Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

imela našega Tima obrnjenega počez (nogice na desni strani, glavica na levi) skoraj do roka. Mislim, da se mi je en teden pred rokom obrnil z glavico na dol. Mi je pa G. takrat prepovedal spanje na levem boku. Še zdaj mi ni jasno zakaj
. Ja, in omenil mi je, da če bo ostal v tem položaju, mi bojo delal CR. Zdaj pa se mi tudi zdi, da ima vsepovsod roke in noge
.
pa ful rdeče. Pri nas je pa tak lep sonček, midve pa v hiši, ker malo veter piha pa si ne upam z njo ven, da je ne ša napiha zraven.
ampak zraven full piha. inigo sem razmišljala da bi šla midva tud pogledat v bolnico celje sam če praviš da je taka gneča, pol tk brezveze ker si moj kr tk ne more vzet dopusta pa še okol enih je to, a ne?
ti samo tak uživaj si drugi bodo pa okoli tebe letali. Joj bogi Filip ko te bo hotel zase (se bosta pa v postelji igrala in kocke zlagala in pravljice brala,.............), samo boš videla potem bo pa še bolj na atija navezan
. To bo moj prvi
. ali bo fantek ali punčka se še ne ve, v bistvu niti ni toliko pomembno kot to, da bo zdrav.
), da bom šla na parcelo ko pride humos dol potegnit, je moj glih danes v LJ pa ne ve kdaj pride, upam, da mu rata.