Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
No, pa smo prežvel
.
.
pa sem v miru opravila tedenski nakup. Potem sva šla pa še do prjatelce na kofetka in je šel dopoldan okrog. Sedajle spančka, jaz pa kosilo kuham, pa mal na netu visim.
peljem al pa če boste k men pršle.
tako, da mal študiram kam se bova dala, ker glih doma cel popoldan ne bi bla.
, (čeprav se mi še ne mudi) to je pa to. Malčka sm dons šele okol 21h dala spat in upam da bo zjutrej mal potegnu, dons se je spet zbudil 10 do 7h
.
jaz pa neprespana
. Upam, da bo jutri bolš, ko bo ura prestavljena.
skuhat, da bom lažje začela funkcionirat.
Sem zgleda od Mete prenesla in mam ful hujšo obliko, kot jo je tamala imela. Nje sploh nisem k P peljala, ker je blo čisto malo. Jst sem pa vsa zatekla, s kaplicami in mazilom, ki za kratek čas zamegli vid.
, no nej pride do avgusta, da bo za morje
, jest močno upam da jo še Aljaž ne pobere, je popoldan že začel kihat in smrkat...
sem delala diplomsko in sem si zapičla v glavo, da jo bom ta teden spedenala in v nedeljo zvečer lektorci poslala, seveda pa sedaj ko nora delam, ostalo pa trpi