 8:24:37   
Višnja
Jutro nosečke,

jaz pa sem danes brez kavice, ker mi je tako slabo delalo zjutraj...mogoče, ker sem pojedla namočene slive  - ker sem zaprta. Kdaj se bodo končale te slabosti!!!!!!!!

Končno se je pokazal sonček zunaj....in jaz v službi...bomo pa popoldan malo pahajali.


Lep dan vam želim vsem, pridno delajte, lenarite, se crtajte, vse kar vam najbolj paše.

papa

_____________________________

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 8:46:10   
nell
Ojla čvekice!

Hvala za kavico, zelo okusnauser posted image .

Katja - držim pesti za ponedeljkov izpit in seveda vse ostale, sej bo šlo boš videla.

Ej punce, sem videla, da se pogovarjate o masažah. Ja masaža v nosečnosti definitivno dovoljena, samo prej morate maserju povedati, da ste noseče...vsaj nas so v vseh tečajih do sedaj učili tudi masaže nosečnice, bistvo je da ležiš na boku, ali sediš - ko je pač buši prevelik ali pa ti ne paše na njem ležat.

Sem pa zaseldila, da imajo v Doberni masažo bodoče mamice in je cena kar ugodna - kakšna pa ta masaža je, ne morem govorit, ker še nisem bla, bom pa šla v kratkem preizkusit.

lep dan vam želim


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 9:16:55   
tejkaz
Če hodi katera kaj v Medvode. V merkator centru so odprli novo trgovino Biba v kateri imajo tudi oblačila za nosečnice. Nisem še šla nič pogledat, bom pa definitivno kmalu šla in poročam. 

_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 9:35:21   
sayuri
Jutro punce. Oz. že dober dan. user posted image  Kako se človek čisto drugače počuti, ko je zunaj sonček user posted image user posted image user posted image .

Priimki - po poroki sem obdržala svoj priimek in dodala moževega. Otroci se bojo pisali po možu. Nočem komplicirat.

Tiste, ki že imate enega otročka. Ali bo novorojenček v porodnišnici prinesel kakšno darilce za starejšega brata / sestrico in obratno? Zadnje čase se tole kar precej prakticira. Jaz tudi razmišljam v tej smeri. Kaj pravite?

astrea sem tudi jaz kar email poslala za 3duz. A res imajo gužvo? Uf, upam, da dobim še kakšen frej plac. Sem prosila prav za mojega G - dr. Likarja user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 10:07:07   
mishel
Dobro jutro, dober dan user posted image !!!

Spet ste pridne, jaz pa sem komaj prilezla do računalnikauser posted image . No, midva s priimkom nimava težav, ker sem pri poroki prevzela možev priimek, tako da se bomo vsi trije pisali isto. 
Vso srečo vsem, ki imate preglede. Jaz kar gledam na koledar in odštevam dneve, pa je vseeno še tako daleč user posted image . Ampak kot sem že napisala, zdaj me vsaj brcike kratkočasijo in mirijouser posted image .

Pa hvala za kavico!!!!!


_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 10:29:47   
anita goitan
čau punce, jaz si že kuham: testenine z zelenjavno omako in motovilec z vrta, mnajmi, ma samo zase moj si bo ko pride službe kaj naredu. Pred službo skočim še do City parka po par stvari. Kako ste? V Kamniku ni soncauser posted image in kaj bi dala da bi se sedaj preselila na Kredarico http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/kredarica01.html tam pa je sonce, juhu. Ok, bodite v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in se beremo še kaj čez dan, čau čau oz danes bolj čiv čiv ker se ptički ženijouser posted image


(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
   RE: Avgustovke 2oo8
12.3.2008 10:35:20   
mishel
Lušna slikca!!! Saj res, danes je slovensko valentinovo user posted image . Se bomo spet lupčkali, pa cartali...user posted image user posted image user posted image Sam sem pa opazla danes zjutraj, da me res že zbudijo ptičeki. Jaz jih tak rada poslušam. Sploh če sem še v posteljiuser posted image . sem doma bolj na podeželju, kjer je mir, pa opazim take stvari. Pa tako je lepo, ko že rožice cvetijo. Se opravičujem, me je mal odneslo...

_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pismo mojemu otroku, ki ga ni več
Danes, ko razmišljam o tebi, držim v naročju tvojo sestrico. Čudovita je, popolna je, srečna sem in ... hkrati neizmerno...
Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?