Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!! Saj bo bolje!! Te čisto razumem, da ti je hudo!! Ti se kar lepo pomeri, skuhaj si čaj, vzemi kakšen čokoladni piškotek in že bo tvoj dragi pri tebi!!!

- ja, očitno sva res nekako na isti 'valovni' ker imava iste 'fore', samo z zamikom
Kar se čakalnih vrst tiče - jaz sedaj že približno vem, kako gredo pravila v GK Lj, tako da sem se že pri 4. ciklusu K naročila na pregled, tako da ga imam že ta teden, čeprav sem šele v petek dobila
). Jaz imam sicer okrog čakalnih vrst mnenje, da če zaupaš enemu doktorju je bolje počakati še kakšen mesec, pa si vsaj ziher - ker vse prerado se zgodi, da ti kaj 'zašuštrajo' - so tudi oni pač samo ljudje.
Se pravi, da si se ti kr takole na lastno pest že včlanla v vrsto za laparo? Dej povej mi kam, da še jaz danes pokličem
. pogumno naprej.
.
in počasi zopet dobivam
, po drugi strani pa te občutke pripisujem tudi Tifolu - ga jemljem 14 dni.
Ampak mogoče bo pri tebi drugače.
, pol je bilo pa razočaranje ogromno
.
v nedeljo zvečer, pa če še danes zvečer??
za srečo!