bamby
|
buči, fajn da boste imeli že krst. Jaz bi ga rada tudi imela v maju, pa ne verjamem, da se mi bo želja uresničila . Ali sta mogla kaj k verouku hodit? Je bil posebej za 2. otroka? Pa čestitke za 2. meseca, ravno tako nizy !!!! pina, hvala ti, da bi bila tako prijazna, da bi mi Mustelo tudi poslala. Še to mi povej, verjetno je to kar ena cela skupina kozmetike. Kaj vse pa ima, zakaj se vse lahko uporablja? Bom računala nate, če bom potrebovala in tu ne bom dobila . lilči, bom videla, kako bo zdaj, ko bo prehlad mimo. Itak je dohtarca rekla, da ni tako slabo, kot mi je sestra od druge pediatrinje govorila . Verjetno je pojedla, kolikor je rabila. Zdaj je to bruhanje predvsem od prehlada, ker ima zamašen nos in začne kašljat, pol pa obrne. Če samo polije, je čist ok. Gre pač malo ven pa je, če pa v loku bruha, gre pa praktično vse ven. Glede na to, kako je prej papcala, upam,da bo šlo na bolje . ella, pa si tudi že kaj sprobala Mireno ? Zdaj kar hitro joto kuhat !!! maruša, kakšen paket si ti to dobila???
|