jana84
|
timnala, 16 ur delaš? A ni to mal dosti? Hja, jaz sem še študetnka (absolventka, ki ji bo malo podaljšal študij, pa nič za to!). Drugače glede vozičkov je tekla debata... - Se popolnoma strinjam, da je treba pogledat če gre voziček v avto...Hm, mi mamo Megan Grandtour (se pravi karavana), tako da ni problema, bi šla skor dva lahko noter ... - Glede teže vozička: pr nas mislim, da ne bo panike - ga lahko zapeljemo čist naravnost v garažo oziroma v hodnik, ven vzamemo in nesemo v drugi štuk. Hvala bogu, da živimo v hiši ... - Glede lupinice: pa saj tud če ni lupinca točno od iste firme, se jo lahko namesti na voziček. Res da ne za vozit po ne vem kakšnih klancih in kakšnih skalah, za v trgovino pa je po moje čist dobro. Moja sestra je imela lupinco iz državnega paketa, voziček pa PP A4 in jo je lepo gor namestila in ni blo nobene panike. Sicer pa bova midva kupla komplet vozička in lupinice, tako da to ni panike. - glede košare oziroma torbe za prenašanje dojenčka: tista trda košara je zelo fajn (jo ima soseda, pa je svojo hčerkico 5 mesecev noter mela, za na vozičk, doma namesto košare v dnevni sobi, pa ne terasi ko je blo lepo vreme...), je pa res da mora bit ista znamka kot voziček da gre gor. Druga možnost kot ste že omenili je tita mehka košara s trdim dnom in stranicami, ki jih lahko kasneje odstraniš in spremeniš v vrečo za noge...Zelo praktična stvar! Tudi mi jo bomo imeli. Od sestre si bom sposodila Portenfant soft od PP...Preizkušeno fajn zadevšna. Pa mislim, da bo šla tud na naš voziček. Bomo še poskusli. Tako, drugega pa skor nimam za povedat...Pa sej je že to dovolj, kaj ne? Aha, sam še to: jaz spim minimalno 10ur in to od desete zvečer do osme zjutraj. Če je kaj izven tega termina sem cel dan čudna!!! pozdravček
|