|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aptamil 1
7.2.2005 20:36:28   
bucka1
Pozdravljeni!
Zanima me kakna je ralika med avstrijskim aptamilom in našim iz Kolinske.

Ko naredim avstrijsko mleko, se mi na flaški pojavijo kr eni taki kristalčki ozirom kr ene male grudice, kot da se nebi dobro stopil prašek. Ampak prašek se dobro stopi, ker se to pojavi potem, ko se mleko ohladi.
Hvala in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   aptamil 1
9.2.2005 8:47:41   
cebela
Halo! :kava:

Razlika je v tem, da je naš bolj fin. :zmeden: Kaj naj to pomeni? :zmeden: Da je prašek zelo fin, avstrijski pa je grob. Tudi jaz sem kupovala avstrijskega, ker je cenejši, sedaj pa ko smo na Aptamil 2, kupujemo našega. Se bolje topi in ni nobenih grudic tudi ko se ohladi. Pa tudi pri doziranju je razlika. Avstrijskega daješ manj, kot našega. Sicer pa mi ni jasno zakaj razlika, saj je naš samo uvoz iz Nemčije in ga naj bi delal isti proizvajalec. Ali so mogoče otroci glede na države različni? Ne vem. Naša pikica ga poje še zmeraj veliko, čeprav smo stari celih 6. mesecev in en teden.

Upam, da je odgovor dovolj izčrpen.

LP
Anamarija :angel::angel: z mamico

(odgovor članu bucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   aptamil 1
16.2.2005 17:18:22   
bucka1
Ja ampak je zame ogromna razlika, ko ga narediš. Kaj pa praviš na to?

(odgovor članu bucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   aptamil 1
16.2.2005 17:44:55   
ajf
mi smo imeli dobavljenega iz Nemčije in iz Kolinske, eden je bil bolj droben, drugi bolj grob. Tudi jaz sem opazila to kar praviš ti (ne vem več pri katerem) na flaški, a ker je vse pridno popila in sprejemala, se nisem sekirala.

(odgovor članu bucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   aptamil 1
22.2.2005 10:42:16   
Anonimen
Jaz uporabljam Aptamil Pre, kupljen v Avstriji in še nikoli niso bili nikjer kristalčki ali pa grudice. Grudice nastanejo se mi zdi, če daš v prevročo vodo. Ali je pa voda prehladna?

Bojana

(odgovor članu bucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?