|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
11.3.2008 21:09:27   
Freycha
za vse vaše boščke bolančke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
11.3.2008 21:10:10   
krkatja
Ojla,
najprej, da ne pozabim: Freycha BC je na novo v Mercatorju na tistem velikem križišču med Tržaško, Ptujsko, Proletarskih brigad in Titovo (vau obvladam). Ali po domače: na poti iz Hoč v Maribor center, tak kot si rekla.
Sem včeraj videla napis, pa se mi ni dalo it v klet user posted image Je pa tam, ko je tudi Ariel.
Jaz pa sem trenutno rahlo omamljena. Sem imela obisk in se me je fuuul prijel kozarček rdečega user posted image Sem pa imela hkrati tudi izgovor, da ne morem malega nosit, ker imam občutek, da hodim po bregu dol user posted image
Bom jutri prebrala, če sem kakšno črko pri tipkanju prevečkrat zlorabila user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
11.3.2008 21:21:46   
Freycha
krkatja a si sigurna? Ker sem bila dol, pa nikjer nobenega BC-ja nisem videla?! In to po tem, ko so bile reklame že zunaj...... hmmmm čudno, čudno.......user posted image
tipkanje ti je šlo dobro od rok user posted image user posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
11.3.2008 22:03:29   
madejka
Pa v čem je finta, da je v tistem Meractorju, če je pa 100m stran oni ta veliki BCuser posted image user posted image user posted image

Pupi, Češnca user posted image user posted image user posted image za minus kilogramčke!user posted image

Šiškamiška na žalost ne poznam jaz kaj dosti folka tu, še nisem niti eno leto tu doma.user posted image

Tak, grem spat predn se mali spet zbudi in ne bo htel naprej spatuser posted image
Nočko!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.3.2008 22:11:21   
rumba
pupi, user posted image user posted image user posted image  za Najo, da se čimprej pozdravi. Ja, sirupov se ne priporoča, saj je bolje, da se sluz lepo izkašlja, zato jo ti samo zalivaj s fiziološko, fajn noska pucaj, dosti naj pije, pol boš pa že videla, če bo slabše, pa k zdravniku.
Dita, tebi pa en poljubček na buškico, da bo prej zbledela.user posted image
Anžej, čvekač mali, user posted image  Na pikniku nas boš že vse po imenih klical, kaj?user posted image
kapica, kako si?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.3.2008 22:14:41   
Freycha
mogoče bi tamala rabila vsak dan eno buško. Zaspala je pa v šusu, kar se že dooollggooo ni zgodilo user posted image

zdej bi bilo pa fajn, da grem spat......user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
12.3.2008 7:43:43   
majrim
user posted image da vas malo zbudim!!!!!!!!!!
aja,kapica...nisem pozabla nate,ampak smo na isti dan imeli tudi pri nas feštouser posted image ,zatorej...
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
12.3.2008 8:16:30   
SANEK1
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image
Pijem že svojo drugo jutanjo dozouser posted image . Vstala sem že ob 5:30user posted image user posted image user posted image
Zakaj žeuser posted image user posted image user posted image
Ne vem, enostavno nisem mogla več spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tak fajn je blo...user posted image user posted image user posted image
Živa je spla v eno do pol osmih, se pocartala in zdaj lepo dalje pančauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
12.3.2008 8:17:52   
SANEK1
Še enkrat, upam da bo bolj  še pomagalo, za vse bolančke in bolančike:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 12.3.2008 8:18:01 >

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
12.3.2008 8:22:22   
madejka
Majrim, kaka lušna budnica!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tud gor že od sedmih, ampak je bla vsaj noč znosna.user posted image
Sanek ena pikapoka je moja Me grlo boli za popenit še vedno

Mi pa mamo dans fraj dan in gremo v LJ na obiske! Smo misli it na morje, pa bomo to turo prišparali za toplejše dneveuser posted image
Lep dan želim!

< Sporočilo je popravil madejka -- 12.3.2008 8:23:07 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
12.3.2008 8:28:27   
Ajvy
jutro......Majrim kaka lepa budnica....

Včeraj sem doživela en hud čustven šok....in zdej ,sm čist utrujena...sploh ne vem , kaj čutm....

Pupa, ah, ona je pridna....včeraj sma ji šla kupit uno hoduljico od Fisher p. k je bila v Tušu za pol znižana, pa zdej tam veselo špilka po unih stvareh....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
12.3.2008 8:28:42   
SANEK1
Madejka, ti-ti-ti... Ne bi raje počivalauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
12.3.2008 8:29:43   
SANEK1
Ajvyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
12.3.2008 8:33:07   
corfu
Jutro!

Danes je pa tud zame tako gnil dan, da je joj, pa še noč je bila za user posted image  .
Mah grem, ne bom tukaj morila...

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
12.3.2008 8:34:56   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Jutro!

Danes je pa tud zame tako gnil dan, da je joj, pa še noč je bila za user posted image  .
Mah grem, ne bom tukaj morila...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
12.3.2008 8:35:12   
SANEK1
Corfu, tudi zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
12.3.2008 8:37:21   
majrim
corfu in ajvy
user posted image
madejka...ko te pot zanese sem,obvezno pokliči!!!!!!!!!!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
12.3.2008 8:41:52   
corfu
hvala punce!user posted image

Žana in moja princeska vse najboljše za 8 mesecevuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
12.3.2008 9:16:19   
Freycha
Dobro jutro!

se mi zdi, da se bodo nočke počasi izboljšale..... sicer sem bila 3x pokonci, ampak jedla je pa šele ob 4.45, kar je napredek user posted image user posted image user posted image

zjutraj je priplezala do borše in se sama usedla user posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem, a ji je to ponesreči ratalo, al nalašč, jo je bilo pa fajn videti, kako sedi in brska po borši, če je kaj pametnega notri.

pa buškica in modrica se ji prav lepo poznata user posted image

Manca in Žana čestitke za 8muser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy in corfu vama pa en velik user posted image user posted image  za boljše počutje

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
12.3.2008 9:51:12   
julij
Dan!

Kakšno sončen dan!user posted image  Sem kar boljše volje, čeprav sem nekaj utrujena. Kot, da me je ponoči vlak povozil...

Hvala za pikepoke, že delujejo. Ana je boljša, danes greva na orng sprehod. Mi kar manjka lufta.

Pa malo morem pospravit, posesat, pa en taki velki kup cot me čaka, da jih z likalnikom napadem. Tamala pa že pleza po blazini, pa v predale se zaganja, pa radijo šlata. V vtičnice sem že nadevala varovala, ker je tudi njih našla. Ker tišči male prstke vsepovsod. Po vseh štirih jo šiba po dnevni, da ne morem niti za sekunde je več same pustit. Najbolj zanimivi pa so kabli.

Vse najboljše vsem, ki ste praznovale rojstne dneve!user posted image user posted image user posted image user posted image
Češnca, tebi pa čestitke za službo!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
12.3.2008 9:56:10   
bačko
Manca vse naj naj za 8 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Noč je bila porazna.Zdajle Žana spi jaz pa rišem načrte za stanovanje.Sva se z možem premislila glede stanovanja in sva začela gledati raje hiške.Dvojčke!Zgoraj bi živel njegov brat in punca, spodaj pa mi trije.Bomo še dobro razmislili.user posted image
Za vse bubane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
12.3.2008 10:25:57   
yudit
Dobro jutro  babike mislila se, da ste že  čez sto strani napisale pa ničuser posted image . Mi smo dobro Lea je ok mal tečna in razvajena ampak gre, imamo že drugi zobek user posted image Baja ki si kupila avtosedežuser posted image ker verjetno bom mogla jaz tud kupti ker kolegica, bo še verjetno imela svojega, tak da bomo kupili ji novega.Zdaj pa gledama kake akcije pa to.....    Vsem čestitke za obmesečnice in rojstne dneve od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi tud imela te od pediped šuheke, če je katera tak dobra da sprejme še moje naročilouser posted image če lahko, a ti Češnica prejmaš naročilauser posted image ... No v glavnem pri nas vse ok, konc meseca dobim obisk moje mame tak da sem full vesela drugače pri nas nič novegauser posted image .....se beremo lp

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
12.3.2008 10:28:24   
Češnca
Manca in Žana vse naj, naj, pikici! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madejka in bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

corfu, ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

julij le naužijta se sončka in lufta. To res paše! Pa še user posted image  za Ano, da bo še boljše.

bačko veliko sreče s hiško! Jaz tudi sanjam o njej... Možnosti so, a ne še zdaj.

Naša nočka odlična, danes je pa Anžej user posted image . Tak nenaporen, z iskricami v očeh. user posted image  Mu hodijo same neumnosti po glavi, zraven se pa smeje in vriska. No, zdejle je priden in nina.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
12.3.2008 10:29:49   
Češnca
Yudit jest sprejemam naročila za pedipede, ja. Do jutri! Sporoči mi na zs, katere bi rada.

Sanekova a ti jih ne boš vzela za Anžejevo user posted image ?

< Sporočilo je popravil Češnca -- 12.3.2008 10:31:03 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
12.3.2008 10:42:17   
SANEK1
Češnica, keri pa so Anžeju najlepšiuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?