Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kaj dogaja?
... zdaj pocakam da se posusi in segreje voda pol sibnem pa se pod tus...
pred sluzbo pocakat.
. hudič smrdljivi. pa sigurno ni od danes, ker je tu deževalo in otroci niso bili zunaj, ampak ali od ponedeljka ali od torka in sem kar malo zaskrbljena. sem ga sicer lepo ven potegnila in sedaj lahko le upam, da bo vse ok. ma itak bo, niti ne smem razmišljat o čem!!
, si bom šla čaj skuhat ker zdaj pa res ne rabim še kake gripe
Vidm d smo ble včeraj vse nekaj pridne in smo čistile. tudi jaz sem posesala stanovanje in pomila. pa cunje dala prat. danes pa momr še zlikat pa kopalnico pomit. Pa upam,da bo celi dan tako lepo sončno vreme,da grem na sprehod. Včeraj mi je prav manjkal. Joj,danes je en kreten skoraj vame priletel!! Kriza! Že navsezgodaj zujutraj tak šok. Sem se peljala v službo in je edn prehitaval. meni v škarje. ja lih mal je manjkal no. Pa k je omejitev 50 drgač. ma joojj,sem se pol še en cajt tko tresla!! Kreten!!! Take bi blo sam za pretepst.