|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
13.4.2008 18:16:43   
Anonimen
neela, saj bo boljše. user posted image user posted image user posted image  Včasih se res prav paše zjokat, pa se smilit sam sebi, ker je potem takoj boljše.. A ni tako?

maša82: nimam pojma..user posted image  Včeraj se je pojavil in še vedno traja. Pa danes me je začelo malo špikati v LEVEM jajčniku (folikel je bil na desnem, na levem pa nič). Nimam pojma kaj bi to lahko bilo. Eh, sej.. še par dni, pa bomo videli.user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
13.4.2008 19:57:21   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Maša - kako pa je s tabo? Če se ne motim si ti imela 1. IUI, kajne? Kaj si že prej vedela oz bila dogovorjena, da če K ne prime, da greš takoj na IUI?

neela, jst še čakam na pošto za IUI...K pri meni dobro deluje, sam prime se nič. tak da grem po 2.letih neuspeha zdaj na IUI...s klomifenom dva ciklusa, nato pa injekcije gonal F...

biba, zna kaj dobrega prinest tale izcedek!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
13.4.2008 20:11:17   
neela
Hvala biba - pač pridejo taki dnevi (verjetno pri vseh nas) ko imamo nihanja v razpoloženju in zame je danes pač dan 'bolj spodaj' - down user posted image

Maša - sorry, če te preveč gnjavim s spraševanjem, samo me ful zanima, ker si mislim, da bo to tudi moja naslednja postaja, pa rada vem, kaj me čaka... Kako gre postopek k 'pristopu' k IUI? Dobiš napotnico? Moraš narest kakšne preglede (krvni...)? Koliko časa čakaš? ...Saj si na GK Lj, kajne?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
13.4.2008 20:19:23   
Fargesia
neelika, pa veš da tebi z veseljem odgovorim!!! jaz sem imela julija lani laparoskopijo. baje je bila operacija uspešna, ampak tako želejenega rezultata pa še vedno ni. no potem sem imela novembra kontrolo (do takrat brez vsega) in mi je takoj dal K. pa moj je moral na spermiogram. no potem sem mela pa februarja posvet in ker je spermiogram ok, naju je dal na IUI. dat sva morala pa oba kri za spolno prenosljive bolezni. pomoje dajo zraven vse moje izvide in izdvide spermiograma in krvne preiskave. tako da zdaj čakava na pošto od komisije za umetno oploditev. Pri komu pa si ti?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
14.4.2008 9:31:27   
jazzz27
ola punce!!

Jaz imam pa eno vprašanje. (oz dogodekuser posted image ). Pozabila sem vzeti pol tablete Klomifena...tako, da sem jo vzela naslednji dan(1/2) in potem zvečer normalno spet pol tablete...je to kaj narobe?user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
14.4.2008 9:56:12   
Fargesia
mislim da v navodilih piše, da če pozabiš vzet odmerek, ne smeš dvojnega jemat...

mislim pa da pri pol tabletke niti ne bi smel bit problem ker si vzela...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
14.4.2008 10:15:06   
jazzz27
maša, hvala za odgovor...saj nisem vzela dvojnega, vzela sem samo tistega, ki sem ga pozabila vzet zvečer. Tako da sem zjutraj vzela tistega, ki bi ga mogla vzet na četrti dan in potem sem vzela zvečer normalno pol tablete, ker je bil sedmi dan ciklusa. Ne vem, če ma sploh kaj škodit...sem itak že mal obupala nad tem klomifenom!! Še drug mesec mu dam priložnost da se izkaže v vsej svoji dobri luči, potem pa ga opustim in greva z dragim na umetno!! user posted image  sicer mi pa sploh ni jasno zakaj mi je dal Klomifen, ker mi je že na prvem pregledu rekel, da ne bova imela otrok po naravni poti. Sem brala malo višje, da ti že čakaš na papirje...pri kateremu pa si? Oz. kje se zdraviš?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
14.4.2008 10:31:35   
Mona Liza
Živjo punce, se vam spet oglašam po dolgem času. Pri meni ni zaenkrat nič novega. Edino, kar me skrbi je to, ker user posted image  ni in ni. Za spožitev sem zadnji teden februarja jemala Orgametril, nato je sledila user posted image   s svojim zmešanimi ciklusi injemanje Klomifena (verjetno ste me nekatere brale že od prej). Ker sem imela nekatere vmesne krvavite, sem šla do G, ki ni ugotovila nič posebnega. Nato mi je spet predpisala Klomifen, ki naj ga začnem jemati, ko spet dobim M (to naj bi bil potem 2. ciklus). 1. dan zadnje M je bil 9.3. Ali ima katera izkušnje s tem Orgametrilom. Po kolikem času naj bi spet dobila user posted image  , če jo sploh bom user posted image  ? Test zaenkrat kaže negativno...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
14.4.2008 10:37:22   
Fargesia
jazzz, moj G je dr. Vogler. v leonišču. ja, papirji...jih še kr ni...Pa ti?

Mona liza, ne poznam teh tablet tak da ti ne znam pomagat...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
14.4.2008 10:47:18   
jazzz27
mona liza...jaz mam izkušnje z njim samo enkratne, ko sem si prestavila menstruacijo, ko sem šla na morje...jedla sem jih ne vem sedem dni in potem sem dobila user posted image  po štirih dneh...kmalu. Se ne spomnim več dobro, ker je bilo tega že davno. Če si jih jemala bo sigurno prišla...ne se bat!

maša...jaz sem pri Rešu v Dravljah...tudi mi2 se bova zdaj če se ne izkaže kakše pozitiven rezultat prijavila na umetno...sem pa slišala, da gre pri rešu vse hitreje kot drugje...saj me je mislu dat že prej...pa je nekaj časa premišljeval, pa napisal K...potem pa reku naj se maja vrnem...da bova šla na umetno. In kaj dobiš na teh papirjih datum kadj greš na umetno, al kaj?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
14.4.2008 10:48:18   
nf
O Neelčika, sem šele zdaj prebrala, da si imela manjšo krizico čez vikend user posted image  user posted image  user posted image  Sej bo minilo in potem boš spet stopila v nove boje. Sej sem ti pravila, da je mene tudi zvilo po terapiji s K, ko se nič ni prijelo. Se mi zdi, da me je potolklo to, ker se mi je prej zdelo tako logično, da nama bo ratalo s K, da sploh ni obstajala druga varianta. In potem je prišla še ta zadnja M user posted image  In zdej tko nekako tavam v temi. Moram pa rečt, da se mi je kljub temu bednemu občutku uspelo ta mesec povsem odklopit, sploh ne razmišljam o nosečnosti pa otročkih. Skratka samo uživam v pomladi user posted image  user posted image

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
14.4.2008 12:36:04   
miska73
Drage moje, se malo javljam...
Sem že ex-klomifenka, ki čakam na laparo.
Februarja sem se uvrstila na čakalno vrsto. So mi dali navodila, da naj pokličem aprila in bom dobila datum za operacijo enkrat maja.
Danes sem poklicala in dobila datum šele konec junija... kr ne morem verjet..
In jaz sem se sekirala, da mi bodo mogoče dali datum med prvomajskimi prazniki.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
14.4.2008 12:43:33   
jazzz27
hudo!!! To gre pa res pr nas počasi...nimaš kaj, treba je met potrpljenje...mogoče bo pa sedaj ratalo, ko ne boš obremenjena in boš čakala na laparo....držim pesti!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
14.4.2008 14:00:42   
nf
Miška, a si se zmenila na GK? Joj ne, mene tudi še to čaka... Naslednji ponedeljek imam srečanje z Rešom in mi bo dal verjetno napotnico za laparo. Punce, ki imate izkušnje s tem, kje naj se naročim za laparo, da bom najprej na vrsti in za katerega G naj zaprosim (če je to sploh mogoče user posted image )?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
14.4.2008 14:10:35   
jazzz27
nf, jaz mislim, da boš najprej mogla počakat na napotnico in kaj ti bo Reš povedal. Bi se pa definitivno pozanimala v drugih bolnicah, kot pa v Lj, kjer je full čakalna vrsta...ko imaš enkrat napotnico lahko greš kamorkoli...ti se prej pozanimaj kje to najhitreje naredijo, ko pa boš imela napotnico pa se samo prijaviš, ker brez napotnice te ne bodo naročili...vsaj jaz tako mislim.

Jaz sem za obakrat mogla imet napotnico...še ko so me pod nujno vzeli sem mogla potem napotnico nazaj nestuser posted image .

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
14.4.2008 14:28:40   
nf
Jazzz, ja sej to je ideja. Itak bom najprej Reška počakala, da ekspertiza pove svoje. Sem se hotela pri vas dragih Klomifenkah pozanimat, kje je najmanjša čakalna vrsta po vaših izkušnjah user posted image  A misliš, da bi kr poklicala več bolnic in se pozanimala za datum? Pa kateri ginekologi so boljši kot drugi. Slišala sem za Tomaževiča (se mi zdi) na GK, da je ful dober.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
14.4.2008 14:39:48   
jazzz27
nf, jaz ne poznam tega G. Ja, jaz bi tako naredila, poklicala bi po bolnicah oz ginekologijah, da potem vidim, kje je najhitreje...ko bi dobila te informacije pa bi povprašala kateri je najboljši v tistem kraju...čeprav ima vsak svojo izkušnjo.

Jaz sem šla dvakrat tu v nm...rezultata pa še ni...mam še vse druge probleme.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
14.4.2008 14:55:18   
nf
Ja verjetno bom res tako naredila. Sicer sem slišala, da je na GK v LJ še vseeno najboljše, ampak me dolge čakalne vrste ne mikajo preveč.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
14.4.2008 15:01:32   
jazzz27
ti povem, da je povsod enako!! Če te ne moti čakati je najbolje, da se odločiš za LJ...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
14.4.2008 15:52:00   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Žal se je glih zdaj spet pokazala user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam tako krizo, da ne vem kako se ustavit. ko bom kaj bolje pa se spet jvim. Upam, da bom do zvečer že dobra, da me bo moj user posted image  pomiril, ko pride zdajle iz službe. Sej sploh n vem kaj pišem. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
14.4.2008 16:09:23   
pikovit
Dober dan punce,

rabim vašo pomoč.In sicer sem drugač na IVF-ICSI in imam za sabo že 8 ET in nobene nosečnosti.Ker pa sem že samoplačnica in mi vsak tak postopek vzame 1800€,sem pomislila na klomifen.da ni takšnega vnosa hormonov v telo.Aja sem pozabila povedat,da nimam jajcevodov,tako da je edina rešitev medicina.No zdej me pa zanima ali je katera na tak način,da je klomifen in da gre potem na punkcijo in koliko celic pridelate z klomifenom?Tukaj sem čisto nevedna.Mogoče bi se z Reškotom zmenila za klomifen?Kaj mi predlagate?

Hvala vam punceuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
14.4.2008 16:10:57   
nf
Lučkica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Glih zdaj se nam moraš javljat, da te lahko potolažimo. Saj veš, da se tukaj res vse razumemo. In dobro veš, da bomo enkrat vse zagledale user posted image  user posted image ! Pejdi danes malo ven, poslušaj ptičke in se grej na sončku, zvečer pa obvezno en film in kanto sladoleda, in boš vidla, da bo jutri že bolje. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
14.4.2008 16:14:26   
nf
Pikovit, mislim, da ni tukaj nobene take, ki bi šla s klomifenom na IVF. Ali pač? Jaz ti lahko povem zase, da sem na klomifenu pridelala 1 ali 2 folikla (če so bile notri celice ti ne morem žal povedati), moja terapija je bila 1/2 tabletke od 4. do 9. dne. Mislim pa, da so punce z večjo dozo, pridelale tudi več foliklov. Upam, da sem ti kaj pomagala. Vso srečo! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
14.4.2008 16:20:24   
pikovit
Nf hvala ti.user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
14.4.2008 16:25:54   
Lu33
Lučka 25 user posted image user posted image !
Za vsakim dežjem posije sonce!

pikovit - Klomifen sem jemala 4 - 8 dan po 1/2 tablete in pridelala 2 folikla.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?