|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
13.3.2008 21:11:16   
poldy
siskamiska, midve še kar hodiva na nft, 28.3. imava razvojno in mogoče nama ne bo treba večuser posted image , jaz bi še rada hodila, ker mi je fajn, pa tud zelo je napredovala, samo meni se še ne zdi dobra...... imajo pa zelo polno in jih verjetno morajo nekaj "manj nujnih" odpustit

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
14.3.2008 7:56:39   
siskamiska
Jutro user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
14.3.2008 8:07:00   
Ajvy
Jutro......brez kave

Kako smo....naša je neki tečkana, a sej jo bo slej k prej minil.....drugača greva pa zdele k men v službo (čisto nič se mi ne gre tja), je treba ene par stvari uredit......

Moram vam povedat, včeraj smo šli k eni žahti na obisk. pa je pupa eno polno uro in petnajst minut sedela v stolčku,.....sploh ne morem verjet, da je bila tak pridna.....sem bla jezna, ker mi nihče ni povedal, daje to tak dolga pot....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
14.3.2008 8:30:35   
madejka
Dobro jutro!
Mi smo spaaaaaaali! Oz. ati in Maj še kar spitauser posted image user posted image user posted image Jaz pa sem si že oprala glavo in prečekirala maileuser posted image Odkar imamo malega se mi še to ni zgodilo!!! Kak je fajn!user posted image

Ajvy glavno, da ti Tarja ni sitnarilauser posted image
Jutro Šiškamiška!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
14.3.2008 8:33:55   
Freycha
dobro jutro!

naša tut še kar spi user posted image  očitno ji ni za it, pa bo spala do popoldneva user posted image user posted image user posted image

jah nič, spijem kavo, spakiramo, in šibamo! Lep vikend!user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
14.3.2008 8:36:11   
kapica
Jutro punceuser posted image .
Jaz sem se tud naspala zadnja dva dni, ker je moz vse prevzel, pa se kr bi spala. Po mojem je to zarad vremena, ker je tak bedno, dezevno in vetrovno, da ni za nikamor. In ze kr dolgo nisem bila na kaksnem orenk sprehodu.
Siskamiska, oo, pol so ti pa kr dolgo podaljsali porodnisko. Saj prav, glede sedenja pa nimam pojma, ampak ce vam tam na vajah nic ne recejo, da ni napredka, pol bo menda cist v redu. Fa traja tako dolgo, po mojem so tega navajeni in vejo, da vsak prej kot slej obvlada kar more.

Sem dinota uspavala in grem se sama malo spatuser posted image . Ampak mi tako paseeeeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
14.3.2008 8:50:51   
siskamiska
Pri dvojčkih imaš porodniško 15 mesecev, in ker sem prej rodila se mi je začela porodniška na dan poroda, pol so mi jo pa še za 29 dni podaljšali kolikor mi je zmanjkalo do 37 tedna. Ma ampak bom pomoje potem rabila še 1 mesec fraj da se spočijem predenj grem spet v službo nazaj user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
14.3.2008 8:52:15   
Freycha
šiškamiška sam za tist en mesec se boš mogla drugam odseliti, da boš res imela frej user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2533
14.3.2008 8:53:10   
siskamiska
Ja to je res samo kam naj grem?? user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
14.3.2008 8:57:50   
Freycha
lahko prideš v MB, pa za Dito skrbiš malo (no sej, da ne padeš iz forme, a veš) user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2535
14.3.2008 9:24:36   
siskamiska
A ti bom lahko še kej spucala? user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
14.3.2008 9:27:13   
tejči77
aha, vidim, da bi freycha sebi rada zrihtala počitnice. CCCCuser posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
14.3.2008 9:30:31   
julij

aha, vidim, da bi freycha sebi rada zrihtala počitnice. CCCCuser posted image user posted image

Kaj pa če bi menjali malčke? Freycha dobi D&D, siskamiska pa Dito.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
14.3.2008 9:34:38   
tejči77
Ah, ja - pozdravljene punce. Kako ste? Živahno zagotovo. user posted image user posted image

Moja mala je dobesedno v treh dneh noro mobilna. V nekaj sekundah pregleda vse stanovanje, da jo komaj lovim. Moram korenito prerihtat vse, da ne bo imela kaj razbit in dol potegnat. In ni user posted image , vse popucam, ona najde smet in si jo tišči v usta. Včeraj se je na kavču sama pokonci postavila, ko sem samo za sekundo obrnila glavo vstran je že stala pokonci - kako ji je uspelo ne vem - in potem je še veselo hopsala, kot da ni dovolj, da je že stala. In bogega psa lovi po stanovanju im mu dlako puli, da je hec, požček je že čisto prestrašen. Na besedico ne se pa seveda veselo smeje.
Joooj, pravkar mu je žogo ukradla - grozaaa. Moram tudi pasje igračke vse odstranit, da ne bi kaj v usta nesla. Zdaj razumem druge mamice, ki so pravile, da morajo otročkom nonstop za ritjo stat.  user posted image user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
14.3.2008 9:42:37   
tejči77
drugače ji pa iz noska še vedno teče in zunaj nisva bile že od sobote. Kako je grozno ves dan ždet v stanovanju. Sem pa v sredo na hitro skočila v Kranj in se dogovorila za diplomsko, tako da zdaj štartam - ponoči, oz. ko dam zvečer Lariso spat, ker je takrat moj dragi ŽE doma. user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
14.3.2008 9:43:15   
tejči77
eh, ko se jaz pojavim, vse pobegnete. Kaj sem res taka groza? user posted image user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
14.3.2008 9:43:45   
tejči77
sej oblubim, ne bom več tečka.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
14.3.2008 9:45:59   
julij
Eh, še citirat ne znam...user posted image

Drugače pa  dober dan vsem. Freycha tebi pa lepe mini počitnice.

Jaz pa študiram kam bi malo dala, ker si bi nujno mogla it glavo oprat.user posted image  Ker nikjer več ne zdrži, skozi mora nekaj migat. Ko jo v dnevni spustim na tla "leti" po štirih do kavča in "hop" se dvigne. Pol pa malo miga, kot, da pleše,(seveda nogice tega ne zdržijo), pol pa čofne na rit.

Pupi, Tini, vama pa sem dolžna opravičilo. Res mi je hudo, ker sta vajini pupi zboleli. Tisti torek, ko smo bile na plavanju se je začelo z kašlanjem pri Ani. ( jaz sem pa sprva mislila, da je mogoče preveč vode pri potapljanju spilauser posted image ) Nisem vedla, da  deli viruse okoli sebe.Upam, da sta Naja in Špela že kaj boljše.user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
14.3.2008 9:47:24   
siskamiska
user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
14.3.2008 9:52:30   
julij
Siskamiska, kaj ti je smešno?user posted image

Tejči, si vidla, midve sma skoraj isti post napisale o gibanju naših tamalih, ti si samo malo bolj razložla, kako Larisa miga. Pa nič nismo pobegnile...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2545
14.3.2008 9:55:29   
siskamiska
Julij kako se Tejči pogovarja sama s sabo user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
14.3.2008 10:01:23   
Freycha
šiškamiška mah lej... če boš res full hotla, boš lahko tudi kaj pospravila user posted image user posted image

julij nori imamo srečo, pa se nam ni dalo it na plavanje, pa je Dita zdrava ostala user posted image  Ampak ne se preveč sekirat, to se pač dogaja..... drugič bo pa katera druga okužila Ano.....

tejči ja naša tut pobira vse po tleh, kar tam naj ne bi bilo user posted image  in seveda je tisto najboljše. Pa bolj, ko je umazano, bolj paše v usta user posted image  pa pravi kuža je ratala.... mi sledi kamorkoli grem.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2547
14.3.2008 10:22:46   
corfu
Bok punce

jaz mojo ruknem v banjo v umivalniku si pa lase operemuser posted image  njej dogaja jaz se pa tudi uštimamuser posted image

Freycha uživajte!user posted image
Češnca, ti še šteješ pedipedeuser posted image
Kapica, ti samo počivajuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
14.3.2008 10:23:33   
madejka
user posted image user posted image user posted image Lušne ste!

Julij
zato pa jaz brez stajice ne bo mogla... To, al pa da ga v stolček dam pa si ga zravn peljem... ampak ker mamo malo kopalnico, ga skoz vrata pririnem pol se pa igrava KU-KUuser posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 14.3.2008 10:25:35 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
14.3.2008 10:24:42   
madejka
Joooj sem pozabla, da morm it dans delat ob 12. pa sem se fajn pora nažrlauser posted image user posted image user posted image Bogi pacientiuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?