Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.

sta pr mojih ostala, me smo šle pa peš na grad in v mehiško. Bilo je super. No in zvečer ko pridem domov sta bla mami pa
Jaz se zabavam, medtem ko je bil on bogec
in sem vse sprintala in s tastaro verzijo primerjala in to cel večer. Na srečo je blo ostalo ok, tko da mam sedaj še 4 tabele za popravit potem pa lektorci pošljem, pa upam, da ne nardim še kakšne kozlarije prej.
. Seveda sm čakala sestrično k je obljubila da pride, nato pa prdivjata še moževa nečaka gor - seveda sama, sta prava divjaka, seveda v čevljih not, tamal je nekej zavijala z očmi k sm rekla da ne more bit tle v čevljih, sploh ne na Aljaževi blazini, da nebi o tem, da je bilo potem polno igrač čez celo stanovanje...so mi šle kar kocine pokonc, potem še vidim kako hodita po knjigicah, sm potem zatežila nej vsaj tiste pospravta, potem še nečak k hod v 1. razred začne nekaj klet pa sm spet rekla nej neha, k tko pr nas ne govorimo, me je samo čudno gledal (k je to pr njih nekaj čist normalnega)... v glaVNEM MI JE KR "POKROVKO PRZDIGVAL" (ups) - moj mož pa je lepo čist hladen ležal na kavču pred TVjem kot da ni nič... Potem je še tašča gor pršla - jih je hotla nekej mirit, pa ji ni glih uspeval - jest sm samo spokala v spalnico, drgač bi še znorela...
to nek tako vn dat, da se glih ne razpočim...
CEL STROJ RUMENIH CUNJ
tok je pasal delat nič
Drugač se pa čim manj razburjaj, bod vesela, ker otroček to čut. Ta mesec bomo pa s tabo odštevale dneve do poroda
, majo kr vsi otroci obdobje k hočjo svoje uveljavljat. Tud naš zna trmo zganjat, je Peli že vidla kako to zgleda. A v varstvu tud trmari, kaj so ti rekl?
.