Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, drugač pa ne vem je dons ene 3x tako sumljivo kakal - ne vem kaj bo iz tega, sicer mam na sumu spodnje 5.
.
sama nase, da nism prej porajtala, ampak jih bo treba nekak pošit ker so ful lepe pa še ornk nu prov niso. Sam mi sploh ni jasn ko naj jih zašijm d se nav tok vidl, al pa č kr pustim in bo okol hodu k kšn razcapanc, k mu hlače cveteijo. Tok sm jezna.
. Mi smo se spet cel vikend potepal in tokrat naj je uspelo pridt do Vodnega parka v Bohinju. Je blo pa tako lušn, za otroke majo res super kotiček, tako da je Nejc užival 100/uro.
pa pizzo mal kasnej. Tok o pazenju na kilograme
. Mali je seveda ful užival, je pa bil problem, k on nebi nobenmu dal pirha. Je pa tud nesu svojo košarco k žegnu.
, saj glede na to da je v zadnjih 14. dneh celo nekaj izgubil na teži...in če še naprej ne bo nič pridobil, se zna zgodit, da me gin. že kam pošlje. Ja, bo kr pestro...
vesele velikonočne praznike
, pa lepo, da ste zopet pri zdravju