barba
|
Joj, Zvezdica unih dni ko sva ble skupaj v porodnišnici se ne da kar tako pozabit. Drgač pa ja, sem kar podoživljala. Sploh sva se zvečer z možem režala, ko je začer razlagat svoja podoživljanja. Na konc sva ugotovila, da sva 3 leta na ta dan noro žurala, ker sva se poročila. Dve leti nazaj sva 12 ur čakala, da se je končno Meta rodila. Lani tud še ni blo nevem kaj, ampak letos bova pa to noč vsaj dobro spala. Drgač smo pa imeli včeraj prelep dan. Sploh se je Meti tolk dogajal, da enostavno ni nič spala čez dan. V vrtcu so ji zapeli pesmice, narisali risbice in pripravili manjšo tortico, da je še svečke pihala. Skratka super! Doma smo po kosilu šli ven urejat vrt in je Meta s svojim orodjem in samokolnico prevažala vse kar se je dalo. Najbolj je uživala, ko je pomagala sadit solato in vsjati ostalo. No, zvečer smo družno spekli palačinke s skuto, rozinami in čokolado. Zraven je bilo seveda treba pihat svečke. Res lep dan! Midva kaj posebaj nisva praznovala najine obletnice, saj sva nadvse uživala ob najini Meti in njenim navdušenjem. Eno lepo praznovanje nas čaka še v nedeljo ko pridejo moji starši, teti in striček. Meta jih obožuje, pa še kolo so ji kupili in bo ziher spet vsa v elementu. Čez 1.maj mene čaka doma kup rož za presadit, pa vrt za porihtat. Sicer sem si rezervirala dopust in upam, da ga bom lahko izkoristila. Se lahko tudi zgodi, da bom morala za kakšen dan v službo, če se mi ne bo vse izšlo po planih. Drgač bomo šli verjetno za kakšen dan na bazen al pa kam na izlet. Bo prav pasal mal zadihat brez raznih rokov, projektov in odvečnih telefonov. Ankica - ste že uredil z gradbenim dovoljenjem? Dnevno urejam razne dokumente, ki so sestavni del za pridobitev gradbenega dovoljenja. Predvsem za večstanovanjske in poslovno - obrtne objekte. Ampak vedno pridem do zaključka, da so ti projaktanti eni seratorji. Dost nakladanja ....
< Sporočilo je popravil barba -- 10.4.2008 11:33:53 >