|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 14:46:12   
katee
Pa sem nas odprla!!!!

_____________________________

Mami in oči me imata najraje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 14:49:09   
koala
Da se še tu pofočkam, zdaj ko pa ne rabim več smetit pa grem kaj nardit!user posted image  Se beremo.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 15:02:33   
Lunca1
no meni je pa zaštekal in mi ni shranilo user posted image .

No mi smo pa danes spali na kavču, ker nama zgoraj mažejo pode z epoksijem in je smrdelo. No danes nam bodo položili parket, čez nekaj dni pa ga bodo še polakirali. v glavnem zadeve se premikajo naprej.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 15:06:18   
limma
Da se še jaz pofočkam...

katee user posted image , za tvojo prijateljico in njenega user posted image pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 15:14:20   
ljubljana
Evo se še jaz pofočkam. Smo pojedli samo še martin nekaj tečnari, da ne bo jedel, ker mu je rosbif pretrd user posted image user posted image . Kot, da je en star deda brez zob.
Sem prej klicala za izvide krvi. CH ima 135 hgb, M ima 120 hgb, J pa 100 hgb. Je rekla da je malo prenizko, da mora meso in govejo juho jest.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 15:15:20   
Intruder24
user posted image  zdaj pa čvekat !!!

_____________________________

Radi se mejte!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 15:19:20   
katarinas
Evo mal me ni pa je že 5. deluser posted image  user posted image

Sunny hvala za pogostitev in družbo ter seveda hvala za družbo tudi Alfabeti, Majri in Triš! Lara se je imela prav fino v družbi vaših malčkov, na poti domov smo šle še v Tuš, smo kupile take fine mehke kocke za igrat, potem je pa v avtu zaspala ko top, sem jo samo prenesla v posteljico in še zdaj spi.

Slikice prilimam kasneje, ker grem tudi jaz na kosilo.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 15:25:25   
lutiropan
user posted image user posted image user posted image za pet del... Pa , da se "štemplam".....user posted image

Pa še eno vprašanje...A so se vaši user posted image tudi kaj ugriznili...Naša skoz roke namaka v ustih in sama sebe ugrizne...Sedaj imamo prva  spodnja dva zobka in skoz a z jezičkom po njima šari ali pa ma prstke skoz v ustih...Pol pa jok....Češ ja kaj pa mam to v ustih, prav smešna je, ko te potem tko gleda začuden, kaj je zdej to blo, pa prsteke mi kaže, pa mam mama, kliče. Ma sej ni smešno, ampak smo se ji ene parkrat
prav nasmejali....

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 15:43:08   
ljubljana

Tole pa o železu za tiste ki tega še ne veste (vir: Jasna Stošič, dr. med., Medicinsko-informativna služba; Fidimed; http://www.fidimed.si/zdravstvene_teme/clanki_strokovnjakov/7/slabokrvnost.html)


Slabokrvnost ali anemija je stanje zmanjšane sposobnosti krvi za prenos kisika do celic. Kisik se v pljučih veže na železo v hemoglobinu (beljakovina v rdečih krvničkah – eritrocitih) in potuje po telesu. Preskrba tkiv s kisikom je slabša, če je eritrocitov premalo, če so premajhni, krhki ali vsebujejo premalo hemoglobina. Razvoj slabokrvnosti je običajno postopen in ga zato težje prepoznamo. Kaže se kot kronična telesna in duševna utrujenost, ki je tako značilna spremljevalka sodobnega načina življenja, da pogosto niti ne pomislimo, da ima organski vzrok. Ker je anemija zlasti pri ženskah izredno pogosta (prizadene kar vsako četrto pripadnico nežnejšega spola), je prav, da pomislimo tudi na to možnost.
Prikrit razvoj
Vzrokov za slabokrvnost je več: do nje običajno pride zaradi kronične izgube krvi po krvavitvah ali zmanjšane tvorbe rdečih krvničk v kostnem mozgu. Redkeje je vzrok pospešen razpad eritrocitov zaradi povečane vranice, avtoimunskih reakcij ali prirojenih bolezni.
Najpogosteje gre za dolgotrajne kronične ali ponavljajoče se krvavitve, te so lahko očitne (npr. krvavitve iz hemoroidov, obilne menstrualne krvavitve) ali prikrite, ki jih ne opazimo in so največkrat posledica razjede v želodcu ali tankem črevesu, krvavečih polipov ali rakastih tvorb v debelem črevesu in na sečilih. Telo se na izgube krvi odzove s prilagoditvenimi mehanizmi, ki so lahko tako učinkoviti, da človek znakov anemije sploh ne opazi. Nenadna krvavitev, ki traja nekaj ur, lahko povzroči smrt že pri izgubi tretjine krvi (pri odraslem je to manj kakor dva litra), prikrita dolgotrajna krvavitev pa lahko z izgubo dveh tretjin prostornine krvi povzroči le utrujenost in šibkost ali celo nima nobenih simptomov.
Ob sumu na slabokrvnost vzrok za neznačilne spremembe v počutju iščemo z laboratorijskimi preiskavami. Najprej ugotavljamo delež rdečih krvnih celic v celotni prostornini krvi (hematokrit) in količino hemoglobina (beljakovina, ki vsebuje železo in veže kisik) ter velikost eritrocitov. Skupaj z vrednostjo železa v serumu nam ti podatki pomagajo odkriti vzrok za veliko večino anemij. Zanimivo je, da je vzrok utrujenosti lahko pomanjkanje železa tudi, če je vrednost hemoglobina v krvi še normalna.
Premalo železa
V kostnem mozgu nastane vsak dan 200 milijonov rdečih krvničk. Za tako intenzivno tvorbo eritrocitov so potrebna številna mikrohranila, med njimi so najpomembnejša: železo, vitamin B12 in folna kislina, v manjših količinah tudi vitamin C, riboflavin in baker. Pri sintezi rdečih krvnih celic igra pomembno vlogo hormon eritropoetin, ki nastaja v ledvicah.
Pri odraslih do pomanjkanja železa pride po dolgotrajnih krvavitvah, pri dojenčkih in majhnih otrocih pazaradi pomanjkanja tega minerala v hrani. Predvsem so občutljive ženske v rodni dobi, nosečnice in doječe matere, bolniki med okrevanjem, starostniki in aktivni športniki. Posebno pozornost moramo posvetiti tudi dojenčkom, otrokom in mladostnikom, pri katerih prav tako pogosto naletimo na pomanjkanje železa – kaže se kot nemir ali slabša zbranost pri učenju.
Pomanjkanje železa tudi v tretjem tisočletju ostaja najpogostejša prehranska motnja. Zaloge železa v telesu – nahajajo se v črevesnih celicah, kostnem mozgu, jetrih in vranici – so razmeroma majhne (le nekaj gramov), sposobnost organizma za absorpcijo pa je precej omejena. Ob večjih izgubah se zaloge izčrpajo, kostni mozeg pa začne proizvajati manj eritrocitov, ki so majhni in bledi. Slabokrvnost je pozna posledica pomanjkanja železa. Izrazi se šele takrat, ko telo že izčrpa zaloge. S hrano povprečno vnesemo 10 do 15 mg na dan, iz hrane v črevesu se absorbira v kri le 10 do 30 % zaužitega železa, zato je za zdravljenje slabokrvnosti zgolj skrbna izbira živil premalo. S pozorno izbiro jedi, ki vsebujejo veliko železa, lahko preprečimo razvoj anemije, ne moremo pa nadomestiti izčrpanih zalog, saj je količina železa, ki ga telo absorbira (1 do 2 mg na dan), približno enaka tisti, ki jo vsakodnevno izgubljamo iz organizma z luščenjem črevesnih celic, menstrualnimi krvavitvami, znojenjem in luščenjem kože. Da zapolnimo zaloge, moramo železo nujno dodajati v obliki prehranskih dopolnil.
Katera hrana vsebuje železo? Na veselje naših najmlajših veliko tega pomembnega minerala vsebuje jedilna čokolada, goveje meso, bela soja in mandeljni, leča in sardine. Hemsko železo iz mesa in rib se bolje absorbira od nehemskega iz rastlinskih virov, zato moramo rastlinske hrane za isti učinek pojesti nekoliko več. Nikakor ne drži, da s pretehtano vegetarijansko prehrano, ki je za naš sedeči življenjski slog v mnogih pogledih zelo zdrava, ne moremo zaužiti dovolj železa. Poleg vsebnosti železa v hrani bodimo pozorni tudi na snovi, ki zmanjšujejo absorpcijo železa – fitati in vlaknine v zelenjavi, neoluščenih žitih in oreščkih, kalcij in fosfor v mleku in tanin v pravem čaju in kavi. Te učinke lahko delno nevtralizira hkratno uživanje hrane, ki vsebuje vitamin C, vitamin A in riboflavin (B2), saj ta mikrohranila pospešujejo absorpcijo železa v črevesju. Dobro je torej, da z železom bogate obroke (meso, stročnice ali polnozrnata žita) kombiniramo z vitamini bogato svežo zelenjavo ali sadjem, med obroki in neposredno po obedu pa se raje izogibajmo pitju mleka, prave kave in pravega čaja.
Vitamini za dobro kri
Za tvorbo rdečih krvničk v kostnem mozgu so poleg železa pomembni še vitamin A ali njegova predstopnja betakaroten ter folna kislina, vitamin B12, riboflavin in vitamin B6. Za nosečnice je izjemno pomemben zadosten vnos folne kisline. V tem obdobju se potrebe po B-vitaminu povečajo kar za 100 %. Pomanjkanje folne kisline zvečuje nevarnost za splav in prezgodnje rojstvo otroka. Prenizke vrednosti folne kisline so ugotovili kar pri dveh tretjinah prezgodaj rojenih otrok, pri njih so pogostejše prirojene napake hrbteničnega kanala ter so umsko in telesno manj razviti.
Mnogo redkeje srečamo anemijo zaradi pomanjkanja vitamina B12 – kobalamina. Njegove zaloge v telesu pokrivajo potrebe za več let. Anemija največkrat nastane zaradi motene absorpcije v črevesju, le izjemoma zaradi premajhnega vnosa (pri materah, ki so bile v času nosečnosti in dojenja stroge vegetarijanke). Pomembno vlogo pri preprečevanju slabokrvnosti igra tudi vitamin B2 – riboflavin. Ker izboljša izkoristek železovih pripravkov, je smiselno, da ga uživamo skupaj z dodatki železa.
Poleg mikrohranil, ki sodelujejo pri tvorbi hemoglobina, so pomembna tista, ki skrbijo za zaščito že nastalih rdečih krvničk. Zrele rdeče krvne celice normalno živijo 120 dni, pred prezgodnjim propadom pa jih varujeta antioksidanta vitamin C in vitamin E.
Kronična utrujenost in pomanjkanje volje, s katerima se danes vedno pogosteje srečujemo v vseh starostnih obdobjih, sta torej lahko tudi posledica slabše sposobnosti naše krvi za oskrbo tkiv s kisikom. Preprost laboratorijski pregled lahko razjasni, ali gre tudi pri nas za pomanjkanje katerega od mineralov ali vitaminov, ki skrbijo za tvorbo in zaščito naših rdečih krvničk. Dodajanje manjkajočih hranil nam bo pomagalo do boljše duševne in telesne kondicije, ob tem pa ne pozabimo pogledati vase in se vprašati: “Kako ‘polnokrvno’ je moje življenje? Počnem stvari, ki me veselijo in izpolnjujejo?” Najboljši porok zdravja – tudi zdravja naše krvi – je odkrivanje radosti in zadovoljstva v vsem, kar počnemo.
Smo slabokrvni?
Simptomi kronične slabokrvnosti:
  • utrujenost,
  • slabša telesna kondicija,
  • brezvoljnost,
  • glavobol,
  • omotica,
  • pekoč jezik,
  • razpoke v ustnih kotih,
  • krhki lasje in nohti,
  • slaba odpornost na nizke temperature ter
  • zmanjšana odpornost na okužbe.

Pri otrocih:
  • nemir,
  • motnje koncentracije in
  • motnje zbranosti.

Normalne vrednosti krvnih preiskav:
hematokrit:
pri ženskah: 0,37 do 0,47
pri moških: 0,40 do 0,54
hemoglobin:
pri ženskah: 120 do 160 g/l
pri moških: 120 do 180 g/l
serumsko železo:
10, 7 do 28,6 μmol/l.
Rudnine in vitamini, pomembni za dobro kri
Izboljšujejo absorpcijo in sproščanje železa iz zalog ter sodelujejo pri tvorbi eritrocitov:
  • železo,
  •  vitamin A,
  • vitamin C,
  • folna kislina,
  • vitamin B12,
  • riboflavin,
  • vitamin B6,
  • baker.

Antioksidanta, ki ščitita rdeče krvničke pred prostimi radikali:
  • vitamin C in
  • vitamin E.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 16:02:06   
klepetka
DAn,

se prijavim še tle.

KAtee, pote msva na istem tedni. Tuid jaz sem neka depresivna danes. Očitno mal vreme + mal lunauser posted image , al kaj praviš?Bo jutri boljeuser posted image .
SE pa tud moje razpoloženje hitro pazi po dolžinio postovuser posted image

KATJA, VSE NAJ NAJ.

majra, moj križ je boljše, ne pa še čisto dobo. Ampak  bo.Hvala ker se spomniš na njega, na moj križ namrečuser posted image .

anči, škoda za jutri. JAz imam namreč zobarja dop. , mi bo brusil, ekr bom dobila nov mostiček. Drugače bi pa prišli z Lano v LJ. Itak imam še ti za  po očala, so mi danes javili, da so narejena, amapk jutri ne bo šlo.UPam da bo še prilikauser posted image

Tako, naj bo dovolj za zdaj, upam da bom zvečer kaj bolj zgovorna

_____________________________



(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 16:17:23   
Alfabeta
dan!

Da se pofočkamo!user posted image


Najprej hvala Sunny za pogostitev, vsem 4-im (Sunny, Majra, Katarinas in Triš) pa hvala za prijetno družbo in za to da ste moje misli speljale na prijetno stran, sem dosti boljše volje kot zjutraj in sem zelo vesela, da sva vseeno prišli.

No, za tiste ki ne veste (sunny! tudi)  v Mercatorju imajo pamperske 120 kom 4+ po 24€, pa med urami tistimi tavročimi (ne vem kdaj so spet, vem da med 14-16 je ena), pa še 20% dol. Ampak nisem hotla to povedat, pač pa to, da imajo otroška oblačila(razen spalnega programa in nogavic) do 6 let znižana do sobote 30%.

Več zvečer

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 16:52:44   
SuzanaKK
No da se še jaz pofočkam na 5. deluuser posted image user posted image user posted image user posted image . klepetka si mi dala misliti, mogoče pa se jaz tudi malce bolj slabo javljam tukaj, ker poleg tega, da me Aljaž okupira, tudi volje nisem ravno brilijantneuser posted image . Pa takoooo bi šla spat popoldne za kako uro, ampak mi mulc tega ne dopusti. Zvečer pa samo še pod tuš in padem najprej pred TV potem pa v posteljo.

nana z zamudo, svetovna slikica v avatarju. luša pogledala tvoj album in mi je kolendar neznansko všeč. Bomo verjetno kaj podobnega podarjali dedijem in babicam za božička. miškapiška lepe slikice, tvoje vazice so pa naravnost čudovite.

alfabeta upam, da so Adini ušeski že bolje, TRIŠ tebi in Žanu pa želim, da bi bila operacija že za vami. Pismo, pa ravno si se odločila, da se bosta z dragim začela malo posvečati drug drugemu.

sunny slike!!!!!!!!  user posted image

mala pikica glede hranjenja, smo na istem, no niti ne, pri nas niti babice ne zaležejo.

katee Lukec je pa takiiiiiiiiii srček, komaj čakam sredo, da mu pritisnem enga lubčka.


martinca ta tvoja tašča je tut en zmaj, poskušaj jo čim bolj ignorirat, če gre. Da ti ne govorim, kako dretje je pri nas, če Aljaž česa ne sme. klaja smo kar na istem veš, tisti grozen jok brez solz, ko mi grejo kar dlake pokonci. Tvoji princeski sta pa tudi ful luštni.


KATJA vse naj naj za mini rojstni dan.

KARMYKA tebi pa iskrene čestitke ob rojstnem dnevu.

lunca samo vi boste pa spedenali stanovanjeuser posted image user posted image user posted image .


Ok, zdaj pa dosti za en čas.


P. S. Moram povedati, da sem dobila podatke samo od 10 punc, tako da če bi katera še prispevala, naj piše na moj z. s.


_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 17:21:42   
dašabina
Dober dan po nekaj dnevnem mrku...
Nisem brala, samo to stran, vidim nekaj o depresiji, sem zraven...
Otroci so kar ok, punce so jutri še doma, samo jaz se ne morem skockat, bo treba res vitamine pit... bo boljš, obljubim....


VSEM SLAVLJENČKOM IN MAMICAM ZA NAZAJ DO DANES, VSE NAJ, NAJ, NAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nana in Lutiropan, imata ZS....

Se beremo kasneje....

_____________________________

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 17:43:29   
nana35
No,pa da se še jaz tukaj na 5.delu javim...

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka


KAtee, pote msva na istem tedni. Tuid jaz sem neka depresivna danes.
 
ekr bom ...
Itak imam še ti za  po očala... amapk jutri ....





Evo klepetka tule pri katee sem se malo lovila s črkami,pol pa sem mislila,da ti reprezentiram tvoje napakeuser posted image ,ker postov sama nazaj očitno ne bereš...user posted image Pa drugič ti jih bom spet servirala,tako da veš,da se boš sebi malo smejala.user posted image

Alfabeta,hvala za info-pleničke pa tako...pa -30%...

dašabina,prebrala ZS,nisem ravno navdušena ker moja kartica ima omejen znesek,pa bi mogla najprej it povečat limit,to pa se spet zavleče...Bom videla,kako bo.

_____________________________

:))


(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 19:01:47   
katarinas
Ne vem kako, da je Lara danes dopoldan takšna sitnobica, morda jo mučijo zobki.

Zdaj bi pa jaz dala nekaj fotomateriala gor, upam, da punce ne bodo hude user posted image

ŽAN je hotel pojesti Nejin stol
user posted image

 
V ospredju slinasta LARA, zadaj lepotička KATJA
user posted image
 
Simpatični nasmešek AJDE, v naročju mamice Alfabete
user posted image
 
LARA & ŽAN sta se zabavala po svoje
user posted image
 
Očitno je ŽAN rekel LARI nekaj zelooo smešnegauser posted image
user posted image

No, NEJA kr dej mi svojo dudo!
user posted image
 
No, a si vidla kako mi pašeuser posted image  (in zato imam doma že eno tako novouser posted image )
user posted image
 
Majra in Katja se crkljajo
user posted image
 
KATJA: A lahko tale ves sok jaz spijem...?
user posted image
 
Nekateri so po obilni malici mogli počivati - Triš & Alfabetauser posted image
user posted image

Ups, ŽAN kje si pa te rogovčke staknil?!user posted image
user posted image

No pa naj še kdo reče, da ni bilo napornouser posted image
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 19:03:51   
katarinas
Sunny antilop super paše za mizo, Lara ga je že sprobala in je res user posted image , hvala še enkrat.

Aja pa še to: na mizi sem pozabila recept...user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 19:05:48   
koala
Čuuudoviiiiiite slikice!

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 19:28:19   
TRIŠ
Kopiram iz 4 delauser posted image Hvala Alfabeta da si  mi prišla povedatuser posted image

No tako mi smo doma,kosilo kuhano .Sunny morning hvala za dobro postrežbo in slastno pecivo ter seveda družbo in udobje na sedežni

Alfabeta,Majra in Katarinas hvala za prijeten čvek in družbo

Piškamiška krasne slikice Nejca

Mala pikica v Hoferju imajo dobre stvari in slabe prodajalke,žal .Pa še za recept bi te prosila ker tili piškotki so njami

Lusa nisi dobila preveč ampak še premalo glede na uslugo .Pa spet zelooo lepe slikice

Katee pridejo takšni dnevi,glede prijateljice pa si še mene spravila v

Klaja pri nas striže nohte ati

Suzana
ja vidiš kako se obrne pa sem spet privezana na moje sončke.Ah saj bo še čas za razvajanje ko bodo otroci zdraviuser posted image .Sicer pa so sedaj OKuser posted image

Nana
najprej sem se nasmejala klepetkinemu postu potem pa še tvojemu  o delanju napakuser posted image .Jaz jo popolnoma razumem ker ko imaš tri mulce tako hitiš s tipkanjem in hitro se zakvačkaš,ampak klepetka tistega o katee in tednu pa ne razumemuser posted image user posted image user posted image KAtee, pote msva na istem tedniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katarinas sem se prav iz srca nasmejala slikicam in komentarjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

ALI BO ŠLA KATERA V IKEJO.
Nekaj bi nujno rabila stolček antilopuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 20:07:13   
klepetka
user posted image user posted image  kolk sem se pa zdaj narežalauser posted image .Dobro da vas imamuser posted image
In ve  babnce, dobro da me imate, da se lahko smejete na račun mojih napak. user posted image
TRIŠ, ti me dobro razumeš glede pisanja s svetlobno hitrostjo, jauser posted image .Pa  še vse je res.user posted image

Tisti moj post, napisan pred tem je pa res malo, al pa precej nerazumljiv, jauser posted image .SEm ga šla prebrat. Mislila sem , da sva s katee TE DNI NA ISTEM

nana, predvsem sem se pa spet nasmejala tebiuser posted image in tvojemu  doslednemu komentiranju mojih greškicuser posted image . Sploh pa me je v dobro voljo spravil mail BLONDINKIN DNEVNIKuser posted image .

katarinas, super slike in komentarji.

VEč pa kasneje, grem zdaj malo kmetovat 

_____________________________



(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 20:31:48   
Anonimen
Katarinas fajn slikice!

Tudi jaz sem se nasmejala na račun klepetke in nane. Dobro, da vsaj nekdo skrbi za dobro vzdušje ob tako kislem vremenu.

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 20:44:49   
katee
Super slike!!!!

Punce, jaz sem po aerobiki tako dobre volje, da kar kipim od energije. Meni res šport pomaga, da dam vse negativne stvari ven. Se vidi, da športam samo 2× na teden, bi morala vsak dan, pa ne bi bila  nikoli slabe voljeuser posted image .

Klepetka: sem dojela, kaj si hotela napisati, malo so me črke zmedle oz. presledki, ampak ni bilo panike.

Komaj čakam, da se v sredo vidimo!!! 

Grem počasi spat, moj user posted image  je rekel, da bo ob 20h doma, pa ga še ni.

user posted image Aja, a katera uporablja Hoferjeve vlažilne robčke in kakšni so v primerjavi z Mullerjevimi? Hvala

Tale akcija v Mercatorju se pa izplača, a ne?

_____________________________

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 20:56:27   
ljubljana
Jaz imam o Merkatorju zelo slabo mnenje. Je šla babi kupit čudežni lonček (ga nisem videla tako da ne vem kaj je to) za darilo za nečakinjo in našega jakoba, pa je stal 25 eur kao znižan. Pa je domov prišla in videla, da ga imajo v leclerku znižanega na 15 eur. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tako navite cene imajo, da so vse tiste njihove stvari, kao ultra v akciji, še vedno dražje kot drugje. Vsekakor preverite za cene sorodnih izdelkov tudi v sparu ali pa leclercu.

V hoferju sem imela pa tudi jaz slabe izkušnje. Tako da me tam ne glede na miljon in eno akcijo ne vidijo več. 

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 21:01:14   
ljubljana
Čudovite slikice, en lepši kot drug.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede hranjenja. Pri nas je danes jakob pojedel 1 navadni jogurt in moje mleko. Nič drugega. Sem mu dala jabolko, kuskus... nič. Po mojem bi samo jogurte jedel. Obnaša se isto kot ste opisale. Stisne usta zamahuje z glavo levo in desno pa ni šans da kaj vanj spravim. Me je čisto minilo, da bi še kaj zanj kuhala, ker potem vse stran zmečem.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 13.11.2008 21:04:40 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 21:05:58   
lutiropan
user posted image Imam eno vrašanje. Ko ste naročale copatke...Kako je s plačilom...Pri naši hiši nimava midva z user posted image niti ene kreditne kartice. Imava samo ba maestro kartice. Nimava mastercarda, pa vise... Potem v bistvu jaz sploh ne morem naročiti, a ne?

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
13.11.2008 21:06:42   
Sunny Morning
Še jaz pokažem slikice user posted image


Tile obiski so utrujajoči
user posted image

Katja in Lara
user posted image

Še mene, še mene ...
user posted image

Razdejanje
user posted image

Čisto dobro mi je tukaj
user posted image

Lara in Neja uživata, ko se gledata
user posted image

A je še kakšen košček (Alfabeta hvala)
user posted image

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?