poldy
|
siskamiska, pri nas je tako, da ti zdravnica v RA napiše predlog za podaljšanje, potem pa to z vsemi ostalimi izvidi, ki so v zvezi s tem neseš na CSD, tam nekaj še izpolniš in potem to pošljejo nekam na primorsko kjer to potem v večini odobrijo. Je pa fajn če imaš predlog, ker potem je skoraj sigurno, da ti podaljšajo. Jaz sem kar fizioterapevtki rekla če je kaka varjanta, ampak je zdravnica potem sama rekla, da bo napisla. rumba, midve že od prvega tedna, ko sva prišle iz bolnice hodiva na NFT, ker je imela zlomljeno ključnico, potem so ugotovili še parezo brahialis(natrgan živec v rami, k sreči samio natrgan), zraven pa je bila še močno hipotona, kar še ni odpravljeno in zato še hodiva na NFT. No jaz sem pa zgleda angino fasala, in komaj govorim. Z Uršo sva bile danes tudi pri zdravniku, kr že dalj časa kašjla, pa ni nič hujšega, še zdravil nisva dobile, jest pa nimam časa k zdravniku in se s žajbljem pa angalom zdravim, dokler bo šlo al pa ne mine..... imamo 6 zobkov, 9,4kg drugega novega pa nič, aja usede se že sama včasih ji prav lepo uspe.
|