tina50
|
pozdravljene marčevke! da še vam jaz napišem mojo porodno zgodbo! zbudila sem se okoli 3 zjutraj, ko sem morola na wc. potem sem šla nazaj v posteljo in začelo me je grabit kot bi imela menstruacijske krče. nazaj nisem mogla več zaspati ker je bilo kar pogosto. potem sem šla v dnevno in tudi tu nisem mogla zaspati. okrog 5 sem se javila ša vam, potem pa sem okro 6 zbudila , da se nekaj dogaja sam,da ne vem, če bi šla v bolnico, ker me bodo sigurno poslali domov. je bil takoj paničen in je hotel takoj it. jaz pa sem se hotela še stuširati in zlikati hlače . kar sem seveda še vse to naredila. nekaj do sedmih sva potem šla v Celje. v P so me dali na CTG, imela sem poadke, vendar mi jih CTG sploh ni kazal. sem mislila, no super zdej bom šla pa domov (sam mene je še kar na 5 min grabilo). potem me je pogledala ginekologinja in je rekla, da sem odprta 3 cm in da se lepo pripravlja. potem se mi je kar oddahnilo, ko je rekla, da me kar naj dajo v prodno. tam mi tudi ni kazalo popadkov, zato mi je dala umetne. tudi teh ni kazalo. špotem sem pa vprašala zakaj jih ne zazana, pa mi je rekla, da imam verjetno tako debelo trebošno steno, da jih ne zazna. sam je babica videla, da me grabi. me je med popadkom masiral in bil je res ful vredu. vmes, ko sem se že ful prestavljala po postelji, ko me je bolelo mi je rekla babica, da lahko poskusim it na kolena in komolce, da mi bo mogoče tako pasalo. in res mi je, tako sem potem tudi rodila. v porodni sem bila torej 2 uri in na svet je prijokal naš korenjak LAN. moram pa pohvaliti babico, ki je bila fulll vredu in full prijazna, ter seveda mojemu . to je moja porodna zgodba. lepo se imejte še marčevke in naj se čimprej rodijo vaši sončki. Čestitam vsem novim mamicam in čimveč .
|