Peli
|
Pravzaprav se mi zdej sploh ne mudi tolk zlo. Zdej če je z otročkom vse OK, in raste, jest se tud dobr počutm, nč me še ne zvija, ma mi prav nč ne manjka, rada bi kr nekak "not prnesla" čas z Aljažem, sej mi bo kr hudo bit brez njega, pa še potem sene bova mogla tolk crkljat, že zarad dvigovanja in tega... po eni strani bi bla kr vesela če bi se pokazala kakšna možnost za naravni porod. Mam pa vse prpravljen, samo pospravljanju pa ni vidt konca... Danes sm bla pa popoldan jezna ko . Seveda sm čakala sestrično k je obljubila da pride, nato pa prdivjata še moževa nečaka gor - seveda sama, sta prava divjaka, seveda v čevljih not, tamal je nekej zavijala z očmi k sm rekla da ne more bit tle v čevljih, sploh ne na Aljaževi blazini, da nebi o tem, da je bilo potem polno igrač čez celo stanovanje...so mi šle kar kocine pokonc, potem še vidim kako hodita po knjigicah, sm potem zatežila nej vsaj tiste pospravta, potem še nečak k hod v 1. razred začne nekaj klet pa sm spet rekla nej neha, k tko pr nas ne govorimo, me je samo čudno gledal (k je to pr njih nekaj čist normalnega)... v glaVNEM MI JE KR "POKROVKO PRZDIGVAL" (ups) - moj mož pa je lepo čist hladen ležal na kavču pred TVjem kot da ni nič... Potem je še tašča gor pršla - jih je hotla nekej mirit, pa ji ni glih uspeval - jest sm samo spokala v spalnico, drgač bi še znorela... Ja sm se zdej čist razpisala, ampak sm mogla to nek tako vn dat, da se glih ne razpočim...
|