Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
? Kdaj naj ne bi prišla M? Moram vas spet pridt pogledat na nova borba se pripravlja, da posodobim tele moje informacije
Malo me skrbi, da je sploh ni bilo. Joj ne, kaj bi dala, da bi imela tisti stroj za ultra zvok doma!!! 
sicer pa, ni nujno, da cutis O. zadnjic ko sem bila na rednem pregledu pri G, je ugotovila, da sem ravno pri O, ko sploh nisem pricakovala - je bilo teden prepozno pa nic sluzi
upam pa, da je tokrat. znake imam vse pa se mal, sam kolk je res in kolk psiha, pa ne vem
mi je zamujala že 10 dni in ravno ko sem se odločila, da je treba še kakšen test narest, se je prikazala ta grdoba. No, če je že mogla prit, še dobro da je sama prišla. Tako, da v četrtek začnem s K in grem v 5. krog. Ali mislite, da bi morala G povedati, da mi je zamujala ali lahko normalno začnem s K na 5. dan? Ampak bi blo pa vseen dobr, da bi še en test naredila, ane? Pa tolk sem bla že vesela, k je ni blo. Sm mislila, da sem na poti do najinga
, pa je mogla teta vse pokvart. Zgleda, da letos ne bomo zibal, ampak drugo leto pa ziher, a se strinjate punce?
Sedaj pa, ko bi jo mogla ponovno dobiti, bi mogla 5. dan začeti z 2. ciklusom K. Vendar
.......