|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
17.4.2008 8:19:14   
neela
Dobro jutro punce!
Kako ste? Se mi zdi, da zadnje čase ne več tako klepetave, a? user posted image
Biba, kdaj boš delala test?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.4.2008 9:11:53   
Fargesia
Dobro jutro! tok se je dogajal v teh dneh, da vas preprosto nisem uspela spremljati...bom prebrala za nazaj!!!

Aja, pa pošto za IUI sem dobila!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.4.2008 9:56:26   
Anonimen
Maša: user posted image user posted image user posted image user posted image

Neela: najbrž v soboto zjutraj - na 29. dan.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.4.2008 10:09:05   
jazzz27
maša, kaj pa zdaj? Si dobila datum?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.4.2008 10:11:33   
jazzz27
biba, sem prebrala spod...zdej jih bom zmer vzela v trgovini, ker jih drugače ne zbiram in ti jih bom definitivno poslala!!!! samo Tuš?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.4.2008 10:12:06   
neela
maša: user posted image user posted image user posted image user posted image povej povej povej...... Kaj so napisali, kakšen je postopek? Kdaj držimo pesti zate?????

biba: ok, nizki štart v soboto, za srečo, da ugledaš user posted image pa ti pošiljam user posted image user posted image user posted image in še user posted image user posted image user posted image - da bo bolj primlo....user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.4.2008 10:30:09   
Fargesia
iii, punce!!!

najprej moram dobit M, nato pa kličem v prvih dneh tja. jem K od 5.-9.dne, stopka, inseminacija, čez 8 dni spet stoka in pol čakamo...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.4.2008 10:30:11   
Anonimen
jazz, samo tuš rabim, ja. user posted image

neela, hvala.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.4.2008 10:30:55   
Anonimen
maša, jaz mam pa občutek, da te bo štorklja končno le našla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.4.2008 10:38:43   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image biba!!!! tebe pomojem že je...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.4.2008 10:40:41   
jazzz27
maša, to je res super novica!! Končno se je začelo premikatuser posted image ...mislim, da boš komaj pričakala user posted image !!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če ne bo že jkar ta mesec ratalouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.4.2008 10:42:03   
jazzz27
biba, me pa smo zmenjene...a bom mogla kam daleč poslat?!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.4.2008 10:43:39   
Anonimen
jazz, malo bolj severno od tebe.. user posted image

maša: misliš? Jaz sem zadnjič tud verjela v to, zadnje dni pa ne.. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.4.2008 12:15:56   
neela
jupiduuuuu..user posted image user posted image user posted image ...na mehurju čutim, da bomo kmalu 'izstrelile' še 2 zvesti članici našega kluba!!!! user posted image ...GO Maša, GO biba!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.4.2008 12:24:37   
S1902
pozdravljene punce, vidim da ste kar nekaj napisale.
vsem en user posted image  
jaz sem danes 2 dan na K in upam da v drugem cilusu s K uspe če ni v prvem user posted image  user posted image
biba in maša držim pesti in se strinjam z neelo, gremo punce.
ravno sem se spomnila da pa že nekje v maju pridejo štorklje in upam da nam vsem prinesejo user posted image  user posted image  user posted image ., vsaki vsaj enega če noče dvceh al pa teh user posted image  user posted image  user posted image
jaz bi namreč rada user posted image  user posted image  a če bo en bo tudi vredu.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.4.2008 12:28:12   
S1902
joj sem se zmotla htela sem napisat ciklusu in ne cilusu in ne dvceh al teh ampak dveh in treh.
joj se mi kar nekam mudi.

sory še enkrat

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.4.2008 12:37:04   
Anonimen
Jaz skor ne verjamem, da bo ratalo, ker sem pridelala samo en folikel, vedeževalka mi je pa napovedala dvojčka - punčko in fantka.. user posted image user posted image  Tko d tud enojajčna ne morta bit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S1902)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.4.2008 12:42:45   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: nf

No pa bom res poklicala in to še danes! HA! Nobody can stop me now user posted image
Ej sam res, 10, 9, 8, 7, 6 ... uff kok je še do 0! user posted image

in, kaj, si poklicala? user posted image

masa, mogoce pa M ne pride user posted image  to bi bilo se lepse!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.4.2008 14:31:36   
Lu33
Živjo vsem!

Danes sem 16 dan ciklusa pa imam tak trebuh kot bi bila v četrtem mescu! So mi vse hlače premajhne ratale! Ta K tud naredi svoje.

Čez en mesec imam v Dravljah PCT, pa me zanima če ima katera kakšno izkušnjo s tem testom. Kako to naredijo?  G mi je rekel, naj imava zvečer odnose, zjutraj naj pa pridem na test.  Jaz sem klicala v Dravlje, pa me sestra je naročila ob treh popoldne, sedaj pa mislim, da je verjetno bolje imet odnos zjutraj isti dan, popoldne pa na test, a ne?
Če katera kaj ve, mi lahko prosim pomaga?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.4.2008 15:02:00   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Lu33

Živjo vsem!

Danes sem 16 dan ciklusa pa imam tak trebuh kot bi bila v četrtem mescu! So mi vse hlače premajhne ratale! Ta K tud naredi svoje.

Čez en mesec imam v Dravljah PCT, pa me zanima če ima katera kakšno izkušnjo s tem testom. Kako to naredijo?  G mi je rekel, naj imava zvečer odnose, zjutraj naj pa pridem na test.  Jaz sem klicala v Dravlje, pa me sestra je naročila ob treh popoldne, sedaj pa mislim, da je verjetno bolje imet odnos zjutraj isti dan, popoldne pa na test, a ne?
Če katera kaj ve, mi lahko prosim pomaga?

sem ga imela user posted image  tud jaz sem bila narocena popoldan, sicer ne vem, kdaj, slonckala sva pa pozno zvecer, tako da je bilo ene 14 ur vmes. zgleda pa kot jemanje brisa, G ti gre v noznico s eno palcko in sluz nanese na mikroskopsko steklo, potem pa pogledata skupaj, a se kak plavalcek miga. ni bolece, dejansko manj, kot jemanje brisa, ker samo vzame vzorec. je pa hitro mimo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.4.2008 15:04:05   
jazzz27
Če je to tisto k ti na kozo zlezeš pa on z palčko ven mal pobere, da vid kolk je spermijev not, user posted image en dan preden maš ta pregled. Jaz sem bla tudi pri njemu, pa je minilo 17 ali 18 ur pa je reku, da je to glih ok!
Potem pogleda na mikroskop in vidi koliko jih preživi notri v nožnici!

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.4.2008 15:40:07   
Lu33
Hvala!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.4.2008 16:03:58   
nf
Živjo!!!!
Jaz sem pa zbolela user posted image  in sem pristala v oskrbi staršev, ker mojega ni doma še en teden. Uffff tolk hrane, pomarančnih sokov, sadja, domačih kifeljčkov... pa že dolgo ne pomnem user posted image  user posted image  user posted image
Biba, kako si pa ti? Še dva dni do tvojega testa user posted image  user posted image  Jaz tudi mislim, da vama je ratalo user posted image
Maša SUPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRR user posted image  Zdaj pa bo, že kar čutim!
Neelči kako si pa ti? Že cel dan ti hočem odpisati, ampak sem kar preveč zmatrana in se takoj vrnem na kavč. A si uživala v blogu a, človeka kar zasužnji tale naša afrika user posted image

Ajde, jaz grem spet nazaj ležat in pit čajčke.

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.4.2008 16:06:50   
lučka 25
biba, jaz kar mislim, da si ti user posted image . Držim pesti. user posted image

maša, sedaj pa naj le uspe in naj IVI le pripomore k temu, da bosta končno zagledala user posted image user posted image  in potem prav kmalu v naročju držala user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lu 33, jaz sem tudi imela PCT, ampak to že 2 leti nazaj. meni je pa rekel, da naj user posted image  zgodaj zjutraj (ali pozno ponoči), na pregled pa sem prišla ob 7.30 uri zjutraj. V Kranju ta test delajo med 7-8 uro zjutraj, ko ej dežurni zdravnik za sprejem na ginekološki oddelek ali za kakšne take posege. Je pa neboleče. Pa srečno.

nf, hitro se pozdravi. user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 17.4.2008 16:08:40 >

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.4.2008 16:25:45   
neela
nf - hitro hitro se mi pozdravi!!! Sicer pa verjetno kar malo gode, da se tudi pri teh letih malo 'pocrkljaš' pri starših, a? user posted image   Kaj te je kakšna viroza ujela??? No, samo da ni user posted image ...he, he, he,... Ti se kar spočij tudi čez vikend, potem pa spet v nove - take in drugačne - zmage.

Ej, punce ob tem PCT-ju mi grejo vsi lasje pokonci. Kot da ni dovolj, da skoraj moraš user posted image pred/med/po ovulaciji, še skoraj na uro te naročijo..... Mislim, kam smo prišli....joj joj...user posted image   Meni se že včasih zdi, kot da sva kakšna plemenska lipicanca, kjer vsi okrog letajo in načrtujejo, kdaj bo primeren čas zauser posted image   user posted image , da bo kobilca oplojena in čez čas povrgla novega lepega lipicančka....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?