Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 17:05:04
|
|
|
|
Ajvy
|
Kapica...nič razmišljat kdaj bo prišel nazaj...manj boš razmišljala o tem, prej bo minilo.... Anja...to pa je plazenje
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 17:21:33
|
|
|
|
kapica
|
Men je doolgcas... Dino se sam zaposli, tak je priden, da le kaj no, jaz pa malo zraven njega, drugega pa nic . Prej me ej tako trebuh bolel, tocno tako kot po CR notranji sivi. Tako da me pocasi zacenja skrbet. Trebuh je komaj zacel rast, pa boli ko , kako sele bo ko bo zares velik . Zdaj se pa basem z Haribo medvedki...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 17:23:08
|
|
|
|
Ajvy
|
Kapica...a si ga kej mažeš...a sploh smeš....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 17:56:45
|
|
|
|
kapica
|
Ajvy, a mislis trebuh ce si mazem? Zakaj ga pa ne bi smela? Ne redno, ko se spomnim, ga namazem. Sem mislila mal pozneje zares zacet. Pa mislim da me od tega ne bi kaj manj bolelo. Je pa res neprijetno no...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 18:00:39
|
|
|
|
anja7
|
Ajvy ja, tole naše plazenje pa je neki bolšga. Včasih ma čist rdeče čelo, tok z glavo v tla rije ko se premika ! Kapica, upam da te ne bo preveč bolel.sem se kr mal prestrašla, k si jaz tud želim po koncu poletja enkrat zanosit in me je tud kr mal strah zarad CR in šivov. Čeprou jaz mislm, da če bi blo zarad tega kej nevarno, da bi ti to povedal.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 18:08:09
|
|
|
|
kapica
|
Anja, saj zato pravijo, 1 leto pocakat, po mojem. Sam ko si pa ze nosec, pa tud seveda nic ne recejo.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 18:34:59
|
|
|
|
anja7
|
Ja Kapica, ampak pomoje šivi bolijo tud če eno leto al pa dve počakaš. Pomoje,da nima bit kej narobe (mislm zarad CR). Upam sam, da te ne bo preveč bolel.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 18:44:49
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober večer... Ma je danes naporen dan Glavo mi bo razneslo, Živa je bubana in je posledično zelo tečna in še bolj glasna, kolko strojev sem dala prat več ne štejem, hvala bogu za sušilca ... Punce hvala za podporo. Res ste prave babe. Rada vas mam
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 18:45:15
|
|
|
|
tinispela
|
Da vas mal na hitr pozdravim! Mi smo prišli iz vikenda, smo se meli fajn, jedli, igrali,...Se še zvečer kaj oglasim, ko gre mala spat!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 18:54:47
|
|
|
|
SANEK1
|
Nekaj utrinkov iz našega dopusta: Prvo začudenje nad vodo: Čofa-čofa z atijem Pustite me spat
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 19:39:46
|
|
|
|
tejči77
|
sanek, kaj ste luštni. Sem se kar topila ob slikcah. Upam, da mamo čim prej operirajo, ti smola. Ne vem katera je napisala, da njen otrok noče bit na trebuhu. Jaz bi si to želela. Moja znori ko jo položim na hrbet, v istem šubu je na trebuhu in takoj za tem že na kolenih. Predstavljajte si previjanje. Norimmmmm. Samo dretje in lovljenje po previjalni. Že nič kolikokrat mi je skor dol zletela. Jaz nisem imela carskega reza pa mi je g zabičala dve leti čakat. Sem mislila da vsem tako rečejo. Zdaj pa ne vem kaj naj si mislim. Porod se je res zakompliciral in tudi potem sem imela komplikacije, ampak CR je definitivno hujši poseg.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 19:53:13
|
|
|
|
Ajvy
|
Kapica...po mojem ne bo hudga....sam tole nategovanje kože zna mau bolet.. Anja...no vidš..mi imamo kolena poripsana , vi pa čelo Sanek... za vse vas, da čimprej ozdravite... Kake lepe slikice....kako ste fejst....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 24.3.2008 20:09:28
|
|
|
|
Freycha
|
Čer danes je bil res en tak čuden dan, al sem se pa jaz preveč najedla in sem bila čisto down. Ampak zaspati pa nisem mogla ravno, ko sem imela možnost malo zadremati..... V glavnem sem prav vesela, da gre dan proti koncu, mala je že v postelji in upam, da kmalu zaspi, pogledam še malo TV in grem spat. Jutri sem pa mislila, da imam G po plavanju, pa slučajno pogledam na vabilo in vidim, da imam ob 9.30 Babike, jutri bo moj dragi prišel z malo na plavanje, pa bi vas prosila samo, da ga malo počuvate ok? a je možno, da čeprav nima še niti zgornjih enk zunaj, jo boli že spodnja štirka? Full si jo žuli skoz, pa joka zraven, pa deluje, da je že malo natečeno. Samo kako hudiča, če bi mogli pa še drugi zobki prej priti ven? Sanekova kak je Živa lutšna... prav vidi se ji, da je totalno uživala pa da se čimprej pozdravi! Prav tako en koš za vse bolančke!!! Kapica meni je rekla G da pol leta res ne bi bilo primerno, da potem pa ni panike, sam G te mora malo bolj spremljati, pa malo bolj moraš paziti, da kaj težkega ne dviguješ, da se preveč ne naprezaš... pač bolj na easy pa veliko počitka
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 7:19:48
|
|
|
|
kapica
|
Anja, a mislis da isto boli, ne glede na to kolko casa po CR pretece? Ker to se mi zdi kr hudo no, da bi res tako bolelo. Saj pravim, ce sedaj tako boli, ko je trebuh se majhne, kaj sele bo. Al pa pol ne bo vec, kaj pa vem no. Sanek, luusne slikice . Tejci, pol si mogla met pa res tezave, da mores 2 leti pocakat. Men se zdi to kr velik no, kaj pa vem. Tinispela, fiino za lep vikend . Freycha, ja no, 6 mesecev je pa tak minilo ja. No vsaj tisto minimalno . Hvala punce, ste me mal pomirle glede tega . Nocka bila kratka, vceraj sem gledala dolgo tv in pol se kr nisem mogla zaspat. Ne vem zakaj si ze zdaj glavo z tem razbijam, kako bom kaj pripravila za Dinov 1.rojstni dan . Pa je se toolk casa do tja.Tukaj je cez noc spet snega zapadlo, bi se dalo velikega snezaka naredit.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 7:41:55
|
|
|
|
kapica
|
Pupe a se vse spite? Men je pa dooolgcas .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 7:43:15
|
|
|
|
Freycha
|
jupiiiiii kaka super noč celo noč je jokala, spala nisem nič, vstala sem menda ene tridesetkrat, pa sem mislila, da bo kaj dlje spala, pa se je 7.00 začela dreti v smislu: hej halo, jaz sem budna..... groza!! Se moram s prstom (če mi bu pustila) zapeljati po njenih dlesnih, da vidim, če imamo kako novo pridobitev. Ampak dvomim.......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 7:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro sam tolk da vidte da še diham drgač pa nč pretresljivga....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 8:07:46
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro....en lep pozdrav...včerajšnji dan je bil kr kul.....ponoči je kR Nenkrat začela kašljat....se je prav namatrala revca....drugače pa nič novega...jem zajtrk.....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 8:09:29
|
|
|
|
tinispela
|
jutro...mi smo tud ful slabo spal! presneti zobki! Danes ji začnem dajati tiste svečke, pa je kaj je! Kolko se je prejokala, se je pa vsaj kakanje umirilo! Zadnje tri dni se je vedno ponoči pokakala. Danes jaz tud z pridem na plavanje in bo šel on v vodo, ker imam jaz še vedno , tak da P ne bo sam . Jaz bom pa snemala, da bomo imeli dokaze, dva atija v bazenu!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 8:15:16
|
|
|
|
baja*
|
jutro mater sem slabe volje... kurilnega olja nam je sfalilo (no vsaj upam, da je to krivo.. da ni ki peč crknla) pa še sama sem z malim doma... na srečo ni fejst mrzlo, ena pečka naju glih dovolj greje, pol pa itak grema ven. druga nič novega... rene se skriva za zaveso, jaz pijem kavico... sanek lušne slike
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 8:58:32
|
|
|
|
siskamiska
|
Vesel materinski dan
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 10:04:39
|
|
|
|
rumba
|
Dan! Mi smo spet čisto bogi. Hana ima ponovno ful vneta ušesa in še bronhitis, pa še bruha po vrhu, vročina pa jo vesčas kuha nad 39st., tako da ima antibiotik in inhalacije, Julija ji hitro sledi, kašlja in je nasploh tečna (joj, kaj bi dala, da ji ne bi bilo treba spet na antibiotik, ker ga je šele v petek končala prejšnjo dozo...). Anej pa na srečo samo kašlja in ne kaže preveč slabo. No, tako da sem sama z vsemi tremi. Mož pride šele enkrat okoli desetih zvečer. Ja, to pa je res materinski dan, naj se čuti, da imam tri otroke. Se opravičujem, ker nisem nič brala za nazaj....... ni časa....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 10:19:49
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Joj, Rumba boga reva , pa seveda da ne bo pomote tudi Hana in Julija sta bogi . Sem htela napista nekja o naši nočki pa sem se raje vgriznila v jezik, ko sem prebrala o bogih Rumbinih bolančkih. Še 1x tvojim in vsem ostalim bubanim
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 10:21:23
|
|
|
|
SANEK1
|
Vsem mamicam želim vesel materinski dan
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 25.3.2008 10:21:23
|
|
|
|
Češnca
|
Dan! Vidim, da ste kar bogi. proti vsem bolečinam, vročinam, kašlju ter drugim težavam in težavicam (tudi za gretje baja)! ...da bo zares prijelo min držalo!!! Mi smo pa ok, Anžej se je sicer ob 5ih zbudu, ker je bil pokakan, potem pa lepo zaspal nazaj do 8ih, kar je že standard pri naši hiši (ups, stanovaju). Ravnokar sem imela telefonski klic, so me vprašal, če sem lastnica neke hiše v Portorožu. Kje so mene najdl? Vse lepo, drage mamice, vam z mojim malim srčkom želiva na današnji dan!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
silvestrovoNaTaŠa*Ali bote za silvestrovo dale vaše male sončke v varstvo ali pa bojo z vami?da, v varstvo (
9%)

ne (
91%)
Število vseh glasov: 190Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!