baguSka
|
Ok ok... Torej se lotim tega tezavnega postopka... Zmesam vse tko, kot mi napise sepetalka in do tu vse lepo in prav... Razen tega, da sem imela po celi kuhni posodo, vse razmetano, prasno... kot bi bomba not padla.. No, potem zacnem iskat pekac... in jih najdem ene 10... in potem se odlocim za najmanjsega, ker sem ugotovila, da bo sla ta masa ravno v tisto najmanjso posodo... in dam filo do polovice, potem posujem borovnice in smo bli ze skor na vrhu... in jaz se nisem koncala... po vrhu borovnic sem polila se preostalo maso in ze skor cez vse tece, ampak sem hotla vse porabit, da ja ne bom stran metala... nato dam vse tole v pecico, nastimam uro na 35 minut in grem... khmkhm... pridem enkrat vmes pogledat in sokkkk!!! ena tretjina testa in borovnic je bla okol... druga tretjina je se lezla cez in tekla po pekacu... in ja, ena tretjina pa se celo ostala V pekacu!! pa nc... se odlocim da ni druge, kot da pustim, da se spece do konca... in ker se ni in ni hotlo spect, sem po eni uri le vzela vse skupi ven... in ko sem gledala tisti kup tam v pekacu, sploh nisem vec vedla kaj naj... kr na jok mi je slo... in pride moj dragi in se zacneva smejat na ves glas.. in me tko lepo objame in rece, lubica nc se sekirat, dej ti lepo se enkrat maso nared pa dej vse skupi v vecji pekac in se enkrat pect in je stvar resena.. :)))) No, lahko povem, da ce njega nebi blo takrat tam, bi res vse skupi pristalo v kosu za smeti... ker ni blo vec delc. No, pa sem se enkrat vse nardila, dala se enkrat pect in je prislo sicer odlicno, vendar dalec od tistega, kar mi je napisala sepetalka!
|