Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
čestitke!!!!!!! Kolk je že enih nosečk tuki, čist neverjetno!
Meni je tle kr všeč, taka pozitivna energija pa toliko enih nosečk. Itak moramo pa še srečanje organizirat!
?

...potem pa preseliva skupaj v ex-club z vso to pozitivno energijo še naprej, ok?
- služba pa faks.... Drugi teden imam G pregled, da vidmo kaj nas čaka naprej - najverjetneje laparo. Kaj ti si že bila na laparo?
in vsem enega al pa dva
sončka!
,
pa ne pričakujem okrog 26. 4.
Joj ne, že tko ponavadi čakamo k norci za G, kaj bo šele takrat. Drugače sem pa jaz tudi imela ob koncu K manjši krizico, a veš tisti občutek totalne negotovnosti, kaj bo in če kdaj sploh bo, zdej ko je pa že 12. dan cikla, se pa niti malo več ne sekiram. 21.4. imam Reša in bomo videli kako naprej. Upam, da bo res čim prej laparo, kjer močno močno upam, da mi bodo odstranili kakšno pregrado al pa kej drugza trivialnega, in potem bo ratalo v parih mesecih.
Ex klomifenke klub bo najino samo začasno domovanje, potem pa hopa med nosečke
Pa thanks za Pušenjaka, ga grem takoj zdej vprašat!
jih glih okol kepe mahnem.... Še malo pa me bo 31-ka ulovila in kaj? Naj bom mamica, ko bodo moje sovrstnice že babice???
....
vendarle ne bo potreboval flomastra za drugo črtico....