san
|
katty123, mene že cel mesec najedajo, da kao še nisem šla rodit, pa da saj je že tretji, da to bi pa že moglo vn past nčk, sm mislila, da imam samo jaz težave s tem, da se ljudje vedno zaletijo ali pa obdrgnejo v moj trebuh. sem bila prej na trgu, ma se je po moje vsak drugi zaletel vame. samo je pa res katastrofalna gužva. zofy, yeah, to je to. jst bi kar 99,9 % trdila, da je to čep, po opisu sodeč. men se je pri sinu odluščil dva dni pred porodom - ampak sem bila takrat že ful čez rok . bellaluna pa tudi po moje po vsej verjetnosti že ljubkuje svojega otročiča medica, a tebe tudi zeza špikanje. sej bo, zdej pa res čist še mal IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 V mislih sem imela božičke, ki se dajejo za božič oz. miklavža in se kupijo v trgovini ter se potem ne pojejo. Jaz jih nalomim in dam v prijatelja, da se porabijo. hm, zanimiv izraz ... jaz bi recimo rekla: da božičke nalomim, potem pa pokličem prijatelja, da jih poje. Je pa res, da sem v takih primerih sama sebi zelo rada dober prijatelj! hm, zanimiv izraz ... jaz bi recimo rekla: da božičke nalomim, potem pa pokličem prijatelja, da jih poje. Je pa res, da sem v takih primerih sama sebi zelo rada dober prijatelj!
|