|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
15.4.2008 15:55:06   
nf
Jejhata Ledenka, si se nam pridružila! user posted image user posted image  Dej ti nam raje poročaj, kako kaj kaže s tvojimi user posted image user posted image ? Kdaj naj ne bi prišla M? Moram vas spet pridt pogledat na nova borba se pripravlja, da posodobim tele moje informacije user posted image  

Punce, mene pa ta mesec, ko nisem jemala K, sploh ni nič bolelo med O user posted image  Malo me skrbi, da je sploh ni bilo. Joj ne, kaj bi dala, da bi imela tisti stroj za ultra zvok doma!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
15.4.2008 16:01:32   
ledenka
nf, se en teden user posted image  jooj, kolk se je zacelo vlect, upam, da bom zdrzala in ne bom prej norela s kakim poskusanjem user posted image  tako da bom test kupla komaj v ponedeljek, castna beseda user posted image  sicer pa, ni nujno, da cutis O. zadnjic ko sem bila na rednem pregledu pri G, je ugotovila, da sem ravno pri O, ko sploh nisem pricakovala - je bilo teden prepozno pa nic sluzi user posted image  no, sam potem itak ni ratalo user posted image  upam pa, da je tokrat. znake imam vse pa se mal, sam kolk je res in kolk psiha, pa ne vem user posted image  ja, draga moja nf, moras nas kaj prit pogledat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
15.4.2008 16:03:12   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: nf
Joj ne, kaj bi dala, da bi imela tisti stroj za ultra zvok doma!!! user posted image  user posted image

user posted image  ce bos slucajno kdaj hodila k Reskotu, si bos to ZELO zelela, ko bos pri  njem na mizi ob 5.30 zjutraj za UZ user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
15.4.2008 16:20:04   
nf
Poznam vse znake in še tvojih več Ledenka. user posted image  Samo upam, da je tokrat ratalo in da si nosečka!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Sej veš glede O je pomoje tko, da ko jsem jedla K, me je vse neki šponalo pa bolelo, skratka nisem mogla faliti O, zdej pa ko ne jem več K, se mi zdi pa tisto malo malo špikanje čist zanemarljivo, sploh ga ne opazim. O sluz je bila pa danes sem si zmerila BT in je bila že malo povišana, tko da upam da je bilo vse normalno.

Sicer pa sem že pri Reškotu od novembra in si vedno izborim popoldanke termine. Jaz sem ena tistih, ki raje popoldne čaka 2 uri, samo da mi ni treba vstajat ob 4 user posted image  Lazy user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
15.4.2008 16:36:59   
ledenka
nf, sam ko se spikas, pa zal nimas moznosti izbire user posted image  ampak si pa not in ven v 5 minutah user posted image  hlace dol, na stol, pa gremo user posted image  

pri Kje res tak, da ne mores zgresit, jaz sem imela sluz kar 5 dni obicajno user posted image  ampak boljse je brez, po K sem bila ful tecna user posted image  on itak da K sam za 4 cikle, potem pa naprej user posted image  prijavi se cim prej za laparo, ker mu je vsec, ce ze imas datum, ko prides naslednjic, drugace ti utegne to podaljsat zaradi poletnih mesecev se za kake pol leta. meni je dal napotnico za laparo in HSG, potem so mi v MB delali hidrolaparoskopijo, ki je samo diagnosticna. moram rect, da je bilo manj hudo, kot sem se bala. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
15.4.2008 16:58:05   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Neela, a maš kak dober nasvet, kdaj se naj naročim na pregled po laparo,
da ne bom potem spet čakala celo večnost, da pridem na vrsto...

Če imaš že datum posega se bi jaz na tvojem mestu šla naročit takoj na dan odpusta... Če si v Lj. Če pa si kje drugje pa ne vem, kako poteka postopek....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
15.4.2008 18:29:18   
Anonimen
miska, Lu33, hvala za mnenje in želje.user posted image

Moje M še ni, čeprav sem bila prej 100%, da je na poti.user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
15.4.2008 19:59:47   
PENCA
Čao, punce
Nf, se strinjam s tabo, jaz bi tud mela UZ doma. Sam pol bi pa parkrat na dan gledala, to pa tud ni zdrav user posted image .
user posted image mi je zamujala že 10 dni in ravno ko sem se odločila, da je treba še kakšen test narest, se je prikazala ta grdoba. No, če je že mogla prit, še dobro da je sama prišla. Tako, da v četrtek začnem s K in grem v 5. krog. Ali mislite, da bi morala G povedati, da mi je zamujala ali lahko normalno začnem s K na 5. dan? Ampak bi blo pa vseen dobr, da bi še en test naredila, ane? Pa tolk sem bla že vesela, k je ni blo. Sm mislila, da sem na poti do najinga user posted image , pa je mogla teta vse pokvart. Zgleda, da letos ne bomo zibal, ampak drugo leto pa ziher, a se strinjate punce?
En objemček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki ste žalostne. Za dežjem bo posijalo sonce, boste videle! Neela samo glavo gor, pa korajžno naprej. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
15.4.2008 20:27:40   
jenyj
Čao punce.

Danes sem bila pri svojem novem ginekologu in je bil ravno 17. dan ciklusa. In kaj mi je ugotoil - pregrado! In ponovne šok. Sedaj moram še do Reša, potem pa se bomo odločali kaj bomo. Priporočil mi je odstranitev, je pa rekel, da se Reš s tem morda ne bo strinjal in da se bom morala sama odločiti. Na vrsto za poseg bom pa prišla šele jeseni. Tako da sem sedaj spet čisto oupana. Ima katera od vas izkušnje s pregrado? hvala vam, najboljše ste!

Srečno!

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
15.4.2008 21:33:06   
neela
jenyj - jaz bi se pred posegom še malo bolj pozanimala... jaz sem bila na histero, pa mi je v bistvu sedaj malo žal. Ker kolikor sem potem gledala po netu, naj bi bila pregrada bolj kot vzrok, da ne moreš donosit (ss) kot pa da ne moreš zanosit. Poleg tega Pušenjak meni, da če se gre že v odstranjevanje pregrade, da se naredi z neko posebnim aparatom oz nekaj takega. Daj pojdi malo posurfat na med.over.net, pa boš videla pa tudi kakšno mnenje dobila....

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
15.4.2008 22:52:27   
miska73
Penca, jaz bi na tvojem mestu kljub M naredila test.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
16.4.2008 7:23:04   
Anonimen
Dobro jutro.

Jaz sem se zbudila s prehladom, tako, da mi kar teče iz nosu. user posted image

Vsi znaki so pa čudežno izginili. Včeraj zvečer me je kar pogosto špikalo po jajčnikih, danes pa nič. Bomo videli, kaj naj bi to pomenilo.

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
16.4.2008 10:32:49   
Mona Liza
Punce, koliko časa po zadnji tabletki K se vam je pokazala user posted image  ? Zadnjo tabletko sem vzela 7.3. Danes zjutraj je test ponovno kazal negativno, tečke pa še tudi od nikjer user posted image  Sedaj pa, ko bi jo mogla ponovno dobiti, bi mogla 5. dan začeti z 2. ciklusom K. Vendar user posted image  kar ni, nobenih znakov, tipičnih izcedkov. Sem pa zadnje dneve izredno nerazpoložena, utrujena, lena, občutljiva, mozolji se mi spuščajo en za drugim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
16.4.2008 10:34:51   
nf
Biba, mene pa grlo boli in sem čist čudna, mislim, da se me nekaj loteva. user posted image
Vsem puncam en velik user posted image . Zdaj pa delat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
16.4.2008 10:38:28   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Mona Liza

Punce, koliko časa po zadnji tabletki K se vam je pokazala user posted image  ? Zadnjo tabletko sem vzela 7.3. Danes zjutraj je test ponovno kazal negativno, tečke pa še tudi od nikjer user posted image  Sedaj pa, ko bi jo mogla ponovno dobiti, bi mogla 5. dan začeti z 2. ciklusom K. Vendar user posted image  kar ni, nobenih znakov, tipičnih izcedkov. Sem pa zadnje dneve izredno nerazpoložena, utrujena, lena, občutljiva, mozolji se mi spuščajo en za drugim...

O bi naj bila 5-10 dni po zadnji tabletki K, se kake 12-16 dni po tem pa je cas za M ali user posted image . Kaj pa, ce gres na krvni test? ker M bi naj bila po K kar redna, ker imas tocno O. user posted image  

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
16.4.2008 10:56:43   
Mona Liza
Tako je bilo. Orgametril sem jemala 18.2.-25.2., user posted image  imela 1.3.-6.3., K jemala 3.3.-7.3., potem sem dobila še eno user posted image  9.3.-16.3 in pa potem še ene smešne krvavitve po spolnih odnosih in občasno skozi dan 19.3.-26.3, tudi rahlo špikanje je bilo prisotno in bolečine v spodnjem delu trenuha. G. mi je 3 tedne nazaj, ko sem bila na pregledu zaradi teh krvavitev rekla, da ko dobim spet user posted image , naj začnem z 2. ciklusom K 5.dan, s tem da moram takoj, ko jo dobim, na krvni test, za katerega mi je že dala napotnico, da izključimo nosečnost. Sedaj sem pa v popolni temi. Mogoče bi pa morala še malo počakati, da test še ne pokaže user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
16.4.2008 11:35:51   
Anonimen
Mona liza: jaz sem zadnjo K pojedla 30. 3.. M še vedno ni.. Jo nekako čakam konec tedna.

nf: malo čajčka, pa lekadol z vitaminom C.. Jaz že cel dan tole pijem, pa se mi zdi, da je malenkost boljše. Bomo videli jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 1617
16.4.2008 12:52:28   
nf
biba, ja sem tudi jaz že spraznila zalogo čajčka. user posted image  Moram it potem, ko pridem iz službe, še nabavit lekadol v lekarno. Sem si pa zadnjič nabavila Apiklompeks ali Apinarava, skratka neki tazga ki ima propolis, matični mleček in še ful enih zdravih zadev, ki baje dobro vplivajo tudi na zanositev... user posted image
Ledenka, mene edino malo skrbi, da se bom jaz že naročila na laparo, potem mi bo pa Reš predlagal kej druzga, recimo histero ali tisto drugo reč, ki si jo imela ti. Mogoče bom še kar počakala na najin zmenek pa da vidimo, kako in kaj. A se meni samo zdi, ampak sto let traja, da ti izveš, če si nosečka? Sem še bolj nestrpna kot ti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
16.4.2008 12:56:38   
ledenka

Ledenka, mene edino malo skrbi, da se bom jaz že naročila na laparo, potem mi bo pa Reš predlagal kej druzga, recimo histero ali tisto drugo reč, ki si jo imela ti. Mogoče bom še kar počakala na najin zmenek pa da vidimo, kako in kaj. A se meni samo zdi, ampak sto let traja, da ti izveš, če si nosečka? Sem še bolj nestrpna kot ti user posted image

neeee, za prehodnost jajcevodov je laparo, HSG ali hidrolaparoskopija user posted image  histero je v primeru,. da imaš miom ali pregrado, redkokdaj je samo kot preiskava. ti se kar naroči, še vedno lahko odpoveš, če ne bo treba. s tem, da je Reš mnenja, da je HSG zastarela preiskava in je ne priporoča več (no, ne vem, zakaj mi je potem napisal napotnico za to user posted image  no, sej mi je napisal za laparo in HSG).

kar se testa tiče, pa ni za prehitevat user posted image  še 6 dni... kako odštevanje user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 16.4.2008 12:57:20 >

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
16.4.2008 13:25:56   
nf
No pa bom res poklicala in to še danes! HA! Nobody can stop me now user posted image
Ej sam res, 10, 9, 8, 7, 6 ... uff kok je še do 0! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
16.4.2008 15:04:19   
ledenka

No pa bom res poklicala in to še danes! HA! Nobody can stop me now user posted image
Ej sam res, 10, 9, 8, 7, 6 ... uff kok je še do 0! user posted image

noooo, a si ze user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
16.4.2008 15:40:02   
lučka 25

Tako je bilo. Orgametril sem jemala 18.2.-25.2., user posted image  imela 1.3.-6.3., K jemala 3.3.-7.3., potem sem dobila še eno user posted image  9.3.-16.3 in pa potem še ene smešne krvavitve po spolnih odnosih in občasno skozi dan 19.3.-26.3, tudi rahlo špikanje je bilo prisotno in bolečine v spodnjem delu trenuha. G. mi je 3 tedne nazaj, ko sem bila na pregledu zaradi teh krvavitev rekla, da ko dobim spet user posted image , naj začnem z 2. ciklusom K 5.dan, s tem da moram takoj, ko jo dobim, na krvni test, za katerega mi je že dala napotnico, da izključimo nosečnost. Sedaj sem pa v popolni temi. Mogoče bi pa morala še malo počakati, da test še ne pokaže user posted image

Mona Liza, resi se znašala v neprijetni situaciji. sem ti že takrat, v času prvih krvavitev omenila, da mislim, da imaš hormonske motnje. Upam, da se motim, samo jaz bi vseeno poklicala G in vprašala, če je normalno, da je tvoj ciklus že dolg 44 dni. Mislim, da ti bo tako G najlažje pomagal. Pa srečno.

Neposredna povezava do sporočila: 1622
16.4.2008 18:19:48   
Anonimen
a še katera dela test ta teden al samo jaz? Verjetno ga bom kar v soboto - 29. dan ciklusa. Ker itak ne vem kolk dolge cikluse mam. user posted image  Z dabrostonom je blo točno na 28. dni, če ga pa nisem jemala, pa včasih na 30, včasih na 35, tud na 50...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
16.4.2008 18:38:05   
neela

Punce, koliko časa po zadnji tabletki K se vam je pokazala user posted image  ?

Če bi to vedele oz že doživele (vsaj večina) verjetno več ne bi tlele visele.... user posted image .......user posted image user posted image user posted image malo šale, pa vendar tudi resnice...

biba12 - torej navijamo in mislimo ta teden nate....dajmo biba dajmo....rooooozzziiiiiiiikkkkkaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1624
17.4.2008 7:06:50   
Anonimen
nf, kako je kaj prehlad? Jaz nisem nič boljše. user posted image

neela, user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?