Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. No saj to mi je ušeč, da nam ni potrebno paziti in biti čisto tiho ko ona spi. Drugače je kar spala, ampak od pol treh do štirih ga je pa sračkala. Ne in ne zaspati. Sem jo pa danes polagala v njeno posteljico in je kar spala. Ne zaspi pa sama v posteljici. Jo moraš crkljati ali pa zaspi pri nama. To me niti ne moti. Naj se revček crklja. Še prehitro se nehajo.
Največ je seveda za oprati in za zlikati od najmanšega.
in pol grem tudi vas prečekirat, da se mi ne bo preveč nabralo, ko bom v P
!
pobegnila, namreč Perp je povila svojo Nejo, pa pridem pol pokukat tudi malo k vam, sej ni hudega, ne
...ga mate pa tudi tako lepo napravljenega
? Pri nas so vedno debate. Najini starši iščejo slike, ko sva bila midva z mojim še majhna in ugotavljajo podobnost. Večina vidi podobnost z mojim fantom. Moj si srčno želi,da bi bila Neli čimbolj podobna njemu in ko mu kdo to potrdi, je ves presrečen.Čeprav bi tudi jaz rada videla,da bi bila vsaj majčkeno podobna meni. Pa se hecajo in me tolažijo,da spol ima sigurno po meni.
Jaz pa kar težko rečem, komu je podobna. Mislim,da je še prehitro.
in je bilo kar prehladno, pa sem ga mela čist zadekanega. potem pa greva notr, ga slečem in se pokaže sonce
, ki trdi, da je podoben njemu.
No, ušeska pa nosek ima pa po mojem. Neka mešanica je. Pa itak bomo šele kasneje videli komu je res podoben. Sem pa že slišala, da pravijo, da so fantki PONAVADI (ne vedno) bolj podobni mamicam, punčke pa atijem...
Tako sva ga s fantom potem do danes obiskovala in trepetala vsak dan. Na srečo ni bilo nič hudega narobe, tako da se končno cartamo doma. Je priden fantek, flaško izprazne v trenutku, imava pa kar nekaj težav pri dojenju, zato mu tudi dajem dodatek. Upam, da bo zdaj mlek hitreje nastajal, ko nisem več pod stresom.