annie
|
Dober večer, pa je minil vikend. Mi smo zelo uživali, čeprav je bilo bedno vreme, no edino danes, ko so bili moji starši na obisku se je malce sonček pokazal in smo hitro šibali na sprehod Včeraj pa sem po dolgem času videla malčka, kako brca po bušiju (od moje svakinje, ki ima 20.5 rok). Sem že čist pozabila, kako to zgleda...verjetno je imel žurko, ker se je ful premetaval sem in tja . Jutri pa tudi pričakujemo obisk...pride kolegica, ki se že ful dolgo časa nisve videle in se že res veselim Vašim malčkom čestitam za vse nove dosežke...od plazenja, do zobekov itd... Naš je tudi zadnje čase postal ful gibčen, tako da ga je že prava umetnost previt V album sem dodala tudi nove slikice (geslo je na google skupini), ker ima danes točno 7.mesecev Joj ne vem, zakaj čas tako hitro beži ...še ne dolgo, ko je bil čist mičkena štručka, zdaj pa je že pravi mali poba Vsem bubanim želim, da se čimprej pozdravite Naš tudi nekaj smrka, tak, da upam, da ne bo kaj hujšega, danes pa sem tudi opazila, da ima bel jeziček...pa ne vem, ali je to soor, ali kaj Kako pa sploh zgleda soor? Baje kot neke pikice samo on jih nima, samo jeziček, predvsem vrh jezička je bel Tak, pa sem se malce preveč razpisala...
|