|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   orbitrek
20.3.2008 15:42:40   
Anonimen
nevem a je kje že kakšna tema o orbitrekih, namreč zanima me če je katera že kupovala na bolhi?
rada bi kupila orbitrek ker moram pod nujno skujšat, sej vem lep vreme, lahko grem ven, ampak še vseeno ga bi rada imela.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: orbitrek
20.3.2008 17:19:57   
Anonimen
janci10, jaz ti ga z veseljem prodam.
Ko sem ga kupovala tam ene tri ali 4 leta nazaj sem dala zanj bivsih 60 000 SIT. Sicer se mi ne sanja, koliko je zdaj vreden, ga pa imam pospravljenega in se ne uporablja. Kupila sem ga v sportni trgovini in takrat so ga full hvalili.
Če te zanima mi povej, ti lahko posljem sliko in bom preverila koliko so trenutno cene teh orbitrekov. Uporabljen pa res ni bil nic, jaz sem bila gor ene 10x maximum, potem pa sem se selila in nimam prostora zanj zato je pospravljen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: orbitrek
13.5.2008 9:51:51   
ursa_p
Pozdravljene!

Mene tudi zanima orbitrek .. najprej bi prosila vse, da mi priporocajo katerega naj sploh kupim ... tistega iz TV shopa, kakega drugega ... kaj je dobro da ima ... bom pa kupovala rabljenega, ce ga se katera prodaja.

Hvala ze vnaprej, Ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: orbitrek
13.5.2008 14:50:58   
sazi
Imam ga doma, pojma nimam, katero firmo, ni pa nič posebnega. Še mož je zadnjič ugotavljal, da je malo preveč glasen, pa sem mu rekla, da bo pa naslednji boljši...
Žal nimam kakšnega pametnega nasveta. Menda se nekateri bolj hitro razštelajo in je fajn imeti kakšnega bolj trpežnega, to pa se verjetno pozna tudi na ceni. Sicer pa, če boš kupovala rabljenega vskakor svetujem, da si ga ogledaš v živo in tudi preizkusiš, da vidiš, da ne bo kaj preveč ropotal, škripal ali pa neenakomerno preskakoval.
Drugače pa hvala za opomnik - se mogoče zvečer spravim nanj.

LP

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: orbitrek
13.5.2008 21:51:45   
ursa_p
Cau, Sazi - kje se srecava ;) .

Vem, da je v ceni velika razlika, ampak sploh ne vem katere firme obstajajo in kaj je sploh dobro in kaj ne. Zato sprasujem kaksne izkusnje imajo forumovci s to napravo - katerakoli firma .. potem se pa odlocim kaj kupim. Ga imam namen it pogledat in testirat kamorkoli bo ze treba.

Lp, Ursa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: orbitrek
14.5.2008 10:41:47   
sazi
Živjo,
jaz o firmah orbotrekov ne vem prav nič - sem še pozabila pogledat, katerega imam doma - itak včeraj potem ni bil v uporabi - je bilo preveč drugega dela.
Imam pa občutek, da na ta forum o miganju ne pride kaj dosti uporabnic - ti svetujem, da kar na čvek ali kam podobno vprašaš, boš dobila več odgovorov.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?