Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Danes je nima, edino fiziološko sem ji danes že parkrat našpricala v nos, bomo vidli kako bo do večera.

,... počasi jo bom v pižamico spravila in v mižule
Kakšna zaspanka je postala
. Kar nemorem verjet.
). S sabo sem imela Nejo in ko je zagledala zobarja v belem, se je začela jokat in to na polno
. Ja, bolnica je pustila posledice....
. Se v bistvu čisto OK počutim, samo kašljam še. Ampak imam menda še ful piske slišne v pljučih ... Tako da bi morala biti najmanj ta teden še doma. Samo žal je tale služba pač ena takih, da je ful kriza z bolniško - sploh pri meni, ko že tako precej ur manjka, pa s snovjo je treba naprej zaradi učnega načrta, ekstercev itd (pa ne samo zato, tudi meni ni kul doma bit, ko se pa še tako lovim in me vsak daljši premor vrže iz tira). Pa še takole je prav grozno, ko si nov, in te ful postrani gledajo, češ, komaj prišla, pa že na bolniško ...
-ek mali.
,...
, v Polzeli imajo neko akcijo lanskih modelov in se glede na nove modele res splača, sem dala za 5 nogavic 12€
pri hiši...definitivno nam ni dolgčas....zato pa kr u akcijo, da bo mela mala miška družbo pri gledanju telebajskov
, z avtom je pa itak norišnica, ko pridem nazaj nimam kje parkirat in lahko že navsezgodaj živčkam