Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

odtrgali 10 dni dopusta zato, ker nisem delala niti en dan v koledarskem letu, morala pa bi koristiti vsaj 10 dni svojega dopusta v enem koledarskem letu. Ker ni bilo izvedljivo, so mi vtrgali 10 dni dopusta. Zdaj baje ta zakon več ne velja, itak pa za nas julijke ne pride v poštev, ker rodimo sredi leta. Tak da, o tem tvojem, pa nimam pojma, zakaj bi tak veljalo.
55€ ampak je vredna. Moja je mehka kot povšter v porodnišnici imajo take ful nabite in trde. groza, jaz si je nisem mogla naštimat, ker je kar po svoje lezla in štrlela, to pa si res lahko ovijem okoli kakor mi paše. V Švici jo je pa mela tipica pri kateri sem bila in ima stiropor kuglice not in je tudi enkratna. smo se skoraj stepli zanjo zvečer poleg TV
, rož ni zalil, ko sem prišla domov jih je utopil,... tako da trde živce. Zdaj je bilo veliko boljše. So naju samo darila in telegrami pričakali, ostalo so že vse spucali, ker so imeli piknik na vrtu in je bila moja mami in kolegica zraven tako da sta mi vse poštimali
brez vsakea dedana, strica in babic, ker pri Alini smo bili 10 minut sami pa je bila polna soba, tako da zdaj pa hočem mir, da nas je vseh 5 vsaj pol ure samih, da se spoznamo. Mislim, da bo Alina imela še največ problemov. Doma pa ja hočem godbo - hvala za dobro idejo.