Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ampak imam pa res ful redne cikle in vedno enake temperature ob enakih dnevih, tko zelo predvidljivo.

se je pa zmešalo. Od sobote do danes sem imela črno kri, pa še to ful malo. Seveda sem pričakovala, da bo počasi že konec, danes pa prava poplava živo rdeče krvi... Res ne vem, al psiha res dela svoje al kaj..
in
in o tem, zakaj se meni to vse skupaj dogaja in kdaj končno bom
. Ena dobra prijateljica mi je svetovala, da si naj vzamem dnevno kakšno urico (in nič več) časa, da se smilim sama sebi, da sem jezna na 'cel svet', zakaj nama ne rata, da se zjočem ipd. Potem pa grem naprej in ne razmišlam več o tem tisti dan. In moram rečt punce, da pomaga. Bolj sem sproščena in manj kalkuliram in tuhtam ali bo in kdaj bo. Vem samo to, DA ENKRAT BO!!! In ta BO bo enkrat za vse nas!
začnejo padati kot domine!!!!
klub inekciji ovitrelle ne.
kar čez cel mesec
), glede
v
!
Jaz imam pa dneve, ko skoraj ne mislim na te zadeve, imam pa dneve ko je cela kriza. Recimo pred M (kot je te dni) so krizni dnevi. Res je najbolje, da se tem nosečniškim pogovorom izognem na 10km. Sej veš kako je s tem, takrat dokler trajajo, so zelo zanimivi in zabavni, potem pa enkrat ko si spet sam, te pa čist potrejo.