Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka v žep ga lahko daš npr. sem ze v pizami ob teh zadnjih urah... Kaj drugega, prosim :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:41:43
|
|
|
|
SOULatka
|
potem pa za pidžamo
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka potem pa za pidžamo Ne, v pižamo ne gre....je treba bit komot za spat... . Da med sredi noci eno zadnje mesto ne zuli...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:43:40
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka potem pa za pidžamo Ne, v pižamo ne gre....je treba bit komot za spat... . Da med sredi noci eno zadnje mesto ne zuli... a Mičica že doma?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:44:31
|
|
|
|
SOULatka
|
si boljš a ne?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ja.recimo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:48:22
|
|
|
|
SOULatka
|
mogoče bom en portala ustanovila...nekaj razmišljam o tem...za take, ki niso ok, pa bi radi bili! ne da bi pumpali ego..taki, ki res iščejo pomoč
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:48:56
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja.recimo. vem, ker sem ti poslala...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:49:30
|
|
|
|
Anonimen
|
A res? Fajn.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:50:58
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A res? Fajn. Tebe bom prvo povabila
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja.recimo. vem, ker sem ti poslala... A res?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A res? Fajn. Tebe bom prvo povabila Prav. Sem njabolj potrebna pomoci, a ne.. ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:53:09
|
|
|
|
SOULatka
|
ne zato... kr tako...da boš mal zasmetila ej...a je na morju lepše vreme?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej...tole me zanima, kako bi odlocila, ce bi se lahko: Zavasnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka kr tako...da boš mal zasmetila To je moja osnovna zadolzitev... . Kdor ne dela, naj smeti
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:54:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka ej...a je na morju lepše vreme? Ja, soncen dan je bil danes, 18 stopinj.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:54:53
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka kr tako...da boš mal zasmetila To je moja osnovna zadolzitev... . Kdor ne dela, naj smeti veš v čem pa je navečja fora? da ravno tisti, ki smeti, najbolj dela!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka veš v čem pa je navečja fora? da ravno tisti, ki smeti, najbolj dela! Ne vem...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:55:52
|
|
|
|
SOULatka
|
pa veš zakaj? zato ker je smetenje premik, spremeba...konflikt=priložnost=rešitev...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:56:44
|
|
|
|
SOULatka
|
ni treba da nalašč smetimo, amapk, kaj hočeš, taki sva
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:58:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka ni treba da nalašč smetimo, Saj nikoli ni nalasc...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka zato ker je smetenje premik, spremeba...konflikt=priložnost=rešitev... Ne vem...mogoce prej spontanost....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:59:01
|
|
|
|
SOULatka
|
jaz obvladam to, tudi v živo-če kdo išče rešitev, mu dam veliko priložnosti, da ji najde...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 2.4.2008 22:59:38
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka zato ker je smetenje premik, spremeba...konflikt=priložnost=rešitev... Ne vem...mogoce prej spontanost.... tudi ja.
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.