Peli
|
Nekatere čas zabijate na RRji, nekateri pa ga pametno izkoristimo in tačas spimo . Danes se mi je res zgodl da sm opoldan tako zaspala da me niti tašča, ko me je klicala na kavo ni zbudila, me je zbudil šele mož, ko je prišel mal čez 15h iz službe, sm bla potem vsa zblojena, nč skuhano, ogenj je dol pršu, stroj še poln posode... No, pa smo prežvel . Barba Meta je pa superca ! Kdo pa jo uči te pesmice? Drgač pa tud že dobr govori. Naš mulo itak samo traparije pobere, sva se zadnjič nekej afnala, pa ga z roko po vratu in delam žiga, žaga glavo preč..., no kakšen teden po tem, se mali igra z orodjem in prvleče žago in si žaga vrat, pa zraven pravi " ziga zaga glavo pec, nau vec kjuha jedla vec" . da ne govorim o kakšnih njegovih pogruntavščinah... sm mu zadnjič oblačla naramnica, pa prav da ma to za "joske"... Jest sm pa kr v redu, počutm se dobr, no razen tega da sm "mal" štorasta, ampak ko bodo začel it kilce dol, bo vse bolš . Pikapolona - kaj pa ti si diplomo že sfiniširala? Urša - še tebe zaslišmo, kako je z diplomo ... . Sandra - pa men javlja da sm na RRji pogrešana, ona se pa nč ne javi Pajo - mislm da je edina gorenjka k se nam še mal večkrat javi, pa tud ni kej preveč zgovorna - al pa ni nikol nobene gor za čvekat.
|