|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
1.4.2008 8:48:33   
janney
Maša 82 res je je to preveč boleča stvar za vse nas ki moramo in smo čakale tako dolgo na magične user posted image !
hvala za čestitke!

lp janny

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
1.4.2008 9:00:18   
Anonimen
Janney, čestitke!Ful dobro in to brez klomifena.
Super!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
1.4.2008 9:21:04   
Anonimen
janney: čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
1.4.2008 9:32:04   
Cari
Čestitam Janney user posted image .

Ostale pa držim pesti, da nam kmalu rata.  Jaz sicer že malo obupujem. Nimam nobenih znakov in sploh ne vem če sem imela O. Sicer sem bila pri G in je rekel, da bo, ampak, vsak se lahko zmoti... Imam pa grozno veliko belega toka, pa občasne bolečine v predelu jajčnikov. Pa že dve noči ne morem spati....No danes sem se zbudila zaradi bolečin, tko da upam da ni kaj narobe. Sem že hotla 4 dni prezgodaj delat test, pa sem se zadržala. Saj danes je že 27 dan in jaz jo ponavadi dobim 28 al pa 29 dan. Ampak itak je kar je.... Pa BT je kar naenkrat višja že par dni...Nč mi ni jasno. Imam pa občutek, kot da se bo vsak čas ulila user posted image

Ampak proti naravnim zakonom itak ne moremo nič. Lahko se jim le nasmehnemo in gremo pokončno naprej user posted image . Prepričana sem, da enkrat nam bo pa zagotovo uspelo in bomo čudovite mamice.

Cari

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
1.4.2008 10:23:05   
nf
JANNEY ČESTITAM!!!!!! Res iz srca ti oziroma vama ful privoščim! Navijam, da bo šlo vse tako, kot mora, da boš uživala maksimalno teh 9 mesecev, in seveda še najbolj potem, ko boš dobila malo štručko v naročje. Dej pripopaj potem slikco od testa, da vidimo, kje sploh nej bi bila črtica user posted image

Ma Neela, ti si zakon! Ex-klomifenke je izvrstna ideja user posted image  user posted image  user posted image  Če ne kdo drug, se bova pa midve zabavale v najinem klubu user posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
1.4.2008 12:50:12   
METULJ1
Janney - prejmi iskrene čestitke še z moje strani. Želim ti lepo in mirno nosečnost.

Pozdravčki

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
1.4.2008 15:03:30   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Janney, ČESTIIIIITAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa res lepa novica. Si nam vsem vlila novega upanja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
1.4.2008 18:07:37   
kitka1
Janney, čestitke še od mene.

Ne vem, če sicer še pašem sem, pa vseeno. 4. ciklus s klomifenom je bil spet neuspešen, sem že naredila test in user posted image prihaja. Sem pa danes dobila gonal F - injekcije za stimulacijo. Bomo videli, če bo kaj bolj uspešno. Ali obstaja kaj podobnega kot klub gonalk? Bi se včlanila :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
1.4.2008 18:46:58   
jenyj
Čestitke tudi od mene!!!! Res super, pa še upanje za nas obstaja, ko slišimo takšne vesele novice.

Tudi jaz v četrtek pričnem z 2. krogom klomifena polovičko. Sem si rekla, da bom nekje od 12. dneva prišela delati tudi ovulacijske teste vsak drug dan zjutraj, da bom videla, če bo kaj pokazalo. Me pa zanima, kaj sledi po klomifenu? Meni je Reš rekel, da dam skozi 4x klomifen in če se ne bo prijelo, ridem k kjemu in gremo potem naprej. Kaj je s tem mislil, ve katera?

lp vsem!!

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
1.4.2008 18:56:18   
neela
BRAVO JANNEY!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iz vsega srca prejmi polno polno čestitk z veliko željo, da ti teh user posted image mine mirno in zadovoljno ter da dobiš v naročju svojega sončka, kot si ga pošteno zaslužiš!!!!! Saj sem vedla, da bo to leto naše, klomifensko - samo tako naprej punce!!!!! Katera je sedaj na vrsti - trojka 4.4.??? No, dajmo punce dajmo!!!! user posted image   (sem si kar pri navijačicah sposodla tole fajno deklco....user posted image )

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
1.4.2008 18:58:20   
neela

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • maša82 - čaka na IUI(5.ciklus - 24 m)
  • lučka25 - 2.ciklus (drugače 5.ciklus) (35m)-13.4.test
  • neela - 6.ciklus  (21m) - 10.4. test
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus - 28.3. test
  • kitka1 - 4.ciklus
  • nf- 4.ciklus -  30.3. test (19m)
  • PENCA - 4.ciklus - 6.4.test
  • roth - 4.ciklus -4.4. test
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.- čaka na pregled)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus
  • S1902 - 1.ciklus (drugače 3.ciklus)- 10.4. test
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 - 2. ciklus (IUI) - 27.3. test
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI
  • stella81 - 3.ciklus
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - 2.ciklus - 31.3.test
  • bayb77 - 2.ciklus
  • jenyj - 2.ciklus
  • andre3a - 1.ciklus-20.3.test  ?????
  • pike - 1.ciklus - 4.4. test
  • trinity22 - pavza zaradi ŠVN (1.ciklus)
  • pa3cija - 1.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus
  • Lu33 - 1.ciklus - 4.4. test
  • Arual - 1.ciklus
  • inda1 - 1.ciklus - 4.4. test
  • lunica85 - 1.ciklus
  • Cari - 1.ciklus - 4.4. test
  • Detece - 1.ciklus
  • Hator - 1.ciklus
  • biba12 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • naska - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image
  • nosečka maja - 5.ciklususer posted image
  • amor realuser posted image
  • Bety upauser posted image
  • Petra1111 - 5.ciklususer posted image
  • Janney - naravno user posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. lunica85
12. Hator

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
1.4.2008 19:05:43   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Janney, ČESTIIIIITAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa res lepa novica. Si nam vsem vlila novega upanja. user posted image user posted image user posted image
se podpišem bravoooooooooooooooooooooooooooooo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
1.4.2008 19:14:11   
janney
Čer punce!

Hvala za čestitke! Samo da bo zdaj še vse OK!

Zdaj sem pa tudi že dala v album testek-upam da bo odprlo

lp  Janney

Držim pesti da se mi kera pridruži!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
1.4.2008 19:18:23   
lučka 25
O janney! A tako lepo izgledata dve črtici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res dobro, bi jaz tudi rada tak testek. A mogoče prodajajo takega, ki naredi dve črtici, ker jaz vedno kot zakleto dobim samo tistega, ki pokaže eno črtico.user posted image (mal heca, saj mi nobena ne zameri, a ne?)user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
1.4.2008 19:49:25   
Hator
Janney, iskrene čestitke, super user posted image . Želim ti lepo in zdravo nosečnost!!!

no, jaz sem bila v 1. ciklusus K in danes sem predčasno dobila user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
1.4.2008 19:59:03   
bozza
Janney, čestitke tudi od mene!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj v nosečnosti!

Jaz sem danes 36. dan, pa nimam niti takih niti drugačnih znakovuser posted image Ene tri dni bom še počakala, potem bom pa test naredila. Če se spomnite, so me poslali domov iz bolnice, češ da so folikli preveliki za operacijo in naj grem hitro k možu user posted image .

Čez ene tri dni se pa spet javim! Lepe pomladne dneve vam želim, četudi se bo vreme malo sfižilo.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
1.4.2008 20:01:41   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Jaz sem danes 36. dan, pa nimam niti takih niti drugačnih znakovuser posted image Ene tri dni bom še počakala, potem bom pa test naredila.

Joj bozza, kaj toliko časa naš boš še pustila čakati???? user posted image Daj nas čimprej razveseli tudi ti z user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
1.4.2008 20:41:35   
stunfek
janney čestitke tudi od mene! :) Kakšna dobra prvo aprilska novička :) ki pa je resnična za razliko od mnogih drugih...joj, kolkrat so me danes naplahtali! user posted image

Dejmo punce! Navijam za ploden april!!! user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
1.4.2008 21:26:29   
S1902
janney čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

vse ki pa vas je obiskala user posted image  pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

neela kako pa je s teboj, a si naredla že test, mene žđe kar mika a bom počakala . upam da zdžim saj sem radovednica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
1.4.2008 21:39:28   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Janney, iskrene čestitke, super user posted image . Želim ti lepo in zdravo nosečnost!!!

no, jaz sem bila v 1. ciklusus K in danes sem predčasno dobila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne pusti se ji in ne obupaj.ne pozabi da smo me tukaj ki ti stojimo ob strani in ne samo tebi vsem nam ki se trudimo iz meseca v mesec.a tudi temu bo prej ali slej konec,saj je mesec april tukaj in bo naš mesec .

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
1.4.2008 22:17:02   
trinity22
janney iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no sedaj pa ji še kar ostale pridno sledimo ...

moje user posted image  še vedno ni in ne vem kaj naj si mislim, tudi znakov ni, res nimam pojma, pomojem sploh ni bilo O ali pa je bila zelo zelo pozna in bo prišla tečka šele čez kak teden ...

stiskam pesti močno, močno za vse, ki ste sedaj na vrsti za user posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
2.4.2008 8:28:32   
Lu33
Dobro jutro!

Zame pa ni nič kaj dobro, saj sem jouser posted image  ravnokar dobila.user posted image
Zdaj bom enih par dni žalovala, potem pa v drugi krog K.

V naslednjih dneh me še čaka testeranje  FSH in PRL.

Držim pesti za vse ostale, ki boste delale teste v prihodnjih dneh in čim večuser posted image user posted image !

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
2.4.2008 12:47:09   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Lu33

Dobro jutro!

Zame pa ni nič kaj dobro, saj sem jouser posted image  ravnokar dobila.user posted image
Zdaj bom enih par dni žalovala, potem pa v drugi krog K.

V naslednjih dneh me še čaka testeranje  FSH in PRL.

Držim pesti za vse ostale, ki boste delale teste v prihodnjih dneh in čim večuser posted image user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj .smo tle s tabo,veselo stoopi v drugi krog polna energije in elana in se prepusti toku in času.

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
2.4.2008 12:50:22   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

IZVIRNO SPOROČILO: Hator

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne pusti se ji in ne obupaj.ne pozabi da smo me tukaj ki ti stojimo ob strani in ne samo tebi vsem nam ki se trudimo iz meseca v mesec.a tudi temu bo prej ali slej konec,saj je mesec april tukaj in bo naš mesec .

HVALAAAAAAAAAA!!!!!!!user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
2.4.2008 13:16:51   
jenyj
Čao punce.

Danes sem si šla kupit krvomočnico v Sanolabor - je vprašala dobavitelja in je baje rdeča. Mislim, da škodovati ne more. Me pa zanima, če je katera že to pila in ali se pije od konca M pa do začetka naslednje al kako?

Lp

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Sejem rabljene otroške opreme
ksenija12

Bi prišle na vseslovenski sejem rabljene otroške opreme v ljubljani

da (65%)

ne (21%)

ne, predaleč (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!