Hans
|
Ojla oktoberke, nekaj dni se nisem oglasila, čas me malo priganja; služba, pa gospodinjstvo, pa mala navihanka. No ja saj se ne pritožujem, le včasih zvečer se počutim kot ožeta cunja. Ah pa kaj bi jamrali ko je pa danes tako lep dan, Bila sem na NS in vse je super , tveganje za DS skoraj nično, super smo bili vsi zelo srečni in vse se je lepo videlo, srček, rokice, nogice pa ušesa so ful štrlela, no pa rekli so da bo mogoče punčka, tako da bomo tri babnice pri hiši, aja pa rok so mi prestavili na 9.-10.10. 2008, torej bom imela dva otročka čisto blizu po datumih rojstva, prva je rojena 5.10., bila sem pa v Dravljah in dr.Babnikova je prav super. Jajčka smo pobarvali, šunko skuhali, za potico je poskrbela tašča, sedaj grem po tuš in nato spat, vsem srečkam pa predvsem lepe praznike in da se ne boste preveč najedle šunke in vas bo potem v ponedeljek vse tiščalo. Uživajte. Če pa je katera naredila kakšne lep pirhe pa le veselo na forum z njimi. Stunfek , lambada doborodošla, vianne meni je tudi prva najbolj všeč