|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
8.4.2008 11:21:17   
Bimba80
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 8.4.2008 11:22:09 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
8.4.2008 11:34:50   
Anonimen
Jazzz27, jaz nisem do sedaj imela nobenih bolečin - sem pa 1. mesec na Klomifenu (18.dan je danes).

Bimba80, ČESTITKE!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luna, kaj pa če bi mogoče kar počakala ta mesec s Klomifenom in počakala na drugega?user posted image

(odgovor članu Bimba80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1452
8.4.2008 11:50:13   
nf
Bimba čestitam! A pa je ratalo čisto po naravni poti?
Biba12, hehe si še vseeno malo grešila a? user posted image  Mogoče bo pa ratalo v prvo user posted image
Cari inTrinity, žal mi je da vaju je obiskala user posted image . Bomo skupaj navijale za aprila ane?
Neela, kje si ti??? Dan je tvoj D dan! Kako kaj kaže? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
8.4.2008 12:21:52   
jazzz27
biba...hvala na pozornosti, jaz tudi nisem imela nobene bolečine v prvem krogu, prejšnji mesec pa fullll hudo bolečino med spolnim odnosom, da sva z dragim mogla nehat...tako, da ne vem kaj naj bi to blo!! Blo pa je v času O! A ma še katera ta problem?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
8.4.2008 12:33:37   
METULJ1
bimba80 - iskrene čestitke. Želim ti lepo in mirno nosečnost. Upam, da se mi bo kmalu zgodilo, kaj podobnega. K sem namreč jemala dva meseca, pa se ni nič zgodilo. Zdaj sem spet brez in upam, da nama  zdaj v 13. krogu končno uspe.

Pozdravčki

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
8.4.2008 12:34:56   
Bimba80
nf januarja sem se zadnjo skatlico klomifena "pojedla" potem pa nic vec in sva z dragim kar tako.........imejva se lepo, ce pa rata rata, pa nama je............

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
Bimba80
nf januarja sem se zadnjo skatlico klomifena "pojedla" potem pa nic vec in sva z dragim kar tako.........imejva se lepo, ce pa rata rata, pa nama je............

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
Bimba80

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
8.4.2008 12:41:19   
jazzz27
Bimba80...čestitam, opažam da veliko punc zanosi ko nehajo jesti klimofen!!

Še enkrat vse čestitke!!!!

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
8.4.2008 12:42:06   
Anonimen
jazz, ne vem kaj bi to bilo. Mogoče bi naslednjič omenila G. user posted image

Nf, ja.. mal sva grešila user posted image . Bomo vidl kako in kaj čez cca. 15 - 20 dni. Itak sem že zdej čist živčna. user posted image

(odgovor članu Bimba80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
8.4.2008 12:47:14   
jazzz27
Jah, mislm, da ne bom nč govorila osebnemu g., bom kar še počakala drug mesec, pol pa na umetno k Rešu!!
Vsaj tako je on reku, da nimam možnosti po naravni poti, pa mi je še klimofen dal naj ga pojem, pol pa da vidmo kaj bo!!! Sej sem čist neobremenjena, se probam čim bolj sprostit, ne mislim sploh več na to!! Bomo vidli kakšni rezultati bojo!! Pa ti? Kaj se dogaja s tabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
8.4.2008 13:08:21   
Anonimen
Midva pa sploh nisva delala na user posted image , ampak mi je G zarad jajčnikov predpisal Klomifen, da bomo sploh videli če imam O. No, O je bila, sedaj pa čakamo kaj bo. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
8.4.2008 13:19:30   
jazzz27
držim pesti!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
8.4.2008 13:29:36   
nf
Biba12, faca si, pa kako si zatrjevala, da ne bo nič še naslednje pol leta ali koliko že user posted image  user posted image  Je pa ful simpatično, da je to vajin prvi mesec, vsekakor upam, da vama takoj rata!
Bimba, ja lepo lepo, čestitke še enkrat! Upam, da boš imela lepo nosečnost in lepega otročka. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
8.4.2008 15:38:04   
lučka 25
Bimba, čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
8.4.2008 15:41:12   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Bimba80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ti kmalu vse sledimo.jupi srečno in lepo user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
8.4.2008 17:24:40   
miska73
Luna, meni ga je M pri enem ciklu tudi tko biksala, da je bil ene 4 dni rjav izcedek.
No jst sem zagnala celo paniko in klicala G, ker nisem vedela ali to je M ali ni
in kateri dan naj štejem za prvi...
Mi je G takrat rekla, da naj štejem za prvi dan, ko se mi pojavi jasno vidna kri
in ne že takrat, ko se začnejo rjavkasti izcedki.
Sva pa tisi mesec naredili malo kompromisno štetje teh dni in sem upoštevala
kot prvi dan en dan preden se mi je ulila kri, ker je pač čisto v redu, če začneš s K
4. dan namesto 5.

Je pa vsekakor zelo pomembno, da si 100% prepričana, da nisi noseča preden začneš z novim ciklom klomifena.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
8.4.2008 20:01:02   
Anonimen
Punce zanima me, kdo predpiše Klomifen tvoja osebna G ali moraš iti na GK?

(odgovor članu Bimba80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
8.4.2008 20:04:31   
Anonimen
Osebna G.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
8.4.2008 20:20:24   
trinity22
Biba80 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
8.4.2008 20:22:39   
LUNA06
Torej...po vaših nasvetih naj počakam s Klomifenom, sem se odločla da grem na krvni test...no in ko sem pršla nazaj, je gospa laborantka rekla...pozitivno je....kaj to pomeni???

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
8.4.2008 20:50:36   
neela
ljuba moja nf evo Neele....sem kot konjska figa skoz na terenu, tako da šele zvečer pridem domov do računalnika in do svojih pet minut za RR...user posted image user posted image user posted image

Bimba80 - iskrene čestitke za user posted image ...želim ti mirnih user posted image in enega lušnega nagajivčka...res je lepo videt, da imamo klomifenke še upanje tudi po jemanju K.

Situacija pri meni je sledeča: danes sem 31. dan ciklusa, kar glodam klomifen je bil do sedaj to dan, ko sem ponavadi dobila user posted image . Tokrat je ni. Nimam nobenih znakov - niti, da bi bila user posted image , niti ne prihajajoče user posted image ....user posted image .... itak, da sem delala test (včeraj zvečer), ki je bil itak -. Moram rečt, da sem kar mirna in ...pač, kar bo pa bo... Če pa pač pride pa gremo naprej in v ustanovitev ex-klomifenskega kluba, kajne nf? user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
8.4.2008 20:51:47   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Torej...po vaših nasvetih naj počakam s Klomifenom, sem se odločla da grem na krvni test...no in ko sem pršla nazaj, je gospa laborantka rekla...pozitivno je....kaj to pomeni???

...da je to to???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke!!!!! To se dela punce!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
8.4.2008 21:07:31   
stunfek
Bimba in Luna čestitke! Madonca saj bomo kmalu vse v klubu rozike!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
8.4.2008 21:34:25   
trinity22
LUNA06 iskrene čestitke, to pa je srečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?