Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Po moje jih podzavestno vse sovraži, sam se tega ne zaveda. Jaz sem bla tudi ful jezna zraven, da se kaj takega sploh lahko dogaja. Onadva pa kar flegmna, niti malo ju ni blo sram. Lahko bi ju blo, glede na to kakšno stanje imajo.
upam, da bo še nekaj časa tako luštno... luka brca kot nor, trebuh se premika, da je veselje gledat.... sem pa zdaj dobila nek strah pred prezgodnjim porodom, nonstop odštevam dneve, da preguram do nekako 30 tednov, potem pa me bo manj strah, zdaj pa skoz razmišljam, kaj pa če se začne porod zdaj, pa bo z malim miškom vse narobe, skratka nič kaj lepe misli. ampak poskušam gledat pozitivno. začenjam 27 teden, trebuh rasteeeeee o madona, kako raste
ura je že tolk pa še nism čist nč naredla!
bo Aljaž! tako sem vesela da se oba končno strinjava!
!¨res nekateri pravijo da se zadnje 3 mes. ne rediš več tako, spet drugi pa pravijo da se šele pričneš redit. mislim da je odvisno od vsake ženske posebaj - al na zaČetku- al na koncu
v šoping za bebico.