|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
25.3.2008 11:23:49   
nf
Cari mislim, da skoraj nobena ne meri. Jaz sem si včasih redno merila par mesecev, toliko da sem pogruntala moje cikle, zdej pa samo priložnostno user posted image  Ampak imam pa res ful redne cikle in vedno enake temperature ob enakih dnevih, tko zelo predvidljivo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
25.3.2008 11:27:55   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: nf

biba, ne bit pesimistična. Seveda bo ratalo, JE ratalo! Če ti uspe, počakaj s testom še malo, da se nabere dovolj hormona. 

user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
25.3.2008 11:33:42   
Anonimen
Biba77 user posted image user posted image user posted image user posted image . Če ne bo ta mesec, bo pa drugi 100%user posted image user posted image .

Moji user posted image  se je pa zmešalo. Od sobote do danes sem imela črno kri, pa še to ful malo. Seveda sem pričakovala, da bo počasi že konec, danes pa prava poplava živo rdeče krvi... Res ne vem, al psiha res dela svoje al kaj..user posted image

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
25.3.2008 11:48:57   
neela
Tud jaz si nisem nikoli merila BT. Kar bo pa bo - ker bolj kot premlevam o raznih znakih in testih prihajajoče se O in potem user posted image , slabše je. Raje delam na tem, da dnevno čim manj razmišljam o user posted image in user posted image in o tem, zakaj se meni to vse skupaj dogaja in kdaj končno bom user posted image . Ena dobra prijateljica mi je svetovala, da si naj vzamem dnevno kakšno urico (in nič več) časa, da se smilim sama sebi, da sem jezna na 'cel svet', zakaj nama ne rata, da se zjočem ipd. Potem pa grem naprej in ne razmišlam več o tem tisti dan. In moram rečt punce, da pomaga. Bolj sem sproščena in manj kalkuliram in tuhtam ali bo in kdaj bo. Vem samo to, DA ENKRAT BO!!! In ta BO bo enkrat za vse nas!
Zato punce - naj user posted image začnejo padati kot domine!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
25.3.2008 12:00:57   
S1902
jaz si BT ne merim in mislim da je to brez veze, ker potem vedno razmišljaš o tem in če bo al nebo in je še slabše.
tako je moje mnenje, a vsak ima drugačno in vsaka dela kakor ji paše.
lp 

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
25.3.2008 12:22:32   
roth
oj punce,malo sem prišla pokukat kako ste.JAZ si nikoli ne mirim temperature oporabljam ovulaciske teste so bol sigurni,so pa kr dragi.Drugače pri meni nič novega,O JE MIMO,kakih posebnih znakov nimam tko da spet verjetno ničuser posted image klub inekciji ovitrelle ne.

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
25.3.2008 12:36:09   
Cari
Hvala za vse odgovore glede BT. Tudi jaz se bolj nagibam k temu, da je to brezveze merit, kar potem ko se zbudiš, najprej pomisliš na termometer user posted image . Edini plus bi se mi zdel, ko vidiš, da ti pade, veš da bo čez dan dva user posted image , tko da veš že mal prej, al ne?

Drugače se mi pa zdi, da ljudje znamo biti prezahtevni do sebe kdaj pa kdaj, vse hočemo načrtovat in rezultat videti še predno se res kaj zgodi. Kolk mora bit luštn, ko nič ne pričakuješ in ugotoviš, da ti user posted image  zamuja že kak teden, pa kr tko za foro narediš test in vidiš user posted image user posted image  user posted image . Ko imaš enkrat težave, moraš pač mal pazit, kdaj je O, tko da si takrat mal bolj priden ( čeprav midva z mojim user posted image  kar čez cel mesec user posted image ), glede user posted image  pa je najbolje da se pustiš mal presenetit, če se lahko. Jaz se trudim ta mesec gledat na to, kot na presenečenje, če bo. Želja je velika, a proti naravi pra nič ne moremo.

Cari

(odgovor članu roth)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
25.3.2008 12:47:41   
Cari
Aja roth, pa nič ne skrbi zaradi O. Sigurno je bila. Jaz tudi nisem mela čist nobenih znakov, pa mi je G na UZ rekel, da bo prišla, O namreč, v roku 24 ur. Tko da držimo pesti  in bodimo optimisti user posted image

Cari

(odgovor članu roth)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
25.3.2008 12:49:50   
Cari
Koliko imate v povprečju dolg cikel? A se vam je zaradi klomifena kaj podaljšal?

Cari

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
25.3.2008 12:56:00   
jenyj
Jaz nimam pojma kako dolg cikel naj pričakujem. Pred klomifenom namreč svojim menstruacij nisem imela. Sedaj jo čakam prvič po K in je danes 29. dan.
Upam da kmalu pride, da začnemo z 2. krogom K.

Lep dan!

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
25.3.2008 13:03:46   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

Drugače se mi pa zdi, da ljudje znamo biti prezahtevni do sebe kdaj pa kdaj, vse hočemo načrtovat in rezultat videti še predno se res kaj zgodi. Kolk mora bit luštn, ko nič ne pričakuješ in ugotoviš, da ti user posted image  zamuja že kak teden, pa kr tko za foro narediš test in vidiš user posted image user posted image  user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Se popolnoma strinjam! Ampak še vseeno mi kar ne rata bit taka user posted image  Se mi zdi, da mi je ful težko biti 100% zrelaksirana, ker zadnje čase vse okoli mene postajajo nosečke in to kr tko na slepo. Seveda uberem Neelino strategijo in se smilim sami sebi, ampak na koncu meseca še vseeno hočem videti rezultate. I want results dammit! user posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
25.3.2008 14:10:33   
Arual
Ojla.
Jaz že od ginekologa, 2 folikla sta user posted image , zelo velika 27 mm in 29 mm. Tako da bo v roku 2 dneh ziher prišlo do ovulacije. Jaz sem sicer mislila da je že bila, ampak šele bo.user posted image .
Nič zato, slončkamo vsak dan. Tak da upam, da nam ta mesec uspe.
Glede BT jaz si jo merim, ampak ne vsak dan, zmerim jo ko se user posted image  konča pa pol zopet čez par dni in tak dalje. Res pa je da je to zelo psihično obremenjujoče. Vsaj zame. Tak da si res merim, ko mi je in malo da kontroliram, kaj se dogaja. No men je padla tak da zdaj čakam ovulacijo. Jajčniki kr kličejo, da bo kmalu tako me bolijo.user posted image

Držim pesti, da nam uspe.
Lp

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
25.3.2008 14:40:56   
neela
user posted image user posted image user posted image BRAVO KLOMIFENKE user posted image user posted image user posted image tako se razmišlja!!! Samo pozitivne misli nas naj poganjajo naprej!

Arual - takoj dol z RR in user posted image v user posted image !!! Sem brala na forumu pri Pušenjaku, da je pri jemanju K možnost tudi večkratnih O v enem ciklusu.

Nf - poskusi vsak dan delat po mojem sistemu, ki sem ga opisala zgoraj. Verjemi mi, sčasoma bo malce lažje. Vsem pogovorom okol tega, kdo vse je user posted image okrog tebe pa poskusi preslišat oz se jim izognit. Jaz si v najhujših trenutkih rečem, da mi mojega sončka še delajo tam zgoraj, ker itak bo popoln.... user posted image

Cari - meni je K, poleg KT, končno uredil cikluse, ki jih prej sploh ni bilo (ko me je pred histero dežurni G spraševal po dolžini ciklusov, sem mu rekla, da je to vprašanje za jackpot user posted image user posted image user posted image ), sedaj pa je 30 ali 31 dni user posted image !

jenyj - držim pesti, da si user posted image .

roth - počakaj malo, da se približaš dnevom user posted image . Sicer pa je marsikatera punca tle na RR, ki sploh ni imela kakšnih user posted image znakov, pa je bila user posted image . Edini pravi znak, da nisi user posted image je prihod user posted image .

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
25.3.2008 14:43:24   
roth
če te bolijo jajčniki pol je ovolacija tu,kar veselo na delo

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
25.3.2008 15:57:25   
nf
Neela pa kako ti rata biti tko zrelaksirana? Ti si moj idol user posted image  Jaz imam pa dneve, ko skoraj ne mislim na te zadeve, imam pa dneve ko je cela kriza. Recimo pred M (kot je te dni) so krizni dnevi. Res je najbolje, da se tem nosečniškim pogovorom izognem na 10km. Sej veš kako je s tem, takrat dokler trajajo, so zelo zanimivi in zabavni, potem pa enkrat ko si spet sam, te pa čist potrejo.

(odgovor članu roth)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
25.3.2008 16:06:04   
neela
nf - verjemi mi, da imam tud jaz zelo krizne dneve (najbolj tisti dan, ko se mi upanje čisto podre, ker pride user posted image ). Res pa je, da mi je končno 'prišlo' do možganov, da mi živciranje, neprestano premlevanje in kalkuliranje nič ne pomagajo - prej nasprotno, mi škodijo (meni in mojim najbližjim!). Do tega vsega pa sem res prišla s sistemom - 1 ura dnevno čas za jok, žalost, depresijo.... Po tem pa nasmešek na obraz in z dvignjeno glavo naprej ! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
25.3.2008 16:18:12   
jenyj
Ja, zgleda da bo res treba začeti tako delati - ena ura na dan za samopomilovanje, ker se tu drugače lahko zmeša. Se mi zdi, da ob poplavi podatkov postane glava čisto pretežka in si potem še bolj zmeden - počasi bomo postale doktorice ginekologije user posted image .
Meni tudi ta temparatura ni čisto nič jasna. Zjutraj jo imam 36,7, popoldan pa 37,5 - ravno sem si jo izmerila. Ko berem kako velike folikle ste nekatere imele, je bil moj eden in edini pravi malček - komaj 2 cm. Sedaj že razmišljam, da ovulacija le ni bila 10.3. kot je rekel Reš, ampak mogoče par dni kasneje (če sploh). Saj nič več ne vem - odločila sem se, da bom počakala do ponedeljka, ko bo 35. dan ciklusa in potem klicala v ambulanto kaj naj naredim če ne bo user posted image .
Mi je pa vsekakor lažje, ko si lahko takole pišemo in izlivamo svoje tegobe.

Veliko sreče vsem!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
25.3.2008 16:38:14   
Cari
Jenyj, 2 cm je isto lep folikel. Mislim da smo ostale pisale v mm in tvoj je bil 20 mm. Moj je bil tudi en samcat in je bil 24 mm, pa je G rekel da bo O v 24 urah. Sam kot so punce napisale, mislim da O sploh ni tolk odvisna od velikosti foliklčkov.

Drugače se pa strinjam z Neela, da je treba nasmešek na obraz in glavo pokonci. Vse vemo, da nam bo enkrat 100% uspelo. Če pač še ni prišel trenutek za tisto najbolj popolno bitjece, ki ga bomo nekoč pestovale, uživajmo s svojimi user posted image , ker toliko časa, kot si ga lahko namenjamo sedaj, si ne bomo mogli, vse dokler user posted image  ne odrastejo.

Sicer pa,  saj veste punce, življenje je skrivnost, ki jo je treba opazovati, se ji čuditi, jo okušati.

Cari

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
25.3.2008 16:42:48   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

Sicer pa,  saj veste punce, življenje je skrivnost, ki jo je treba opazovati, se ji čuditi, jo okušati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
25.3.2008 16:48:05   
lunica 85
jaz pa ko jemljem klomifen me nč jajčniki ne bolijo.kaj pol se ne odzivam na tablete ,komaj čakam da zvem da bo kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
25.3.2008 19:40:03   
roth
LUNICA 85,O nastopi po klomifenu,od petega do desetega dne po zadnji tabletki pa ni nujno da jo čutiš jas jo čutim tko da mislim da mi bo jajčniki esplodirali se je pa že zgodilo da je nisem čutila ovul,test mi je pa pokazav ovolacijo.Meni je dr,Reš rekev da imam folikla 19mm in 21mm in da bo čes dan dva ovolacija tako da od 20mm naprej so folikli super zreli za počit tako mi je rekla tudi moja ginekologinja. 

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
25.3.2008 19:43:09   
roth
cari,si kaj neočakana jas sem in vsak dan štejem dneve -joj kje je še 4,4user posted image ,pa na vsako malenkost sem pozorna samo ni nič kakih znakov tko ko vsak mesec hm

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
25.3.2008 19:59:11   
Hator
Hej Roth, bova čakale skupaj, jaz pa upam, da user posted image ne bo 3.4. oz. tam nekje. Ne vem, ali se mi bo s Klomif. ciklus kaj prestavil. 

(odgovor članu roth)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
25.3.2008 20:12:39   
pike
Zdravo soborke,
ja, res je tako kot pravi nf. Tisti teden, ko čakaš kaj bo je najhujši. Jaz si joške vsak dan zvečer gledam in mislim, da so že joški zaradi psihe bolj napeti.user posted image user posted image
Cikluse imam včasih tudi po 55 dni. Me zanima kako bo po prvem ciklusu K. Moj G je rekel, da bi po 14-16 dni po O morala prit, v primeru, da ne zanosim. Zadnja M je bila 4.3.2007 (O bi naj bila 16-18.3.2008). Bo prehitro, če delam test 4.4.2008? Sem ga že danes mislila pa sem le nekak zdržala. Lepo vas pozdravljam drage soborke in držim pesti, pa še kak očenaš pomolim za vse bodočeuser posted image ..user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
25.3.2008 20:26:24   
Anonimen
Zakaj pa se je treba smilit samemu sebi. Meni se zdi, da to ni v redu, ker se zapreš vase in nisi konstruktiven. Res je, da pride včasih žalost, še posebno v tistih dnevih pred user posted image , ampak jo je treba čimprej odgnat in it raje v naravo, v hribe,na obisk k prijateljem, poiskati si kakšen hoby. Lahko se zgodi, tako kot meni npr, da več kot tri leta in pol ni še nič, ampak se trudim da sem na drugih področjih bolj aktivna, da je kakšna korist od mene.
Ne vem no, ne mi zamerit.Se strinjam z Neelo, da je bolje se izognit kakšnim pogovorom glede user posted image .Včasih me ljudje vprašajo, ja, kaj vidva pa še ne bi rada, pa rečem, da očitno ni še čas za naju.Mogoče nisva še pripravljena na tako odgovornost.

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

uspavanje otroka
Lelly28 RR

Na kakšen način uspavate otroka?

z dotikom (božanje, držanje za roko,...) (8%)

s petjem/poslušanjem pesmic (12%)

z branjem/poslušanjem pravljic (16%)

zdojenjem (24%)

z dudo (16%)

pustim, da se sam uspava (24%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!