2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: micla 2ursae....kako kaj za knjigami? A zdej v kratkem greš samo na upravni del, al že kar na celga DPI-ja? Jst sm mela zdej skor dva tedna pavze (najprej velika noč, zdej roj. dan), tko da se bom z naslednjim tednom spet spravla za mizo. Upam, da mi uspe zbrat vsaj malo volje. No, s tem ko sem že to napisala je že en začetek. Ma ku se jst tolažim. ne, zdaj grem na upr. del. Uf, če bi šla zdaj na PDI, me ne bi bilo zihr nič tle gor . Kaj pa ti študiraš? kinnie, pravosodni oz. zdaj po novem se imenuje Pravniški državni izpit, je, po domač povedan, en ogromen, gigantski, megasuperobsežen in blazno zaguljen izpit, ki ga mora narest pravnik, če želi delat v pravosodju. Šteje se pa kot strokovni izpit, oz. državni strokovni, je pa zaključek enoletnega ali dvoletnega pripravništva na sodišču. Jaz sem 9m že naredila, zdaj med porodniško mi status pripravnice miruje, pol pa odbrenkam še 3m, pol pa izpit.