MetiLu
|
Midva sva danes tudi malo vozičkala, ker mulček nikakor ni hotel zaspat No, zdej ga imam pa na balkonu v lupinci, pa spi že 2 uri in pol Lillchy, tud nam se je enako zgodilo z zaprtostjo, do zdej je kakal parkrat na dan, zdej pa na tri dni bom tud jest malo sladkarije skenslala, da vidim, če je od tega zaprt Nohtki pa tudi nam noro rastejo, je tud mali kar naprej popraskan, jaz pa tud mu jih na dva dni strižem. Dolenjka, jest blondinka te sploh nisem štekala, da ti men razlagaš, da sta ble s tamalo skupaj na potepanju superca Jaz tudi že o krstu razmišljam, bi ga tudi imeli naslednji mesec, samo se more it tašča z župnikom zmenit. Sem jo prosila, ker se poznajo. Gre za istega župnika, ki naju je poročil. Problem je samo v tem, če lahko krstiš v drgi fari, kot pa imaš stalno bivališče? Punce, men grejo kile noro dol zdej mi pa hlače izpred nosečnosti že tko čudn z riti visijo Drgač smo pa dones tud super spali ... od polnoči naprej zvečer nikakor neče zaspat, pol smo pa spali od 00.00 do 5.30 pa potem še do 8.30 Janey, res si pridna, jaz se še vedno pripravljam, da bom dokončno popravila diplomo, jo sprintala in odnesla v referat, pa kar ne najdem ... volje